TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Armin Only 2008 DVD

• Toto téma obsahuje celkem 34 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 37)
  • Autor
    Newman
    Člen

czepa: odkaz už tu byl

[quote-0 katterina123]M.I.K.E: http://www.audio3.cz/goods.asp?gid=1218331 jeste jsem tam nikdy nic nekupovala ale kamoska pres to nakupuje porad, tak to snad bude okasm4[/quote-0]

sm6

czepa
    Člen

chci se zeptat,kde bych tohle dvd mohl koupit.myslím tady v čr někde třeba na nějakým internetovým obchodě.díky

Anonymní uživatel
    Host

No mám to DVD sosnutý z netu a musím říct super. Asi zážitek tam bejt

M.i.k.e
    Člen

katterina : jo,na audio3 sem kdysi nakupoval,ale tam zrovna moc laciný nejsou…tohle dvd sem našel asi na 3 shopech a tak jako tak to pořád vyjde nejlevnějc z venku…u nás co sem viděl nejlevnější vyjde na cca 650,-…z venku je to i s poštovnim minimálně o 100 levnější

M.I.K.E: http://www.audio3.cz/goods.asp?gid=1218331 jeste jsem tam nikdy nic nekupovala ale kamoska pres to nakupuje porad, tak to snad bude okasm4

M.i.k.e
    Člen

mě to problém nečiní…podobnejch dvd zas tolik nevychází a jednou za čas to zase neni taková rána…navíc mám origoš i předchozí dvě AO,takže tohle bude hezky do sériesm16
    katterina : ono se to dá objednat i tady u nás?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj jednou za čas určitě není na škodu koupit si origoš, v tomhle případě to vůbec není špatnej nápad, pže jak už jsem psal, kvalita kopie je něco málo nad 50%…

TWElight
    Člen

Lukin : já jsem osa sm16 a jediná moje činnost spočívá v počítání repráků v hotelích sm16sm15

Lukin_
    Člen

TWElight : poslat na tebe osu sm16

TWElight
    Člen

2kačenka : chápu to , je fakt , že pro tyhle oficiality nemám pochopení , poslední koupený originál byla kazeta DJ Bobo sm15sm15

2TWElight: to más asi pravdu..ale ja to mam jako darek, pro svyho kluka, ktery tam byl..a davat vypalenou kopii je dost blby…to vis jednou za dlouhou dobu si koupit original taky neni spatnysm11

TWElight
    Člen

To nekupujte ne , proč si to nesosnete zadáčo ?

M.I.K.E.: tak to je skoda, ze jsem si neprecetla tohle drive..vcera jsem si objednala tady v Čechach…

M.i.k.e
    Člen

katterina123 : ještě ne…nějak mi teď nevyšly prachy,takže budu objednávat až za 14 dní…

2M.I.K.E.: uz jsis to dvd objednal?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 37)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.