Úvod › Fóra › Trance Diskuse › AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha
- Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dante a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12. 3. 2007 v 20:42 #11480
Anonymní uživatel
Neaktivníbob: Pořád je mi to svým způsobem ‚sympatičtější‘ než lidi, co se chovají jako banda dětí, kterým díky šikovnému kontaktu spadla do klína spousta peněz a oni to teď bez rozmyslu utrácejí a utrácejí a mají plnou hubu keců, přičemž zatím nic neukázali.
12. 3. 2007 v 20:11 #11478urorkinator
Člen😀 …. já nevim, myslim, že je to dost náročný organizovat takhle akce,já bych se ani do jednich nenavážel, ale měli by si to nejdřív pořádně pojistit a pak až pustit do éteru line-up,…a nedivte se, až přijdou ještě další změny – když tu má být TM4 až za 8 měsíců …ale to je u všech party co maj line-up takhle předčasně … viz SOL2006, kolik toho tam mělo bejt a co tam bylo :_) ti hodně očekávaní tam nebyli
12. 3. 2007 v 20:11 #11477giip
ČlenAndrews: znam osobne vetsinu lidi z CV, ale znam osobne taky napr. Joshe a dalsi lidi co se kolem klubu pohybujou. S prochym sem temer v dennim kontaktu.
12. 3. 2007 v 20:07 #11476milan
Členjj, chápu, jenomže teď nás baví narážet do CV, UM přijde na řadu později:oD:oD:oD:oD:oD
12. 3. 2007 v 20:05 #11475bob
ČlenAč se nechci zastávat nikoho, nedá mi to…pořád se tu navážíte do line-upu…dobrá, můžu říct, že neni ideální, dokonce by se dalo říct, že je diletantskej, ale spíš mě zajímá, proč se tu většina naváží do CV a nikdo už se nepozastavuje nad jednání UM….přece, když na T4 slíbim určitý DJe a jsem branej jako jednička na trhu, dám cenu za 300 a hafo lidí si kvůli tomu ten lístek koupí, měl bych svoje sliby dodržet…UM s náma již poněkolikáté docela brutálně zametla, fakt je mi stoho špatně a příště se budu hodně dlouho rozmejšlet, jestli mám někomu jako je UM platit za párty…nehledě na to, kolik si namastěj na SW za totální nuly (a teď to berte tak, že jsem lehce naštvanej)
12. 3. 2007 v 20:05 #11474milan
ČlenUrorkinator – nj, máš pravdu:-D:-D…prostě mi tam ten ATB nesedí:oD
12. 3. 2007 v 20:02 #11473urorkinator
Členmilan: bacha, chlape, bílá a gott ty jdou k sobě jako gabriel a dresden, nebo jako blank a jones,…to spíš jako gott a sámer issa 😀
12. 3. 2007 v 19:55 #11472Anonymní uživatel
Neaktivnígiip: A ty jsi kdo, že to víš tak jistě?
12. 3. 2007 v 19:54 #11471giip
ČlenAndrews: ubezpecuju te ze neni, k tomuhle by se nikdy nesnizil.
12. 3. 2007 v 19:54 #11470milan
ČlenDante – Abych se taky vyjádřil…Konkurenci UM fandím, AC1 – super, AC2 – taky super, ale co tam proboha dělá ten ATB? To je fakt, jako byste ke Karlu Gottovi dali Lucii Bílou:-D.
Není trance, jako trance….pro vyjasněnou, máme ještě Německý hudební styl RAVE, kam právě ATB patří!! K ATBmu bych spíš přiřadil Scooter, Pakito, Cascadu a další, ale Lawrence, Sashu a Woodse? To je fakt trošičku vedle. Myslíš, že by si Dyk na Vandit night pozval ATBho?To mě fakt připadá jako line-up na Sensation, kde se jeden styl střídá z druhým, jenom aby agentura nalákala lidi na jména:-!12. 3. 2007 v 19:50 #11468Anonymní uživatel
NeaktivníOmyl. Moc bych se divil, kdyby to nebyl pan Procházka.
12. 3. 2007 v 19:47 #11467giip
ČlenAndrews: prochi prochy
12. 3. 2007 v 19:45 #11466Anonymní uživatel
Neaktivníprochi: Nikoho nezajímá vaše měření pindíků s UM, pane jednateli. A máte tam pořád tu hrubku.
12. 3. 2007 v 19:41 #11464prochi
ČlenClear Vision: Když nedávno konkurenční promotérská skupina anoncovala čtvrtý díl své pravidelné party, milně uvedla jako součást line-upu Christophera Lawrence, kterého neměla pro akci smluvně zajištěného. Clear Vision je s Christopherem Lawrencem v jednání již dlouhou dobu a nyní se finálně dohodla na konkrétním datu. „Původně měl být Christopher na Amazing City 1, ale bohužel pro nás dostal na tento termín lukrativní nabídku, kterou přijal s tím, že povedeme jednání o novém, náhradním termínu. V den oznámení konkurenční akce jsme byli nuceni reagovat a výsledkem je Amazing City 2,“ říká Daniel Trojan z Clear Vision.
12. 3. 2007 v 19:41 #11463Anonymní uživatel
NeaktivníDante: Občas koukám, možná nemám zmáklé všechny, ale kterou konkrétně máš na mysli? Neříkám, že ve světě nikde jinde nejsou podobní diletanti, jako vy, ale každopádně to není v pořádku. Možná máš na mysli velké festivaly jako Dance Valley, kde se na hlavní stagei, potkají jak Sasha vs Digweed, tak Ferry Corsten, ale tam je to bohužel o něčem jiném vzhledem k počtu stageí – člověk může mít jakýkoli vkus, ale vždycky si tu akci dokáže nakombinovat tak, aby celou poslouchal to, co se mu líbí. Neodpověděl jsi mi ale na moje dotazy, vážně by mě ty důvody zajímaly.
FDI: Je to hrozný. Pro mě ano. Důležitej je celkovej pohled na line-up, kde není NIKDO, kdo by se Sashovi jen přibližoval.
urorkinator: Jasně, že se neškatulkuje, právě proto mě mimojiné ještě štve, že ho prezentujou jako prog-trance dje, přitom to je jenom jedna z kapitol z jeho kariéry a dneska prog-trance rozhodně nehraje. Podle mě se do tohohle line-upu Sasha absolutně nehodí, ale máš pravdu – je to prvotřídní dj a dokáže se přizpůsobit; obávám se ale, že v téhle sestavě to nezvládne ani on. Stáhni si některý z jeho posledních setů a poslechni si, jak hraje a pokud máš fungující sluchovody, bude ti to jasný stejně tak.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.