TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Only – 19.4. 2008 – Zajezd – Pouze pro vazne zajemce!

• Toto téma obsahuje celkem 160 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Armin a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 263)
  • Autor
    milan
    Člen

2Sexy – Tak já jsem se teď vrátil z hospody, tak mám pomalejší reakcesm0a lituju, že se nedívám od začátkusm0

Fox Mulder
    Člen

Ach jo, já mám smůlu.. sm7 Zrovna dneska mi jde net úplně na h****. sm8

Jsem se na to chtěl aspoň mrknout…

2Sexy
    Člen

milan:dik za upozorneni, to bych fakt nepoznal :DDD. Rikam, ze jenom remix je od ali fila.

milan
    Člen

2Sexy – To je arminův Singl If you should go se Susannou

2Sexy
    Člen

StarGuitar: Ted ti hrajou filíci .. aspon si to myslim, ze je to jejich remix.

milan
    Člen

Tak jsem se taky připojilsm0..ale obraz fakt luxusní. Takovej nebyl ani při live přenosu z Dance awards v UK. Zapl jsem to na nahrávání (obraz, zvuk za chvilku), tak uvidím, jestli to budu moct někam hodit na net.

mountainer
    Člen

2Sexy: Alex M.O.R.P.H. – Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix)…nic jinýho ani míň orchestrálního sm3

kenneth
    Člen

koukam fakt luxusni sardinkarna tam :)sm15

2Sexy
    Člen

ta nadhera co byla pred going wrong nemuze bejt ten novej alex morph … ted jsem si to pustil a je to uplne jiny .. tady to, co hral armin bylo takovy vic orchestralni, lepsi … uplne me to rozsekalo, proste nadhera.

ufff no já jdu spát, tohle mě nebaví, samí mrtví hlodavci a sem tam něco pořádnýho.. kdyby hrál Alíky nebo Tyase, tak… tak mi to radši neříkejte sm0
    bafte se

EDIT: tak mě ještě napadlo, že je dobře, že sedím doma, protože za takovou párty bych si asi urvala hlavu, tolik peněz, dlouhá cesta a výsledek veškerý žádný sm6

mountainer
    Člen

tak já nevim, on střídá luxusní tracky s příšernýma sm15

Ocho
    Člen

ten chlap je asi fakt retard…vyzera to strasne amatersky ked pri speve nema mikrofon ani pre ustach…a niekedy to vyzera ze nevie ani slova…sm13

edit tak ak je toto sound 21 storocia tak to ide dole vodou sm15

K1aptcha
    Člen

playback jaxviň, maximálně to piánko tam bylo live… sm6sm12

Ocho
    Člen

jj aspon keby do toho playbacku to ten chlapik aspon trocha spieval ale on sa ani netriafa no vyzera to strasne trapne ako aj cely tento track…zati predtym alex morph to bola krasa skoda ze ludia su tiez asi blby a mobil vytiahol tak kazdy desiaty :(ňňsm7sm8

kuchtajz
    Člen

Tak ted mam tuhle písničku ještě radši,parádní úvod sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 263)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.