TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Only – 19.4. 2008 – Zajezd – Pouze pro vazne zajemce!

• Toto téma obsahuje celkem 160 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Armin a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 263)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Horvi: Říká se risk je zisk no :oD Ale já osobně bych to nepokoušel…

Horvi
    Člen

Právě no, si ještě nějakej ten rok budu muset počkat. Holt jistota je jistota, ale mrzí mě to no.Jednou jsem pátral, proč je tomu tak, (ikdyž vím, že je to kvuli tomu aby u baru nemuseli kontrolovat věk a pro celkový zjednodušení) , tak jsem psal na United Music – Proč je vstup na akce typu Sensation white od 18 let a odepsali – “ Na tyto akce je vstup od 18 let.S pozdravem United Music. “ – Velice dobré vysvětlení :o)

Paya
    Člen

Horvi: to je samozřejmě problém, bohužel … na TE se dělá namátková kontrola – někoho nezkontrolovali nikdy, někoho pokaždé, když tam byl …

Horvi
    Člen

2 Sq4Raa : No máš pravdu.Gratuluju ti že jsi se dostal na Qlimax 🙂 Ale na druhou stranu nevím, jak to chodí v ostatních zemích. Česko vím, vstup od 18 ale na akci pustí skoro i dítě v kočárku bez mámy.Tady se bojím, že pojedu do Holland , tam mi řeknou že né a pojedu zase nazpět :-D.Já si myslím, že je to všude volný, ale když vidí někoho, kdo tutově na 18 nevypadá, tak je jasný, že mu tu občanku projedou.Nevím tyjo, rád bych, ještě se rozmyslím, kdyžtak si nalepím fousy :o)))

jendazaba
    Člen

lístky určitě ne :oD

Sq4Raa
    Člen

Horvi napsal(a):
    ——————————————————-
    > Minimum leeftijd: 18 – Aha,no tak nic, tak někdy
    > příště no :o)…

18+ máš i na TM, na Sw či kdekoli jinde. Bylo by dobrý si zjisti, jak probíjá kontrola, ale to, že ti není 18, není úplná překážka…

Partygirl
    Člen

+ 1 Partygirl

Horvi
    Člen

Minimum leeftijd: 18 – Aha,no tak nic, tak někdy příště no :o)…

M4RT1NEK
    Člen

plus m4rt1nek 😛

hoky
    Člen

no jako je to sic daleko ale uvažoval bych, navíc týden před narozkama to by byl dáreček, nechtěl by mi to někdo zaplatit jako dárek???:oD:oP

Horvi
    Člen

2 DjDkD@ve : Ahuj, chtěl bych se tě zeptat, jak je to s věkovou hranicí a všechno kolem toho dyž je člověk ještě junior 🙂 Nikde jsem nesehnal žádný info … možná bych jel, a semnou asi 4 lidi.

deivis
    Člen

No jelikoz den predtim budu mít akci tak bohuzel. Jinak bych jel, kdyz na TE nepojedu..

Starf
    Člen

😛

inferno
    Člen

zájezd by se dal spojit i s touto akcí:

Head 2 Head project
    Tropicana, Rotterdam

line-up:
    Bass-D
    Darkraver
    Dione
    JDA
    Noise Suppressor
    Nosferatu
    Panic
    Partyraiser
    Paul Elstak
    Scott Brown
    Vince
    MC Da Mouth of Madness

vstup na akci a cesta vlakem vyjde na cca. EUR 30,-

Sq4Raa
    Člen

milan napsal(a):
    ——————————————————-
    > Dave – Jestli zájezd na Armin only nevím. Nechceš
    > radši vybrat něco jinýho? Přecejenom Armin only má
    > být v 08 i u nás, tak by to některý lidi z
    > chystanýho zájezdu mohlo odradit.

A proč jako?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 263)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.