Toto téma obsahuje celkem 34 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 37)
[quote-0 katterina123]M.I.K.E: http://www.audio3.cz/goods.asp?gid=1218331 jeste jsem tam nikdy nic nekupovala ale kamoska pres to nakupuje porad, tak to snad bude okasm4[/quote-0]
katterina : jo,na audio3 sem kdysi nakupoval,ale tam zrovna moc laciný nejsou…tohle dvd sem našel asi na 3 shopech a tak jako tak to pořád vyjde nejlevnějc z venku…u nás co sem viděl nejlevnější vyjde na cca 650,-…z venku je to i s poštovnim minimálně o 100 levnější
mě to problém nečiní…podobnejch dvd zas tolik nevychází a jednou za čas to zase neni taková rána…navíc mám origoš i předchozí dvě AO,takže tohle bude hezky do sériesm16
katterina : ono se to dá objednat i tady u nás?
jj jednou za čas určitě není na škodu koupit si origoš, v tomhle případě to vůbec není špatnej nápad, pže jak už jsem psal, kvalita kopie je něco málo nad 50%…
2TWElight: to más asi pravdu..ale ja to mam jako darek, pro svyho kluka, ktery tam byl..a davat vypalenou kopii je dost blby…to vis jednou za dlouhou dobu si koupit original taky neni spatnysm11