TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dante a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 331)
  • Autor
    AlterAfter
    Člen

Andre: zapomněl si na Paula van Dyka a třeba i Carla Coxe.

Mimochodem buh ví jak to bude, když slibovali Sinclaira tak ho teď taky zrušili (teda presunuli na neurčito, možná na ten říjen), proč asi?

andre
    Člen

mno, zajímavý článek z Poslouchej.net… takže předpokládám,že Clear Vision už začala pracovat na AC3 – termín bude začátkem října, a pokud všechny přeplatí,tak vystoupí: Above & Beyond, Markus Schulz, Jan Johnston a jako headliner Digweed (nebo Cattaneo???) 😐

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    Dante
    Člen
    Sq4Raa
    Člen

O tom se snad vůbec nebavíme 🙂

Tracid: no tak jako to můžem říkat i o tijsovi třeba, že 🙂 …jeho tracky taky hází kde kdo…
    ——
    ….jako producent je ATB dobrej, ale jako DJ, když tam prcá s tima svejma rádiovejma diskohitama, tak moc neoslní, je sice pravda, že tam občas hodil i něco trochu jinýho, ale stejně to celkově tíhlo k těm diskohitům… ale tak jasně, proč tam nedat ATBho, je to jen nalákat tam víc lidí a mít víc peněz od neználků…včera na Woodsovi bylo poznat, že neznalci v ČR jsou a místo aby přijeli do Tábora, tak jistě byli doma a hřáli si zadnici a nejspíš poslouchali ATBho set z TM3 😀

Tracid
    Člen

Jasně ATB je diskant, ale jeho singl Till I Come si ve svých setech určitě střihl kde kdo…dokonce i Judge Jules si ho vybral do své 3CD kompilace pro Best Trance songs, takže toto se asi producentsky zdařilo:-)

Sq4Raa
    Člen

Já tam jdu kvůli Claessenovi, Cosmic Gate, Lawrencovi a MarceloVI (včera byl dobrej)
    ATB přiláká spoustu lidí ;-).Je to jasnej tah, divil bych se, kdyby tam nikdo podobnej ATBmu nebyl…

Sq4Raa: já bych se spíš zeptal… kdo se rozhodne na AC2 nepřijít kvuli ATBmu? 😀 … pro mě hlavním lákadlem je prostě Sasha a Lawrence … ostatní DJs může bejt třeba Rumcajs s Cipískem a ať tam třeba mixujou schranz, to je mi jedno 😀 … ATB je ale prostě pro děti do jesliček, nebo do školky jako Kotwald(nebo jak se píše) s Hložkem

Sq4Raa
    Člen

nebuď naivní…..kdo by ti na AC2 přišel nebejt tam ATB X[]

Trancer…
    Člen

Tak teda ja sem hodne rad ze CV udrzeli kvalitni latku i pro druhou aki,nechapu proc tady furt lidi melou,takovyhle line upy byly ste pred dvema lety jako rise snu……….jediny co by me teda zajimalo a doufam ze by mne to treba moch dante odpovedet je angazovani ATB……to si dante nebyl na trancemission nebo tak……chapu,je to meno ktery zna kazdej a je v rebricku dj vysoko,ale vy prece chcete predevsim delat kvalitni akce a ne jen na pohled ne??….tak proc tam davat tenhzle shit,na jeho discarnu neni podle me vetsina trancaru zvedava……….jina hodne stesti jak v am1 tak ve dvojce a pevny nervy s vecnejma kecalkama….

horie
    Člen

nevim jestli to pripada jenom me…ale Andrews je fakt narusenej druh, kteremu dela dobre prudit lidi a honit ego….peace

jinak souhlasim, ze ten lineup je humus…;)

marmar
    Člen

ok;-)

Wep@K
    Člen

marmar:ja tu nechci nikoho prudit,chci se hlavne bavit o trancu.Ale mam fakt k ATBmu jako DJi odpor.Proste ho nemusim.Kdyz ho vidim za mixem nebo slysim jeho set tak koncimJeho produkce mi nevadi.Vzdyt i ja jsem zral jeho let u go nebo hold you.Ale na akci bych to slyset nemusel,to fakt ne.Pro me neni DJ.Jinak Tobe preji hezky den:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní

pokud ještě nu-nrg existujou, tak už nevystupujou, každopádně ottaviani jede za sebe. a i tak na začátek tyhle dva nepatří/nepatřili:´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 331)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.