TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dante a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 331)
  • Autor
    prochi
    Člen

napisu to co jsem napsal uz i do fora transmission 4:

lol to si ze me delate prdel,ne? :-Oja jsem nikdy nemel nic spolecnyho s CV,vzdyt je mi 18!cetl jsem si to na poslouchej.net tak priste nemel takovy blbosti,porad spis jeste verim UM ale ma duvera klesa apokud se AC1 vyvede tak mozna zmenim nazor..nevim kde si na takovou blbost přišel….
    tady maš link jako dukaz:
    http://www.poslouchej.net/4315-Zname-kompletni-line-up-Amazing-City-2.html

panebože to mě někdo dokáže rozesmát :oD:oD jsi prvni co me nazval jednatelem CV

jinak pro upřesnění jmenuji se JIŘÍ Procházka a jsem z Kroměříže…..jen jsem zkopiroval zpravu z poslouchej.net

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ještě mi to nedá, abych nedoplnil, jak by vypadal můj ideální line-up k Sashovi – v pořadí, jak jdou po sobě:

Paolo Mojo
    Steve Lawler (nebo Luke Fair)
    Sasha (nejlépe 3 hodiny minimum, případně rovnou dohromady na versus s Digweedem pro ultimátní zážitek)
    Desyn Masiello
    Lee Burridge

Nic to nezmění, ale pro klid duše… A můžu se na to aspoň podívat, jak by to pěkně vypadalo :-/

K problému Sasha versus ATB řeknu jen tolik, že naprosto souhlasím s Andrewsem… tohle fakt zavání diletantstvím :-!

Upřímně řečeno teď vůbec nevím jestli jít nebo ne. Sasha mě zajímá opravdu moc, ale jít tam jen kvůli němu? 😐

Nulda
    Účastník

souhlas s Andrewsem, otazkou je zda to k necemu povede, no mozna to alespon pomuze nezasvecenym, nakonec je dobre ze to tu nekdo na plne kou….naplno rekne
    ATB, Sasha, Woods, probuh tyhlde djs o sobe snad ani navzajem nevedi ze existujou %-)

marmar
    Člen

jedééééém!!!:-)

to je hotová věc!!!:-O

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mountainer: přikláním se k tobě, ale teď sme za kacíře… :_)

mountainer
    Člen

jsou to fakt smíchaný jabka a hrušky…jsem z těch, co by Sashu vyškrtli, jeho hraní mě ale vůbec neláká 😐 to už pro mě bude lepší ATB

Anonymní uživatel
    Neaktivní

+ fucking 1 000 000 k oboum těm postům

zrovna jsem si říkal, že bych se měl podívat na rave; že tam bude asi víc lidí, kterejm to bude připadat stejně šílený.

Ale vážně; svym způsobem je to nesprávný uvažování z pohledu výdělečnosti akce – headliner bude Sasha, ale ten zbytek více méně disko trance – kolik lidí, kteří mají rádi Sashu a přitáhnul by je na akci, by sneslo ten zbytek?! Takhle tam přijdou spíš tranceři a budou možná trpět na papírově největší hvězdu večera. Promotéři opravdu naplno ukazují svůj amatérismus a přístup: ‚Mám prachy voe tak si tady pozvu největší hvězdy voe je mi jedno co hrajou voe a ještě zavařim konkurenci voe.‘

deivis
    Člen

Me to prijde od CV trosku vetsi smecko ten Marcel Woods.. Stejne tak Lawrence..

Christopher může být na TM4 i na AC2, když je Marcel Woods v Táboře i na AC2, stejně tak Markus Schulz, když byl v Mecce a taky na TM4,…neřešit 😀

deivis
    Člen

Jeste jeden 🙂

Vis, ono by si to lidi uzili nejvic, kdyby se to rozjizdelo postupne a ne jako 20:00-00:00 budou hrat jak na diskotece 145 BPM a pak hluboka vlna, pak zase 145 BPM.
    Taky jsem byl na Transmissions a vytrpel jsem ATB-ho, neresil jsem ho, ale ten line up do sebe zapadal, ale tento ne, proste to dohromady nejde, hlavne ne tak, ze headliner bude nejhlubsi vlna jestli me chapes.
    V zahranici se stavi line up tak, ze se vymysli kdo bude headliner a pak k nemu prizpusobi zbytek. Tady to udelaji hlava nehlava, hlavne, ze tam budou velka jmena….

deivis
    Člen

prekopcim sem neco z diskuze na rave.cz (Tomika snad promine)

Tomika – tomika ZAVINÁČ budu.cz – http://clubzone.cz/

no me teda kurwa moc zalezi na tom jaky se udela warm up pred mym oblibencem a taky jak se budu bavit po nem.
    Zkus to dohromady discotrancovy warm up na 140-145 BPM, pak exprimentalni minimal-electro-house na 128 BPM jak main time. Jako vazne logika jak svine :(.

Nedivil bych se, kdyby Sasha uz nikdy nehral po teto akci v CR. Proto me to sere.

Dante: Precti si poradne co SASHA hraje..

Anonymní uživatel
    Host

Christopher Lawrence bude na 100% na Transmission 4…

Pravděpodobně tu tenhle rok bude 2x…
    Dante si může říkat, co chce, to ale nic nemění , že Christopher bude i na Transmission..

deivis
    Člen

Me prijde divne ze Lawrence je pod Krafty..
    Jakoze je to jak pise Andrews.. Jsou lide kteri si pomoci penez dokazuji maximum..

Czernousek
    Člen

mě to přijde celý nějaký divný, proč by někdo zveřejňoval jméno, který nemá podepsaný? mají zapotřebí lhát lidem?? třeba nakonec nebude ani PvD 🙁 asi by ted UM měla vytáhnout nějaký vysvětlení ..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 331)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.