TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dante a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 331)
  • Autor

Showman:
    Já taky nemám rád když si lidi pořád jen stěžují, ale občas to může být ku prospěchu věci. Těch lidí kterým se linup nelibí je zřejmě hodně a ozývají se, což je naprosto přirozené a pořadatelé díky tomu mají výbornou zpětnou vazbu. Třeba tahle diskuse taky pomůže aby příště promotéři nevyváděli podobné hlouposti.

FUGAZ
    Člen

2 Showman s tebou naprosto souhlasim… :´-))

Anti
    Člen

LiLu, mluvíš mi z duše 🙂

LiLu
    Člen

Hergot! to ste se zase činili od doby co jsem odešla z práce! Kdo to má všechno číst?:oD

Karel: No to taky nechápu, proč by jako nemohl být Lawrence v čechách 2x do roka! A co je jako na tom nemorálního?? Markus Schulz je tu taky víckrát a jeho fanoušci to ocení., Paul van Dyk hraje za sezonu 10x na Ibize a mě osobně to přijde normální! A věřím, že deejays je úplně fuk pod kterou agenturou hrajou.

A nechápu proč by měla bejt špatná UM!!! Oficiálně žádný zrušení Lawrence neoznámila. Tak co se tady hned děláte! (těch kterých se to týká) :_)
    Osobně považuji za nehoráznou drzost, že si konkurence dovolí „mluvit“ za UM:

zde bude text kurzívou„Když nedávno konkurenční promotérská skupina anoncovala čtvrtý díl své pravidelné party, milně uvedla jako součást line-upu Christophera Lawrence, kterého neměla pro akci smluvně zajištěného“.

Naopak jako velká špína mi příjde jednání CV. Nevím jak dalece jsou tyto 2 agentury navzájem informováni o chystaných akcích a deejays, ale pravděpodobně si to asi na vzájem vytrubovat nebudou.
    Zřejmě věci se začli dít, co UM oznámila TM4….a pánové z CV se začali vztekat jak malý fakani na písku.

To že si tady budou dělat naschváli neprospěje nikomu, ani UM ani CV a v konečný fázi ani nám pařmenum.

Je mi z CV%-). Fandím UM!
    A to, že CV chce po lidech, aby jim skládali časový line-upy dávám tomu, že si tam nastrkaj takový jmena, že pak sami neví co s tím.
    „Ale vono je to hrozně líbivý, když komunikujou s lidma“:oD

Showman
    Člen

2 DjDkD@ve:

souhlasim s tebou, taky jdu na 100%

2 Nick Diamond:

s tebou taky naprostej souhlas…:-)

Jinač mě neustále fascinuje, jak si každej na něco (někoho) furt stěžuje.. Myslim, že vy byste se nedomluvili ani na tom, jestli je vubec dobry chodit na tyhle party. Prostě mam názor, že když se to někomu nelíbí tak ať to dá klidně vědět, ale neprudí s tim furt dokola.. Je to otravný, mě když se něco nelíbí tak tam prostě nejdu, ale neodsuzuju to z toho důvodu že vim, že jinejm se to líbit bude a proto tam jdou.

No mě se nejvíc zamlouvají jména Cosmic Gate, Bart Claessen a Marcel Woods, na ty se těšit nejvíc. ATB ještě ode mě dostane šanci, poslední dobou neni špatnej, Ch. Lawrence je klasa a Sashu jsem nikdy neslyšel, a i když house moc nemusim, jsem dost zvědavej, protože o něm koluje dost superlativů:-D
    A Laydee Jane mě nezajímá…

toť moje názory na všechno, můžete mě tady pěkně zkritizovat, to jde některejm lidem dobře…:´-)) :oD 😛 😉

Anti
    Člen

2 Nick Diamond: zůstanu, neboj 🙂

bob
    Člen

2Andrews : Já ti nevim..podle mě je jeden za 18 a druhej bez dvou za 20(u každýho jsou prachy až na prvním místě)…ale na AC1 jdu, pač mě zajímá, jestli CV bude schopná konkurence a ohledně Lawrence?? Nevim, jestli bude na T4, bohužel o tom info nemám, ale stačí mi, co UM udělali v minulosti…například MIKE na Tijsovi…tak jako tak, narozdíl od UM mě CV ještě ani jednou neojeb.la a pokud realizuje, co slibuje, budu jenom rád, že tu je další schopná promo skupina a možná i schopnější …..mimochodem, je jednoduchý jenom nadávat na amatérismus….fajn, ten line up mě toliko neláká, abych tam šel…udělej to stejně…nechoď:-)). Buď rád, že máš možnost volby a jestli si myslíš, že Sasha už nikdy do ČR na halovku nepřijede, kvůli line-upu, tak tomu se můžu jen zasmát. To jako argument neobstojí:-)

Všem, co se jim line-up nelíbí: Zůstaňte doma a poslouchejte si koho chcete, podle vašich mega-hustě-vytuněných lineupů. Já se na ně radši půjdu podívat živě.

Dante: Teplé počasí v červenci si opravdu žádá outdoor akci 😛

Salim
    Člen

Nehce se mi tomu věřit………Lawrence má podepsanou smlouvu s Krafty od Quintina a ty snad maj zas smlouvu s UM…..sem sám zvědavej jak to dopadne.

Dante: ty vaše line upy jsou fakt bordel : (((((((((

scorn
    Člen

Ale datum tý party a T-mobile Arena v létě tam podle mě moc lidí nepřiláká. Tohle myslím tu party ovlivní víc než složení line-upu

DjDkD@ve
    Člen

Tak ja razim na 100%

Ten line-up mi vubec nevadi 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

LOL @ Sasha 04:30 –

karel: To je celkem diskutabilní; otázka je, kolik z těch lidí, co se chodí na party jenom bavit vůbec zná Cosmic Gate a ATBho (no toho tu zná asi každej). Jestli to v týhle rovině už není úplně jedno. Imho by stačil Sasha jako headliner, vhodně doplněnej o zbytek djs, který by stačilo patřičně představit (teď používám terminologii CV). Stačí se podívat všude okolo, kolik lidí na to nadává. Tohle je podle mě prostě naprosto kacířský ‚plejtvání Sashou‘ – kolik lidí, co se na něj těšili, na něj v tomhle případě opravdu půjde?

scorn: Myslím, že té škváry mají až dost; možná proto s ní zacházejí takhle neuváženě.

scorn
    Člen

Tak mě taky přijde divný míchat tyhle jména dohromady a sám bych tam taky Sashu mít nemusel. Ale zase je mi jasný, že CV teď budou chtít jako začínající společnost vydělat nějakou škváru a jen co něco vydělaj tak snad jejich line-upy budou rozumnější. Ale rozhodně jsem rád, že tu jsou myslím, že z kunkurence UM a CV teď těžíme my všichni a rozhodně ještě těžit budeme. 😉

marmar
    Člen

no nevim,kazdej to vidï jako problem,ale me to neprijde tak ujety..Uvidime jak bude vypadat AC 1,ale ja jsem osobne rad,ze konkurence UM vzrostla!;-) Ty Djs jsou opravdu pekne nahazeny:oP,ale jak jsem uz rekl,me to neva..Jedinou Laydee Jane slyset ani videt nechci,snad to bude zahajovat a ja budu moct prijit az po ni %-)

muj idealni lineup:

Laydee Jane 20:00 – 20:30 🙂
    Ch. Lawrence 20:30 – 22:00
    ATB 22:00 – 23:30
    Bart Claessen 23:30 – 01:00
    Cosmic Gate 01:00 – 03:00
    Marcel Woods 03:00 – 04:30
    Sasha 04:30 – …

Saschu mit nemusim..

Jinak moje Party roku: B-]

AVB
    Tijs
    Fred Baker
    Leon Bolier
    Jonas Steur
    Above & Beyond
    Kyau & Albert

Karel
    Správce

andrews: jenze na takovej lineup by imho neprislo tolik lidi co prijde na na lineup s Cosmic Gate a ATB …

drtiva vetsina party lidi dneska jsou ti, co si jdou proste jen zaparit a moc nerozeznaji jestli hraje tiesto nebo sasha nebo atb, proste slysi jmeno a jdou, tak to podle me je.

jinak kdyz uz teda tady hodne lidi oznacuje takovy lineup ze strany clear vision jako nemoralni, jak moc moralni to je potom ze strany jednotlivych djs?

christopher lawrence vi ze bude hrat na podzim a vezme hrani v lete
    marcel woods bude hrat tenhle vikend a vezme hrani na cervenec
    sasha vi ze ostatni djs hrajou podle nej srac.ky a vezme hrani

atd … jdu spat 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 331)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.