TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Andrew Bennett – Area Codes

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Roman
    Člen

Original Mix
    – když sem to slůyšel včera poprvý, tak to bylo celkem zklamání, ale dneska po dalších dvou nebo třech posleších mi to zní líp, ikdyž souhlas s Freezerem, že to určo neni tak dobrý, jako jeho dřívější releasy… 7+/10

M.I.K.E. Remix
    – no MIKE to teda totálně předělal a vznikmul z toho docela temnej progressive, kterej ale po chvíli mírně nudí… 7/10

makauskas
    Člen

Freezer: Tak Heaven Sent bude iba ťažko prekonávať, to bol absolutny luxussm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tenhle singlík je pro mně docela zklamáním po peckách jako Menar a Heaven Sent Bennett…
    originál je celkem nuda, Mikeův remix je určitě o něco záživnější, ale stejně to není úplně vončo 🙂

7+/10

makauskas
    Člen

Tak Andrew Bennett tie svoje releasy nejak začína kopiť na moju radosť takže:

Area Codes (label: Electronic Elements)

01 Original Mix
    – starý dobrý pohodový Bennett sound, na ktorý ja nemôžem nikdy nič zlé povedať, proste takéto rytmy dobrého pohodového proggy mi sedia nech sa deje čo sa deje 9/10

02 (M.I.K.E.’s Undergroove Remix)
    – myslím, že Freezer sa poteší tejto veci, keďže M.I.K.E. sa stáva stabilným remixérom a spoluvydaveteľom (ako bola napr. aj výborná vecička A Better World zo začiatku roka) Andrewa, nuže sa spojil môj obľúbený producent s tým Freezerovým, ozaj Undregroove remix doslova 8+/10sm4

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.