TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Arctic Moon, Mike Wind – 17.9. Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 62 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 13 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 65)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote Star_Guitar]Jimmy-Gellar: z těch videí s Arcticem mám normální husinu sm5[/quote]

No byla to prostě nezapomenutelná párty, tak jsem rád že se videa líbí, aspoň nějaký vzpomínky 🙂

Jimmy-Gellar: z těch videí s Arcticem mám normální husinu sm5

Jimmy-Gellar
    Účastník
    Muff
    Člen

[quote Boxi]Zdravim vsechny,

Sami kluci polsky rikali, ze skoro nikde nehraji, jak je ted trance na utlumu, takze byli radi, ze mohli vubec prijet. [/quote]

Az polsti kluci nahodi lepsi ceny tak je nebude problem zvat a muzou tu hrat casteji. Libi se mi jak vzdycky breci ze by si tady radi zahrali, ale kdyz se zepta clovek na cenu tak se mu protoci panenky.

Přidávám se taky, samozřejmě s chválou hlavně na Sandeaglův a Arcticův set, bylo strašně hezké vidět, jak kluky atmoška těší, Arcticovi snad i ukápla slza, když viděl brečet Monču… V Polsku toho tolik vážně nemají, měli by sem kluci polští jezdit častěji sm3
    Já osobně jsem si zalítala slušně, jen škoda přepáleného zvuku a ty lasery taky nemusely být tak moc.

Btw. kdo vám dělal dekoraci? Nechci se nikoho dotknout, ale to bylo trošku jak na besídce v druhé třídě a do budoucna si nejsem jistá, jestli se zrovna tahleta poněkud toaletní výzdoba na takovou párty hodí.

Ale jinak chválím, bylo to super!!!

Jimmy-Gellar
    Účastník

Já si to taky užil na max, atmoška opravdu výborná a sety se mi líbili všechny ale nejvíc asi Wind 🙂

Doufám že brzo se zas uskuteční něco podobnýho 🙂

K1aptcha
    Člen

u mě taky fajn, akce trochu ve stylu „uplifting trance is still alive & kickin'“ sm3 nejvíc mi sedl Sandeaglův set, Arctic byl dost fajn, ReOrder ušel, Wind nebyl moc šálek mého čaje a Boxi to na konci slušně rozbombil
    lidi super, světla občas oslepující (radši jsem někdy pařil se zavřenejma očima sm15), laserů víc než na Pleasuru sm2, zvuk byl hlasitostí lehce nad míru

Flash2001
    Účastník

Přidávám se s chválou, protože tohle byla opravdu moc vydařená akce. Lidí bylo přiměřeně (na dobrou atmosféru nemusí být nutně narvaný klub), hudba super, prostě jsem si to opravdu užilsm5 Akorát ráno už nesloužily nohy…

Boxi
    Člen

Zdravim vsechny,

vse se zaplatilo, mel jsem spousty sponzoru a hodne dobre vyjednany ceny sm11. Sami kluci polsky rikali, ze skoro nikde nehraji, jak je ted trance na utlumu, takze byli radi, ze mohli vubec prijet. Jen chudak Mike , zrusili mu let a musel dlouho dlouho cekat na letisti. Pak jeste samotna cesta na letiste, to byl sileny stres. I dkyz jsme meli rezervu 2 a pul hodiny, stihli jsme to tak tak, pac byla zasekana spojka a tech sprostych slov co tam litalo jak v polstine tak v cestine, to to moje auto jeste nezazilo. NA tachaku se obcas objevovaly hodnoty jako 180…a to jsem byl na spojce sm10 … no mazec. Pak mu ho stejne zrusili :).

!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeste jednou jsem chtel podekovat vsem, co prisli, pac bez Vas by ta akce nebyla !!!!!!!!!!!!!!!

Boxi

Sunrise
    Člen

Škoda jen toho brzkého konce v 05:00…sm3 Řekla bych, že lidí akorát, vzhledem k takovému prostůrku. Jenom doufám, že jste moc neprodělali. Kdyby zase někdy – moje účast a podpora je naprosto jistá..sm4

Joe
    Účastník

Boxi fantastická akce, jsem hrozně rád že jsem se nakonec mohl zúčastnit. Výborná muzika, skvělý světla, akorát z té mlhy mě ještě teď škrábe v krku 😀

K1aptcha
    Člen

Freezer: Indecent Noise – Zokete

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo bylo to výborný…všichni DJs zahráli suprově, asi nemá cenu je hodnotit jednotlivě, hudebně to skoro nemělo chybu, akorát zvukově trošku jo, bylo to místama trošku přeřvané…ještě teď mi píská v uších 🙁
    PS: Boxi, co byl ten první track z Tvého setu pls? nějakej Indecent Noise?

Newman
    Člen

Jojo, parádní to bylo sm3

Boxi
    Člen

Zdravim vsechy TRANCE lovers!!

chci vsem, co se zucastnili akce IN Trance strasne moc podekovat za naprosto neskutecnou atmosku!! Arctic byl uplne nadseny, ReO nemluvil o nicem jinym nez o te atmosce a MIke rikal, ze to dlouho nezazil !!!
    Sice nebyl narvany klub ale co se tam delo bylo uzasny. Uplne Vas vsechny miluju. Byli ste uzasny. Uz se tesim na dalsi setkani s Vama vsema.

Boxi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 65)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.