TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dante a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 331)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

urorkinator – souhlas, ATB je dost vedle…nedokážu si představit tvrdýho Claessena, následovanýho Analog Feelem od Cosmic Gate a potom Believe in Me nebo Exctasy 😀

Dante
    Člen

> Andrews:

Jasne, ty vis vse nejlip, vid? Dam ti radu. Sezen lidi, penize a lineup podle tve gusta a ja se pak na akci prijdu rad podivat. Nezlob se na me, ale remcat umi uplne kazdej…mej se.

deivis
    Člen

Autor: urorkinator (IP zapsáno) – ono je to jedno. me prijde ze bud sou hlusi a nebo to vazne delaj podle zebricku.
    AtB je prestrel jak prase a jeste je prestrel jak prase mluvit o UM jako o konkurenci pac ta je ne o level ale o dva levely dale 🙂

Sq4Raa
    Člen

Open air?…Vždyť přece cosmici maj na webu napsáno 13.7. 2007 T-Mobile aréna…to vám nestačí? 🙂

Andrews: možná jsem to špatně pochopil, ale já myslim, že ATB a Woods k sobě moc nejdou… ATB mi občas přijde přitaženej za koule…kdežto Woods je s razancí trochu někde jinde, rozhodně jsem od ATBho neslyšel žádný tvrdší tracky, což se spíš u Sashy jakš takš dá čekat, ATB je tam prostě nesmysl jasnej, na tom se shodnem všichni

deivis
    Člen

Andrews – DJMag Top 100 to neni. Spis The DJlist.. Aspon sem to tak cetl 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Dante: Možná jste si opravdu měli najmout poradce, kteří by vám řekli, že strkat Sashu mezi ATBho a Woodse není možná úplně dobrej nápad. Možná na to natáhnete lidi, kterejm to bude jedno, ale dobrý jméno nebo respekt si tím určitě neuděláte. Vypadáte jako banda hudebních analfabetů a lidí, co chtějí za každou cenu přitáhnout co nejvíc lidí tím, že pozvou ‚zaručený taháky‘ z DJ Mag Top 100. Tou anketu se řídí špatní promotéři. Ti dobří se o tu anketu vůbec opírat nemusí a sami ví, kdo jsou kvalitní djs. Vám se teď ještě podařilo těch pár velkých jmen po hudební stránce špatně namíchat a zkombinovat. Dobrá práce, to zvládna málokdo. A připravte se, že vám na jméno nepřijde víc lidí.

kuchtajz
    Člen

mě by docela zajímalo jestli to nakonec nebude open air akce,nikde neni napsaný místo konání a do haly v tom největšim vedru se člověku opravdu moc nechce 😐

no, tak to je opravdu velké překvapení,jestli to neni joke,tak super… sice mišmaš substylů trance neuvěřitelnej, ale to je nepodstatný 😀 člověk si to pak na místě nějak přerovná :oD

Question 2 Karel: jak je to s tima vyhranejma lístkama co se prvá vyhrávali/rozdávali na Sashu když tu měl být a nebyl tu,promlčení,nebo copak? jako je mi to jedno,zejtra stejně pujdu koupit lupen,takže je to vcelku jedno,jen mě to zajímá

Dante
    Člen

Koukam, ze bychom meli najmout vsechny crew z tohoto boardu jako poradce, ze? Proc se vyjelo z AC2? Je to jednoduchy. Trh se pro tento rok zaplnuje a tak jsme museli, to lze pochopit, ne?
    To, ze „mame zatim par plakatu a tiskovku“….ach jo. Vam se nikdo nezavdeci, ze? Ano, ceka nas prvni dil akce, ale kazdy musel nekdy zacit, ne? Sory, ale nejdriv hledate to spatny a pak to dobry… :-!

Sq4Raa
    Člen

Smíchejte AC 1 a AC 2 lajny a utviřte logickej line -up :-!

deivis
    Člen

Andrews.. LOL :oD:oD:oD:oD

btw : Clear Vision: Když nedávno konkurenční promotérská skupina anoncovala čtvrtý díl své pravidelné party, milně uvedla jako součást line-upu Christophera Lawrence, kterého neměla pro akci smluvně zajištěného.

OD kdy je konkurence konkurenci kdyz krome par tiskovek a plakatu zatim nic nedokazala. To je snad ale spise papirova konkurence ne ? 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis: Ano, protože DJ list je přece ten nejlepší obraz kvality djs a ono je taky takové pěkné dát hezky čtyřku k pětce, ono jsou to čísla vedle sebe a ono se to už nějak poskládá.

FDI: Nemám timetable, ale myslíš si, že když je Sasha na tom plakátu největším písmem a ještě vyfocenej jako jedinej, tak bude hrát jako první? Bude hrát v nejlepším čase jako headliner.

FDI
    Člen

andrews%-)

ty už máš jako timetable nebo co%-)

deivis
    Člen

podle ceho ze to vybiraj Dje?

Sashovi bude sekundovat ATB, kterého najdete na pozici číslo 5 v žebříčku DJ List. „Tento krok jsme dlouho zvažovali, ale vzhledem k jeho velmi dobrým výkonům v poslední době a skvělému místu ve světovém žebříčku, jsme se pro něho nakonec rozhodli,“ říká Daniel Trojan.

Zmíněný americký DJ Christopher Lawrence, nyní 4. nejlepší DJ světa dle DJ Magu

Nizozemí, mekku trancu, pak bude zastupovat populární DJ a producent Marcel Woods.

Woods je trencar jak poleno..

ty woe :oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 331)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.