TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Andy Duguid ve Fabricu 12.12.

• Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lukin_ a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 48)
  • Autor
    Sicky
    Člen

Tak ji příště pozveš na kávičku a na koláček, aby tě mohla zase trošku poprskat! sm15

Anonymní uživatel
    Host

Teď byla v Brně.. Měla štěstí že jsem hrál v jiném klubu, chtěl jsem se stavit 😀 😀

Sicky
    Člen

Hele deivis, neber všechno tak vážně, to byl vtip! sm4

PS: Všichni víme, že chodíš tajně pařit na Laydee Jane. sm15

Anonymní uživatel
    Host

Mýlíš se.. Kde jsou ty časy když byl ve Fabricu Makaton live, když tam dělal Hyde akce atd.. Teď to je bída a utrpení a nic mě tam za posledních x půlroků lineupově nenadchlo..

Sicky
    Člen

deivis: Já vím, že bys rád přijel do Fabru zapařit na naši rezidentku Laydee Jane, ale nemůžeš, protože by na tebe zase vlítnul „ten, co se sere do Halliwella.“ sm15 sm15

Anonymní uživatel
    Host

[quote tracidek]Že vy si pořád nedáte pokoj s tím fabricem!! Pořád se musíte do něj navážet!! Nezáviďte,že máme u nás v Ostravě klub,jaký nemáte u vás v Praze nebo v Brně!! sm13[/quote]

My v Brně jsme závistí červení.. Klub je super, ale program v něm stojí za výtěr zadku..

Sicky
    Člen

[quote tracidek]Že vy si pořád nedáte pokoj s tím fabricem!! Pořád se musíte do něj navážet!! Nezáviďte,že máme u nás v Ostravě klub,jaký nemáte u vás v Praze nebo v Brně!! sm13[/quote]

Hele my sme místní voe. sm4 A kdyby tam byl pořádný program, tak se do něho nenavážíme. Prostory skvělý, ale program slabota poslední roky. sm7

tracidek
    Člen

Že vy si pořád nedáte pokoj s tím fabricem!! Pořád se musíte do něj navážet!! Nezáviďte,že máme u nás v Ostravě klub,jaký nemáte u vás v Praze nebo v Brně!! sm13

D4ve
    Člen

Sicky: tak to sry 🙂 no tak v prosinci to vidim max na Evolution a na xmas party sm3

Sicky
    Člen

D4ve: Ale my se bavíme o prosincovém programu! sm3

D4ve
    Člen

Sicky: ted v patek byla Clodagh s Anali.. sice to jde mimo me, ale taky hvezdy… sice malo lidi, ale bylo… a v sobotu Nitrous Oxide na warm-upu sm3

Sicky
    Člen

[quote D4ve]tak koho tam chcete jineho? jedna hvezda za vecer nestaci? sm15[/quote]

Chtěl jsi říct jedna hvězda za měsíc? sm15

D4ve
    Člen

tak koho tam chcete jineho? jedna hvezda za vecer nestaci? sm15

iamek
    Člen

Asi neni cash 🙂 …

andre
    Člen

sicky: asi tak nějak…. sm17

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 48)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.