TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dante a poslední změna proběhla před 18 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 331)
  • Autor

Andrews: no jasně, houseovej je, ale to neznamená, že by ho nemohli zařadit do lineupu mezi ne příliš čisté trance dje – a jak sám psal, že se neškatulkuje, myslim, že když mu řeknou a nebo když prostuduje kdo hraje po něm a před nim, aby to trochu přitvrdil, že to přitvrdit dokáže, ale co, necháme se překvapit jak to dopadne, jak vůbec dopadne AC1 protože na tom bude CV stavět svoji slávu/či ostudu

FDI
    Člen

andrews: zrovna jsi vybral ten největší extrém…. ano za ostatní je to taky na vážky, ale rozhodně to už není tak hrozný

LukaSH
    Člen

No tak to je hodně špatnej vtip… 😀 Taková holomajzna! 😀 Ale aspoň vim, kdy můžu v klidu jet na dovolenou… :oD

Jinak chlapci z CV neumí asi kromě line-upů ani moc česky: „Když nedávno konkurenční promotérská skupina anoncovala čtvrtý díl své pravidelné party, milně uvedla jako součást line-upu Christophera Lawrence, kterého neměla pro akci smluvně zajištěného.“

Tracid
    Člen

kde je Josh, aby nám řekl, proč mám na lístku na Transmission Christopher Lawrence???:_)

homy
    Člen

Nejsou v tom termínu Svojšice???:-)

každopádně na tuhle akci mě nikdo nedostane, halu v létě nikdy.

spíš zvažuju to Dance Valley – takový malý senB-]

Felipe
    Člen

Sorry hoši (a děvčata:-), ale styl, jakým ta produkce od CV probíhá, je jenom rýžování peněz… je smutný, že se tady trance tak kazí… no, věřím v lepší klubovejší (a přes léto oupenejrovější;-) časy:-D

Dante
    Člen

> Andrews:

V pohode. Tvuj nazor respektuju a neberu ti ho. Jinak me napada…koukas na lineupy zahranicnich akci?

MarkAirman
    Člen

no je to trošičku hudební miš maš ale asi zajdu..:-) na každýho (kromě atb) sem zvedavej – i kdyz se k sobě moc nehoděj tak snad se to nějak dá zvládnout najednou..:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

oh my god, fck meeeee B-]
    jedu 🙂 (resp jdu)

SHP
    Člen

Marcééééééééééééééééééééééééééééééééél :oDB-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

FDI: To jsem samozřejmě plácnul. Ať už by byl Sasha po komkoli z toho line-upu, tak to bude špatně.

FDI
    Člen

andrews: to jsem neřekl…. jen že nevíš, že bude po atbm

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Dante: Ale proč bych měl shánět peníze a dělat akci? Vy jste ti, co ji děláte a já jsem váš potencionální návštěvník a jako takový mám plné právo vyjádřit na to svůj názor a rozhodnout se, jestli vás podpořím nebo ne? Máte ten váš úžasnej marketingovej systém a chcete být blíž lidem, tak mi, prosím, vysvětli, podle jakého klíče jste vybírali djs na tuhle akci? A za druhé, opravdu si myslíte, že ti djs k sobě hudebně ladí? Opravdu mě to zajímá.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

urorkinator: Hlavní pointa toho, co jsem psal, měla být, že Sasha je nejvíc mimo z těch všech. Fakt myslíš, že bude hrát tvrdě? Poslechni si jeden z jeho setů, slyšels od něj někdy něco? To nemá totálně nic společnýho s tím, co prezentuje zbytek line-upu.

Navíc nazývat v tiskovce Sashu progressive-trance pionýrem… Určitě Sasha měl tohle období, ale on se nikdy nějak stylově nevyhraňoval, ani sám není rád, když je ve škatulce. Hraje leccos, ale převážně house.

Teď už chápu, proč se v jinym fóru tak Dante divil, že bych dal Sashu na house akci… Nechápal jsem to, kam jinam by ho chtěl strčit. Teď to chápu. On si myslí, že Sasha hraje trance :-/

Sq4Raa
    Člen

Necháme se překvapit, jak dopadne AC1 a potom se uvidí 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 331)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.