TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Android – STM 064 (Ronny K. Emotion Remix)

• Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Laucco a poslední změna proběhla před 10 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 27)
  • Autor
    tranzLift
    Člen

Wenco, díky moc. Potěší to.

wenca
    Účastník

Tranzlift: pěkné sm5

tranzLift
    Člen

Ano, je to tak, vyjde na mém labelu s naším remixem.

Android – City On Water

01. City On Water (Original Mix)
    02. City On Water (tranzLift Remix)

Beyond The Stars Records brings you another uplifting production, which is completely from Czech Republic. Very talented Czech producer, who is named in trance world as Android’s production ‚City On Water‘ is full of catchy, dreamy and lovely melodic moments, which shows you this producer in the best mood. You surely should prepare for melancholic melodic trance with positive feelings in its melody. This track is wonderful example of melodic trance with emotions, which we can describe directly to you.

Anyway, this track is not alone on this release. Remix is prepared from the well-known project in this genre – tranzLift. They added to this melody a lot of energy in that way, how is it possible only with this project. This release must definitely listen to feel the emotions of the impressive melody.

Please visit the download page by clicking one of the tracks below and be sure to complete the feedback form to ensure you continue to receive further promotional downloads.

Official Release Date: 07/07/2014 (All Stores)

Dolvich
    Správce

City On Water nakonec vyjde až letos u Beyond The Stars Recordings

Anonymní uživatel
    Host

Hezká melodie v originále,
    jinak uspávači hadů.. možná tak před 8mi lety by to bylo fajn.

Dnes už stylově trochu za zenitem.
    Škoda, že se ten trance za ty roky tak výrazně změnil.

tranzLift
    Člen

Po třech letech nové info sm15 Tak City On Water přece jen spatří světlo světa v roce 2013….to je vše, co mohu říci…..

Android
    Člen

City on water vyjde místo na EP nejspíš na vinyl sampleru Abstraction records, kterej se teprve chystá. Jinak Abstraction a ne Motiv8, protože beatport nějak pokazil release date (spletl se rok) a nešlo to udělat jinak, než udělat jinej release a protože Motiv8 je sublabel Abstraction a Baroque, tak udělat to na Abstraction bylo nejsnadnější řešení. sm4

Laucco
    Účastník

[quote Palda61]kde je 02.MVR002 Android - City On Water?[/quote]

Taky jsem a si říkám….asi tím, že to nevyšlo na motiv8 ale Abstraction Records

Palda61
    Člen

kde je 02.MVR002 Android – City On Water?

Laucco
    Účastník

Is Out !!!!

Tracklist:

1. (09:00) Android – Transformation
    2. (07:45) Android – STM 064 (Original Mix)
    3. (09:13) Android – STM 064 (Ronny K’s Emotion Remix)

Laucco
    Účastník

Další track, který se vyskytne na mnou velmi očekávaném Androids EP.Jde sice pouze o rip, ale alespoň něco.Začátek tracku takový relax….ale pak přijde strhující melodie.Hodnocení všech tracků si nechám až po vydání EP.Do měsíce by se tak mohlo stát.

RaddKojack
    Účastník

Já jak velkej parchant sm13

Laucco
    Účastník

Android – Transformation je taky věc, která se blíží k desítkovému hodnocení, bohužel ji slýchám jen v setech a ukázku jsem nikde nesplašil. sm7

RaddKojack
    Účastník

No tak to fakt hledíííííím ,fajnová prácička.
    Cítím jak mě ovlažuje energie v podobě ranní mlhy….a to nejsem sjetýý ….:-) 9+/10

hell of a JOB!!! keep it up

Jen už to chci slyšet konečně v plné kvalitě a ne v “HQ“ kvalitě z youtube.

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim vsechny,

Momentalne jsem mimo UK, takze se moc tim nemohu zabyvat, ale na otazku releasedate mohu odpovedet v soucasnosti pouze to, ze z Baroque mame prislibeny hned prvni volny slot, takze by to nemelo trvat moc dlouho. Jak uz Android psal, 1-2 mesice. Nyni je to v promu a prozatim slusnym supportem. O rls date Vas budu samozrejme informovat, jakmile dostaneme anonci z Baroque.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 27)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.