TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Only – 19.4. 2008 – Zajezd – Pouze pro vazne zajemce!

• Toto téma obsahuje celkem 160 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Armin a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 263)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

tak jak se tesite?

DjDkD@ve
    Člen

to jendazaba:

Jsem ti posilal v potvrzovacim emailu prilohu a tam se vsechno doctes…..

jendazaba
    Člen

Ahoj Dave… Tak co se bude dít teď ? Kdy a jak budeme platit ? sm4

Můžem si vzít všichni na Arminovi náramky, aspoň se tam mezi sebou neztratíme sm0 Taky teda jedu, ráda vás poznám sm3

DjDkD@ve
    Člen

to Desire:

Napis mi do emailu tve ICQ 😉

djdkdave@poslouchej.net

Desire
    Člen

Naramky neni problem, tak napiste kolik kusu kdo chce a ja je vemu treba na Mind ted v patek sm11, max 5 kusu na osobu sm15

kuchtajz
    Člen

To se radši zabiju,než mít doma něco Sparťanskýho sm16

DjDkD@ve
    Člen

to Desire:

Tak ja se teda hlasim, nejakej ten dres a naramek by se siknul sm15

Jinak mam samozrejme permici do kotle a lupeny na pohary mi zarizuje fanklub Lovosice sm0

Gaza
    Člen

Desire: heh vcera mazec mno, ja bych byl docela rad, za nejaky ty naramky:)mas icq, pls?:)

Desire
    Člen

No ja uz tam asi pet let prodavam listky na pokladne sm0 Takova hezka brigadka kdy mam vsechny zapasy co se na letny hrajou zdarma sm3 a doma se my uz vali od dresu a saly az po kasicky a propisky asi milion veci sm16. Kdyby nekdo mel zajem o naramky (modro cerveny propojeny AC Sparta Praha) staci rict, mam doma dve plny krabice a nevim co s tim sm11 Jinak co se listku tyce, treba rezervaci aby jste nemuseli tam bejt hodinu predem tak staci taky rict.. Ale Dave ma urcite permici vid? sm2

BoRo
    Člen

i ja dnes byl na Sparte,docela slusny.i kdyz do jedne branky

DjDkD@ve
    Člen

to Desire:

Tak to se ti opravdu nezdalo, jsem vasnivy fanda Sparty a zaroven i kotelnik sm0

Partygirl
    Člen

Krainer: nejsem z Ovy sm0 ale jedu na 100% loni sem dala Mayday tak letos dam AO sm4

Lucyla: no aspoň vás poznám, znám tu osobně jen malé procento lidí sm7

Super, tak to jsem ráda. Partygirl, nejsi ty z Ostravy?? sm3 Tak je to 75%% že pojedu, 25% váhám. Na Mayday bude Armin též, to je těžko =( Než se rozhodnu, tak mi místo někdo vyfoukne, už to vidím.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 263)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.