TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Anjunabeats Volume 9 – mixed by Above & Beyond

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Tholy
    Člen

Konečně mám doma Mozarta, jsem velmi spokojený. 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak nám to vyšlo, tak trošku mě sice mrzí kam se můj bejvalej nr.1 label ubírá…směr house…ale i tak sem samozřejmě neodolal a věnoval jsem tomu můj drahocenný odpolední čas…a…není to vůbec špatné

Disc 1

1. Above & Beyond „Tokyo“ skvělý intro 8/10
    2. Parker & Hanson „Afterthought“ pěkná piano melodka 7/10
    3. Breakfast pres. Keyworth „Median“ ty jo breakfast takhle temný atmosferický track, hezkyyy 8+/10
    4. Cramp „RU116“ 7+/10
    5. Andrew Bayer & Matt Lange feat. Kerry Leva „In And Out Of Phase“ příjemná melodická věc podkreslená lahodným vokálem 8/10
    6. Oliver Smith „New Dawn“ kurňa ta melodie se povedla 9/10
    7. Norin & Rad „Bloom“ přední světový vrzači překvapivě docela melodicky s farty spodkem 7/10
    8. Above & Beyond „Formula Rossa“ nádhernej breakdown, zbytek už tak zajímavej není 7+/10
    9. Maor Levi & Bluestone „On Our Own“ navrzlej track s pěkným breakdwonem 6+/10
    10. Genix „Higher State“ solidní housy klubovka ve stylu Arty 7+/10
    11. Oliver Smith „Symmetry“ Smith opět skvělej, melodicky unikátně dobré 9+/10
    12. Above & Beyond feat. Zoë Johnston „You Got To Go“ (Kyau & Albert Remix) 8+/10
    13. Ost & Meyer „Britanica“ tak tihle dva uměnjí mnohem lépe, viz jejich remix pro Baltic 6/10
    14. Oliver Smith „Progress“ řekl bych melodicky nejslabší z těch 3 tracků od Smitha ale i tak moc dobré 8/10

Disc 2

1. Tate & Diamond feat. Nicolai „Electrified“ (Mat Zo Electrofied Dub) pro měn nudnej house 4/10
    2. Mat Zo „Bipolar“ opět spíš do house, v druhé půlce celkem ucházející track 6/10
    3. Above & Beyond feat. Richard Bedford „Every Little Beat“ (Myon & Shane 54 Summer Of Love Mix) trošku nuda pro mě 5+/10
    4. Jaytech „New Vibe“ můj oblíbenej jaytech track, hlavní motiv super 8/10
    5. Andrew Bayer feat. Molly Bancroft „Keep Your Secrets“ pěknej dreamy track 6+/10
    6. Arty „Kate“ 9/10
    7. Jaytech „Overdrive“ méně výrazné než New Vibe 6/10
    8. Super8 & Tab feat. Jan Burton „Slow To Learn“ (Maor Levi Club Mix) originál mnohem lepší, tohle nudnej rmx 5/10
    9. Nitrous Oxide „iPeople“ housovitej NO ve stylu Arytho 7/10
    10. Mat Zo „Frequency Flyer“ jen hlavní pasáž je ok, jinak nuda house 6+/10
    11. Mat Zo & Arty „Mozart“ no ale tohle je hodně povedenej house track, na to bych i zařádil 8+/10
    12. Cramp „Catch The Eye“ zase jendou trochu trancy track, ikdyž čekal bych i víc 7/10
    13. Sunny Lax „Contrast“ i Sunny zpomalil…ale tohle se mu povedlo, super vbasovka, super hlavní melodie…zavřít oči a lítat 9/10
    14. Mike Koglin vs. Genix „Dyno“ Helio bylo asi lepší ale i tohle je fajn klubovější polovrzka 7/10

CD1 si doslova ukradl pro sebe Oliver Smith…všechny tři tracky jsou oprvadu vyjímečné, melodicky povedené a z celé kompilace nejstrancovější! 8/10
    CD2 bejvalo vždycky spíš ve stylu upliftu, v týhle edici je to spíš houselift…přesto je to více než posluchatelné 7-/10

počáteční zklamání z nedostatku trancu vystřídalo nadšení z celkem kvalitní house/prog trance kompilace, vyhrálo určitě CD1

Flash2001
    Účastník

Asi poslechnu, ale tak nějak tuším, že to bude jedno velké zívsm12

Anonymní uživatel
    Neaktivní

house alert!!!

dukelak
    Člen

„Anjunabeats Volume 9“ mixed by Above & Beyond

Disc 1

1. Above & Beyond „Tokyo“
    2. Parker & Hanson „Afterthought“
    3. Breakfast pres. Keyworth „Median“
    4. Cramp „RU116“
    5. Andrew Bayer & Matt Lange feat. Kerry Leva „In And Out Of Phase“
    6. Oliver Smith „New Dawn“
    7. Norin & Rad „Bloom“
    8. Above & Beyond „Formula Rossa“
    9. Maor Levi & Bluestone „On Our Own“
    10. Genix „Higher State“
    11. Oliver Smith „Symmetry“
    12. Above & Beyond feat. Zoë Johnston „You Got To Go“ (Kyau & Albert Remix)
    13. Ost & Meyer „Britanica“
    14. Oliver Smith „Progress“

Disc 2

1. Tate & Diamond feat. Nicolai „Electrified“ (Mat Zo Electrofied Dub)
    2. Mat Zo „Bipolar“
    3. Above & Beyond feat. Richard Bedford „Every Little Beat“ (Myon & Shane 54 Summer Of Love Mix)
    4. Jaytech „New Vibe“
    5. Andrew Bayer feat. Molly Bancroft „Keep Your Secrets“
    6. Arty „Kate“
    7. Jaytech „Overdrive“
    8. Super8 & Tab feat. Jan Burton „Slow To Learn“ (Maor Levi Club Mix)
    9. Nitrous Oxide „iPeople“
    10. Mat Zo „Frequency Flyer“
    11. Mat Zo & Arty „Mozart“
    12. Cramp „Catch The Eye“
    13. Sunny Lax „Contrast“
    14. Mike Koglin vs. Genix „Dyno“

„Anjunabeats Volume 9“ mixed by Above & Beyond will now be released on Sunday 13th November.

…tak podle tracklistu a vývoje Anjuny to vypadá na něco unyle pomalýho a k smrti nudnýho…co provedli s trancovým CD2, je na přesdržku…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.