Toto téma obsahuje celkem 160 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Armin a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 263)
Tak jsem se taky připojilsm0..ale obraz fakt luxusní. Takovej nebyl ani při live přenosu z Dance awards v UK. Zapl jsem to na nahrávání (obraz, zvuk za chvilku), tak uvidím, jestli to budu moct někam hodit na net.
ta nadhera co byla pred going wrong nemuze bejt ten novej alex morph … ted jsem si to pustil a je to uplne jiny .. tady to, co hral armin bylo takovy vic orchestralni, lepsi … uplne me to rozsekalo, proste nadhera.
ufff no já jdu spát, tohle mě nebaví, samí mrtví hlodavci a sem tam něco pořádnýho.. kdyby hrál Alíky nebo Tyase, tak… tak mi to radši neříkejte sm0
bafte se
EDIT: tak mě ještě napadlo, že je dobře, že sedím doma, protože za takovou párty bych si asi urvala hlavu, tolik peněz, dlouhá cesta a výsledek veškerý žádný sm6
jj aspon keby do toho playbacku to ten chlapik aspon trocha spieval ale on sa ani netriafa no vyzera to strasne trapne ako aj cely tento track…zati predtym alex morph to bola krasa skoda ze ludia su tiez asi blby a mobil vytiahol tak kazdy desiaty :(ňňsm7sm8