TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Arctic Moon, Mike Wind – 17.9. Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 62 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 13 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 65)
  • Autor
    Ronny K.
    Člen

[quote Boxi]Tiskovka je psana podle toho co mi dali jednotlivi producenti. Ja jen pridal omácku k těm řízkům :)) sm11

J.[/quote]

Tak a ted uz jsem se tomu prestal i divit sm0sm15

Boxi
    Člen

Boxi: Držím palce s Windem, aby neměl nos tak nahoře jako minule v Praze.. sm4[/quote]

…neboj ja si ho pohlidam sm18

Boxi
    Člen

Tiskovka je psana podle toho co mi dali jednotlivi producenti. Ja jen pridal omácku k těm řízkům :)) sm11

J.

[quote Ronny K.]Hosi fakt nic proti, ale ta tiskovka je fakt jeden velky zvast. Pro lidi nezasvedcene to je asi clanek, ktery v nich vyvola WOW, ale pro zasvedcene je to fakt dost velky blabol. Kdyz uz se jmenuji supporteri Arctica, tak je fakt dost uhozeny psat lidi, kteri vubec uplift nehraji, tudiz tezko arctica supportovali, ale to je jedno. Druha vec je Reo sm15. No nevim nevim, zda-li byl 7x v ASOTu. Jsem si vedom, ze parkrat tam byl ale 7x je uz docela dost velke cislo, na to, ze se v asot playlistu moc neobjevoval.

To je jedno. Jen mi prijde docela dost trapne takhle ty lidi vyzvedavat do vysin necim, co vubec neni pravda jen proto, aby clovek natahal lidi do klubu. Teda, jestli je ta tiskovka myslena v tomhle duchu. Nezlobte se na mne hosi, ale ta tiskovka na mne pusobi neco jako usmevny pribeh z Dikobrazu. Proste to na mne pusobi zabavne. nez-li verohodne.

Ale jak uz jsem psal drive. Preji hodne zdaru a uspech s touhle akci.[/quote]

Ronny +1

Naprostej souhlas.. Pominu-li fakt, že je třeba W&W nebo Durand fakt nehrajou, tak i tak je ta tiskovka napsaná opravdu docela úsměvně,
    až jsem si říkal, jak by asi vypadala taková tiskovka, kdyby do ČR přijeli na 3 hod b2b set Armin s Ferrym.. sm3
    Ale to už je v CZ takovej bonmot, btw v rámci celoevropskýho průzkumu nějakejch tří personálních agentur skončila ČR na druhým místě
    v kategorii „realističnost uvádění údajů v CV a jejich následná aplikace v praxi“ nebo tak nějak..

Každopádně přeji hodně štěstí s touhle akcí, Artic Moon je určitě pro fajnšmekry zajímavý jméno, co tu ještě nebylo.

Boxi: Držím palce s Windem, aby neměl nos tak nahoře jako minule v Praze.. sm4

Jimmy-Gellar
    Účastník

Takže taky na konec dorazim 🙂

Sunrise
    Člen

Supr, mám to přes kopeček, takže přijuchám podpořit trance scénu do tohoto kraje, kde to je hooodně potřeba..sm4

Newman
    Člen

Parádní lajna.

D4ve
    Člen

[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/293622_10150268246489296_577774295_7818166_5226969_n.jpg[/img]

este Reo, hm

D4ve
    Člen

Ronny: ne, vetsinou jen forum, diky sm14

Ronny K.
    Člen

[quote D4ve]Ronny: tiskovku voe sm15[/quote]

Tyjo, ja myslel, ze ctes hlavni stranku trance.cz. OK, tak specialne pro tebe jsem ji okopcil a vkladam nize. sm15

[i]Dlouho se o tom mluvilo, dlouho se na to čekalo a teď je to tu. Párty plná energie, pohody a nejkrásnějších holek. Ti co chodí, ví. Arctic Moon přijíždí rozbít královehradecký Event club, momentálně jedno z nejvíce zářících producentských jmen v playlistech všech světových jmen jako jsou Armin Van Buuren, Above & Beyond, Ferry Corsten, Markus Schulz, Tiesto, Paul Van Dyk, Aly & Fila, Richard Durand, Sean Tyas, W & W a mnoho, mnoho dalších největších dj-ských a producentských jmen světa. Sekundovat mu bude jeho neméně známý kolega Mike Wind, který se také těší velké podpory nejoblíbenějších djů a fanoušků na světě. Tito dva „pánové“ jsou sehranou dvojkou, což je to pravé, co každá dobrá párty potřebuje. Dalším důležitým článkem chirurgického týmu je slovenský producentský talent ReOrder. Jako jediný slovenský DJ byl již 7 x prezentovaný v globální rádiové show nejlepšího DJ(a) světa ARMINA VAN BUURENA – A STATE OF TRANCE! Jeho energická hudební produkce sklízí veliký ohlas v nejen Arminově show, ale i v Corstenově Countdownu, což ho napevno zařadilo do špičky světových producentských jmen.[/i]

D4ve
    Člen

Ronny: tiskovku voe sm15

Ronny K.
    Člen

[quote D4ve]Ronny: ukaz, ukaz sm15[/quote]

No zalezi co chce videt sm15sm5sm0

D4ve
    Člen

Ronny: ukaz, ukaz sm15

Ronny K.
    Člen

Hosi fakt nic proti, ale ta tiskovka je fakt jeden velky zvast. Pro lidi nezasvedcene to je asi clanek, ktery v nich vyvola WOW, ale pro zasvedcene je to fakt dost velky blabol. Kdyz uz se jmenuji supporteri Arctica, tak je fakt dost uhozeny psat lidi, kteri vubec uplift nehraji, tudiz tezko arctica supportovali, ale to je jedno. Druha vec je Reo sm15. No nevim nevim, zda-li byl 7x v ASOTu. Jsem si vedom, ze parkrat tam byl ale 7x je uz docela dost velke cislo, na to, ze se v asot playlistu moc neobjevoval.

To je jedno. Jen mi prijde docela dost trapne takhle ty lidi vyzvedavat do vysin necim, co vubec neni pravda jen proto, aby clovek natahal lidi do klubu. Teda, jestli je ta tiskovka myslena v tomhle duchu. Nezlobte se na mne hosi, ale ta tiskovka na mne pusobi neco jako usmevny pribeh z Dikobrazu. Proste to na mne pusobi zabavne. nez-li verohodne.

Ale jak uz jsem psal drive. Preji hodne zdaru a uspech s touhle akci.

D4ve
    Člen

Schmidt: serte na Fabric, my taky mozna dojedem sm16 Urcite lepsi jak ti koni ze staje Euphonic sm0

Boxi: jelikoz to je v HK, tak nepocitam s moc vysokym vstupnym, na druhou stranu, nejak je zaplatit musite, kolik bude vstup, 200 hranice, ne? sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 65)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.