TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dante a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 331)
  • Autor
    SHP
    Člen

2 Hlavicka: Dokud to nebude na netu tak to nemá cenu ani zkoušet.

Hlavicka
    Člen

Teď jsem byl v Ticketpru a ještě ani hovno, zkusím to ještě pozdějc 🙂

SHP
    Člen

To Ticketpro je hrozný 🙁

richmondos
    Člen

notak lidi neprudte to se preci nedela. nesmite prece vyjadrit svuj nazor tak jako CV ktera jeste nic neudelala a uz rika jak to bude skvely a super. a hned hodi lineup na druhou akci.

Vlastig
    Účastník

No jo a opet je to rozdeleny na dva tabory:oD . No tak prudte da:)). Ja na to kacim, prudil jsem uz dost.. Jinak teda fandim CV nase trance scena toto potrebovala jak prase drbani (nebo jakl) :´-))

giip
    Člen

ticketstream uz je ma

Hlavicka
    Člen

Co je s těmi lístky ??? V online nabídce Ticketpro ještě nic :´-))

Dexx
    Člen

To jsou boje… Já udělám jednu věc. Ten line-up AC mi prostě nevyhovuje. Ne proto, že tam je ATB se Shashou, ale prostě proto, že tam nejsou jména, který by mě zajímaly. Takže nebudu psát kdo umí vic nebo míň skládat line-upy, ale prostě jedu na T4 a hotovo.

Czernousek
    Člen

souhlas s LiLu, napadat druhé je strašně snadný, at se předvedou s AC1 a pak můžou házet machry :oP

andre
    Člen

line-up složený šíleně, jednání CV ještě šílenější…. CV zatím ještě nic nepředvedla (krom keců), ale rozruchu už vyvolala spoustu…. uvidíme uvidíme, jestli nemají jen svaly okolo úst….

vyrys
    Člen

aha, tak sem si to precetl este jednou a teprv sem si vsimnul, ze pokracujes dal v Tomikove citovani, sorry voe:´-))

vyrys
    Člen

deivisu, tys byl na TM3 na ATB…ty voe kliiiidek

Anonymní uživatel
    Neaktivní

bob: Neřekl jsem, že Sasha kvůli tomu už nikdy nepřijede, tos mi přisoudil neprávem 😉 I když bych se mu upřímně řečeno ani nedivil; rozhodně budeme působit jako kraj, kde nemají o hudbě ani ponětí. To víš, že na tuhle akci nepůjdu, takovej amatérismus nebudu podporovat. Jen mě to vážně vytočilo a skoro zkazilo celej včerejšek, na Sashu jsem se moc těšil a když už sem teda konečně dojede, vezme si to pod sebe tahle banda diletantů…

DjPeroxid
    Člen

No je vidět ,že paníčkové z česka jsou rozmazlený jako prasata,už jim nestačí ani tenhle line up.to už fakt nevim co může být lepšího,ale co vždycky se najdou nějaký rejpalové ,který ze sebe dělaj odorníky…
    %-)
    Teším se na AC2!!!

M.i.k.e
    Člen

ja nejdu uz proto,ze tu nejsem…jinak souhlas s Andrewsem,takhle silenej line-up sem este nevidel…jmena sami za sebe (s vyjimkou ATBho) parada,ale takhle poskladany dohromady???Cosmic Gate,Woods a Claessen este dohromady jo,ale co ten Sasha tam?UZ sem Sashu parkrat nazivo slysel a hodne sem se tesil az si ho opet poslechnu u nas,ale nikdy by me nenapadlo,ze to takhle nekdo splaca…k Sashovi pro me idealni Digweed a muzou hrat jen oni dva…:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 331)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.