TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dante a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 331)
  • Autor
    giip
    Člen

Andrews: aby nedoslo k omylu – ja nemluvim za CV, mluvim sam za sebe a v CV nepracuju.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

giip: Proč jste to tak neudělali vy (CV?) Jak můžeš vědět, že by se to nezaplatilo, když to nikdo nezkusil?

andre
    Člen

2 giip: už jsem to tak loni udělal…

giip
    Člen

andre: jestli ses o tom presvedcenej, tak to tak udelej..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

giip: To není o tom být ‚něco víc‘ – to jsou prostě dvě cílové skupiny lidí, to měla být i hlavní pointa toho přirovnání. Výjimky potvrzují pravidlo a já netvrdím, že existujou lidi, kterým to bude úplně šumák a kteří si užijou všechno. Ale troufám si tvrdit, a docházím k tomu dlouhodobou komunikací s lidmi, co se zajímají o EDM a mluvím prostě ze zkušenosti – Většina lidí, co by uvedlo Sashu jako svýho nejoblíbenějšího dje, by zároveň řekli o ATBm a spol., že to není úplně jejich šálek čaje. Kor tady v Čechách, kde Sasha snad nikdy nebyl a pokud je prezentován jako headliner, logicky se předpokládá, že přitáhne ty, co o něm něco vědí nebo ti, co ho mají rádi.

Schválně by se dal udělat test/anketa i tady na trance.cz. Lidi by seřadili djs na tomhle line-upu podle toho, jak moc se na ně těší, jak moc je chtějí slyšet a vsadil bych hodně, že Sasha by se pohyboval ve velké většině ve spodních patrech (vzhledem k tomu, že jsme na trance.cz). Myslím, že Sashu na první místo by napsalo minimum lidí – a to je přece špatně, když je to headliner, ne? Headliner má být hlavní tahák.

Omlouvám se všem, kterým vadí, že to řešim, ale nedá mi spát, že promotér, zdá se, stále nechápe, kde udělal chybu a já nechci, aby se tahle chyba někdy v budoucnu znovu opakovala.

andre
    Člen

2 giip: určitě ne! stačil by klub, anebo malá sportovní hala, jak to mělo být před rokem… A vůbec by nemuselo být vstupné 260 Kč, ale klidně 400 Kč – ti kdo ho chcou slyšet live ty prachy na něj dají…

giip
    Člen

ted se zamyslete, jestli nahodou duvod proc se sem sashu jeste nepovedlo dostat neni ten, ze lineup (sice peknej pro fajnsmekry) nedokazal tu akci zaplatit.

Anonymní uživatel
    Host

správně….
    Ferry = 3 – 4.000
    Deep Dish = 3. 000
    Oakenfold = 2 .000
    Markus = 1.000

atd.atd

Tracid
    Člen

Ferry = 4.000

Anonymní uživatel
    Host

Kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak to je jako kdyby kina prodávala lístky na celodenní promítání, jako hlavní tahák by použili Modrý Samet od Lynche, dali ho doprostřed promítacího dne a okolo něj by promítali filmy jako Pravá blondýna, Něco na té Mary je, Holky to chtěj taky atd. —> kdo bude spokojenější – lidi, co přijdou na Lynche nebo lidi, co přijdou na filmy okolo a na Samet si dojdou na popcorn a na záchod?

Mno, tohle mi nedalo , ale vyjádřil jsi to krásně…
    A sakra, kdo z vás zná současnej zvuk Sashi , kdo z vás ho viděl na živo , já za poslední 2.roky 3x.
    A můžu říct, že mi jeho sound sedí, mám jeho sety, ale nemá to s trancem ani píd společnou…
    Sashovi navíc seděj delší sety , aby to mohl pořádně rozehrát…
    Pak se teprve ukazuje v jeho setech ta genialita…
    Sasha hraje Prog,house,minimal,electro…
    Umí za to i vzít víc do prog/electra, což mu celkem sluší…
    A když vedle sebe má dje , jako je ATB , nebo Marcel Woods…
    A popradě , když se podívám do zahraničích line-upů, tak mi najděte aspon jeden, kterej je takhle složenej …
    Sasha = 3000.reálnejch lidí v CZ
    Tiesto = 10 – 12.000
    PvD = 7-8 .000
    Ärmin = 5 -6.000
    Tak to je….

marmar
    Člen

Wep@K & milan
    az bude hrat ATB,tak jdete treba do p.rdele,alespon tam bude vic mista na pareni a nebudou se na me lepit typci jako vy :oD:oD:oD

Experti :_)

nexus666
    Člen

Andrews ty uz vazne prebirash.. Sedni si, nemluv neresh a hlavne neprepinej voe :´-))

giip
    Člen

Andrews: je zasazený do kontextu, ve kterém nemá, co dělat – ty ses proste presvedcenej ze jen ty mas pravdu, kde beres tu jistotu ze lidi nechtej neco jinyho? Sashu neocení typ lidí, kteří považujou za nejlepší track všech dob Traffic – opet jak to vis? ja se tesim jak na sashu, tak na cosmic gate a christopher lawrance. sashu mají rádi spíš fajnšmekři – v tom je mozna ten problem, ty ze sebe delas neco vic, a vsichni ostatni tomu nerozumej. trochu me to pripomina ty, co rvou ze nova je pro primitivy, a oni se divaj jen na CT2.

iamek
    Člen

Andrews: Proc vse tak resis? Kdyz ti vse vadi sed doma na zadku a nekritizuj vse :)… :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak to je jako kdyby kina prodávala lístky na celodenní promítání, jako hlavní tahák by použili Modrý Samet od Lynche, dali ho doprostřed promítacího dne a okolo něj by promítali filmy jako Pravá blondýna, Něco na té Mary je, Holky to chtěj taky atd. —> kdo bude spokojenější – lidi, co přijdou na Lynche nebo lidi, co přijdou na filmy okolo a na Samet si dojdou na popcorn a na záchod?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 331)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.