TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Anjunabeats Vol. 8

• Toto téma obsahuje celkem 38 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Tonzy a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 40)
  • Autor
    Dolvich
    Správce

Preview

Umím si představit, že si to pustím jako kulisu ke čtení/učení. Jinak asi ne… sm7

Anonymní uživatel
    Neaktivní

vyšlo to hodně pozdě a tak drtivá většina tracků už je dost provařenejch, což je trochu škoda

CD 1
    01. Parker & Hanson “Alquima” – aneb jak co nejnudněji zahájit album 4/10
    02. Duderstadt “Stranded in Nyc” – umějí i hůř 🙂 5/10
    03. Aruna “Let Go” – ničím nevybočující vokálovka…dadadá mě tam votravuje 5+/10
    04. Oliver Smith “Chord Play” – tradičně skvělá dreamy věc od Smitha, pěkný 8/10
    05. Boom Jinx “Keyboard Cowboys” – otravné zvuky, ale potencionální club hitovka 6/10
    06. Kyau & Albert “Anphonic” 7/10
    07. Arty “Rush” 8+/10
    08. Maor Levi “Chasing Love” – jo tahle vokálovka se dost povedla 8/10
    09. Andrew Bayer “From the Earth” (Breakfast Remix) – docela typciký Breakfast sound, moc nabvilo 6/10
    10. Super8 & Tab “Black Is The New Yellow” 9+/10
    11. Bart Claessen “90 Nights Of Summer” spíše podobné jako Elk než Hartseer, ale trochu horší 7/10
    12. Oceanlab vs Gareth Emery “On A Metropolis Day” (Myon & Shane 54 Mashup) sice povedenj mashup ale táák ohranej 7/10
    13. Asedo “Seven Years” – prázdná pasáž po breaku…why? melodie je pěkná 6/10
    14. Daniel Kandi “Piece of Me” no Kandi neKandi..tohle je trochu nuda 6/10

CD 2
    01. Andrew Bayer “A Farewell” (Intro Edit)
    02. Andrew Bayer “Taxi Driver” 6/10
    04. Arty “The Wonder” – arty umí i líp, ale i tak je t opět skvělá melodická věc 8/10
    05. 7 Skies “Sushi” – skvělá melodie, ale co ta fart pasáž? bude se stříhat :)) 6+/10
    06. Lange “Live Forever” (Mat Zo Dub Mix) 7-/10
    07. Who.Is “We.Are” 8+/10
    08. Above & Beyond feat. Richard Bedford “Thing Called Love” (Club Mix) – říkejte si co chcete, je docela umění udělat takovouhle stadionovou vokálovku, jasnej hit už na první poslech 8/10
    09. David West “Larry Mountains 54″ (Juventa Remix) – orig zůstane lepší 6+/10
    10. Adam Nickey “Altara” – jeden z mála otazníků, tenhle track jsem ještě neslyšel…trochu farty spodek, ale jinak tradiční Nickey…piánko, melodie alá Slider :)) 8+/10
    11. Daniel Kandi “Forgive Me” 9+/10
    11. Super8 and Tab – Mercy 9/10
    12. Alt + F4 “Alt + F4″ (Dan Stone 2010 Remake) 10/10
    13. Nitrous Oxide “Dreamcatcher” (Club Mix) 9/10
    14. Oceanlab vs Passive progressive – Sky Falls Down 8/10

Schmidt
    Člen

Už je venku full album !!!! sm5sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

při tom množství se to fakt jinak nedá než to přetáčet, to bych musel sedět u pc od rána do večera a projíždět rlsy a vzhledem k tomu, že neposlouchám jen ty tranceové, ale i další styly, tak to prostě jinak nejde (v extrémních případech skoncuju s rlsem i po 10 vteřinách) jinak ty nejlepší si pak pustím celý, ale těch moc není

jinak abych se vrátil trochu k topicu..Stoneův remix k Alt+f4 momentálně první na audiojelly, aby toho nebylo málo tak druhej je taky Dan Stone a pro změnu třetí je taky Dan Stone sm2 sm11 mám z mého koně radost, je to momentální trance king

Newman
    Člen

dukelak: věř tomu, že já ne sm2 Nahážu nové rlsy do Winampu a jdu si k nim třeba číst noviny. Na breakdowny nabíhám jen při třídění tracků, když potřebuju promazat disk, jinak fakt ne. Jo a než si něco sosnu, tak nejdřív projedu ukázky na webshopech, pak teprve případně stahuju sm2

dukelak
    Člen

a kdo v dnešní záplavě releasů nenajíždí na prostředek? mám asi 90% uspěšnost, že na první poslech oddělim zrno od plev 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Newman: no jak které, ty lepší samozřejmě ne….

Newman
    Člen

[quote Freezer]dan stone je jeden z mála producentů, u kterých nepřetáčím rovnou na breakdown, protože i před ním se v tom tracku něco děje sm4[/quote]

Moment, ty vážně posloucháš tracky až od breakdownu? sm10 To je zvrhlééé!

Anonymní uživatel
    Host

a propos, nevíte někdo kdy má vyjít Ferry Tayle * Prestige?

Anonymní uživatel
    Host

[quote Freezer][quote Anonymní uživatel]Dan Stone, v současnosti nejlepší uplift co se dá sehnat, tak dávam 12/10 sm0 to vyťukávání melodie na začátku, kdy se blíží k breakdownu... fantazie...[/quote]

přesně tak, vždycky mě to svádí zhruba v 1:50 otočit volume úplně na maximum 🙂
    dan stone je jeden z mála producentů, u kterých nepřetáčím rovnou na breakdown, protože i před ním se v tom tracku něco děje sm4[/quote]

přesně, mam pocit že dokonce ten nájezd k breakdownu je nejlepší část tracku! sm15

Sq4Raa
    Člen

[quote Freezer]dan stone je jeden z mála producentů, u kterých nepřetáčím rovnou na breakdown, protože i před ním se v tom tracku něco děje sm4[/quote]

I knew it!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Anonymní uživatel]Dan Stone, v současnosti nejlepší uplift co se dá sehnat, tak dávam 12/10 sm0 to vyťukávání melodie na začátku, kdy se blíží k breakdownu... fantazie...[/quote]

přesně tak, vždycky mě to svádí zhruba v 1:50 otočit volume úplně na maximum 🙂
    dan stone je jeden z mála producentů, u kterých nepřetáčím rovnou na breakdown, protože i před ním se v tom tracku něco děje sm4

Anonymní uživatel
    Host

drahý Vojto sm3 JUventa remix 8/10 a Dan Stone, v současnosti nejlepší uplift co se dá sehnat, tak dávam 12/10 sm0 to vyťukávání melodie na začátku, kdy se blíží k breakdownu… fantazie… kéž by Stone remixoval Kandiho… třeba Breathe sm2

Sickboy
    Člen

dukelak -1 sm12

Juventa remix je podle mě fantastickej, kterej se mi právě díky tý „tucavosti“ líbí víc než orginál. Vážně výborná věc! – 9/10

A remix na Alt+F4 taky – vzhledem k remixérovi pro mě trochu překvapivě – ruluje. Ale je teda fakt, že se jedná spíš jenom o takovej přestřik. – 8/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 40)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.