TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Andy Fletcher (Depeche Mode) aka DJ Fletch – Abaton, Praha 22-11-2007

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Nulda a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

pravda no, tak trochu se snaží vitežit z toho že je známej z DM, měl by zapadnout zpátky za ty svoje klávesy, tam mu to jde určitě líp 🙂

Fox Mulder
    Člen

Tomuhle já vážně nerozumim.. To jako až si Karel Gott pořídí gramofon, tak na něho budete taky jezdit? 😐

Pokud vim, tak se Andy Fletcher proslavil jako člen kapely Depeche Mode, nikoliv jako DJ! :-! Takže nechápu proč se z něj dělá nějaká DJská hvězda, když on žádnou takovou neni, zvlášť po tom trapnym vystoupení na Creamfields.. %-) Určitě se takhle neztrapnil jen u nás..

To si radši zajedu na nějakýho neznámýho DJe, kterej ale bude opravdovym DJem, ne jen karikaturou vydělávající na svý dávný slávě z jinýho oboru.

andre
    Člen

tak tak, společně s Panjabi MC to byl největší průser českých Creamfields (za všechna tři vydání)

M.i.k.e
    Člen

po Creamfields opravdu nebrat…X[]

Nulda
    Účastník

marně sháním nějaký set, ale pravděpodobně se vypravím páč na DM jsem bohužel nikdy nebyl a tak alespoň takováhle náhražka

Ellys
    Člen

miluju Depešáky…nechyběla jsem v Praze ani v Bratislavě…a nevím, jestli mám zkusit i samotnýho Andyho…abych nebyla zklamaná…poraďte…a jinak, nejsem už nejmladší, takže jsem zvyklá na ledacos…:´-))

leqtrik
    Člen

to byla hruza na tom creamu:-|nikdy vice

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

ceero: hraje hodně věcí z tvorby DM v tanečních remixech a jinak převážně elektro/house a taky nějaký ty fláky z 80 let jako třeba New Order – Blue Monday

ceero
    Účastník

depeche mode? co on tak hra ? :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nehraje špatně, a pokud vím, tak teď už i mixuje 🙂 ale asi bych nejel, radši si počkám až tu bude Fletch zase společně s ostatníma Depeche Mode…

hoky
    Člen

beyond infinity: asi tak, na creamech to byl opruz:_)

Pokud by předvedl podobný výkon jako na Creamfieldech, tak určitě ne. Tam jen pouštěl desky, vůbec nemixoval…

Nulda
    Účastník

Nechystá se někdo? Ja rozhodně nebudu chybět 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (celkem z 14)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.