TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Armin Only 2008 DVD

• Toto téma obsahuje celkem 34 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 37)
  • Autor
    inferno
    Člen

Já nemám doma televizi žádnou a jsem nadmíru spokojen sm0

Mražák: ty dvě věty spolu nemají žádnou souvislost… spíš celý ten můj příspěvek byl takový urýpaný, tak jsem nechtěla, aby ses na mě za něj zlobil, víš? koukám kolik jsi toho nahoru napsal, očividně ses na DVD těšil a já jsem takovej kazisvět sm2
    a ten Tyas… taková malá metafora k jinému topicu (9.8. Dopler), lehounce OT

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Star_Guitar]DVD nakonec nezlomím jak Tyas Akessona sm2
    (mám rejpavou, promiň, Mražáčku 😛 )[/quote]

nechápu 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Newman][quote Natix][quote Freezer]... což v případě, že vlastníte HD televizor (předpokládám že dnes už skoro každý)...[/quote]

Heh?! sm17[/quote]

V mém okolí mají všichni ještě CRTéčka sm0[/quote]

kde to žijete? CRT je už tak 2-3 roky mrtvé, v mém okolí už neznám skoro nikoho s CRT a to bydlím v takovém zapadákově sm17 asi jsme nějaký průkopnický kraj sm0

DjPeroxid
    Člen

hoši jestli máte to armin rád bych ho viděl.jestli někdo máte dejte vědět a domluvime sesm11

Po live přenosu přímo z akce jsem se docela těšila, že Armin na DVD přihodí i Lost Language, no tak nic…
    Aspoň že tam zredukoval to Jonesovo úděsné kvílení. Barbínka Audrey to samé, sledovat to live, to jsem málem běžela pro aspirin.
    No jsem zvědavá jak dítko před Vánocema, co se z toho vyklube a jestli to DVD nakonec nezlomím jak Tyas Akessona sm2
    (mám rejpavou, promiň, Mražáčku 😛 )

zruda
    Člen

To s tou utilitou convert potvrzuji, převedl jsem bez problémů.

Jo a taky si myslím, že HD nebo aspoň HD ready není samozřejmost. Aspoň v mém okolí se nová TV kupuje, až se stará rozbije.

A abych byl ontopic, DVD se mi až tak moc nelíbí.

M.i.k.e
    Člen

Komonek : ja budu objednávat příští tejden a vyjde to cca na 500…

Newman
    Člen

[quote Natix][quote Freezer]... což v případě, že vlastníte HD televizor (předpokládám že dnes už skoro každý)...[/quote]

Heh?! sm17[/quote]

V mém okolí mají všichni ještě CRTéčka sm0

Komonek
    Člen

Neobjednaval jste si nekdo original??? Na kolik vyjde i s poštovným??? Nevíte?

Chelseaplayer
    Účastník

No mam doma Tijsuv sm3EOL z Copenhagenu a a uz jenom podle tracku bych to nemenil ani za nic

sheppi
    Člen

for Pláteníček, bekman:

pokud pracuješ ve Windows XP, převedeš disk (i systémový) jednoduše pomocí utilitky convert
    Start > Spustit > cmd

convert X: /FS:NTFS

za X: dáš písmeno disku, který chceš převést sm3

Natix
    Účastník

[quote Freezer]... což v případě, že vlastníte HD televizor (předpokládám že dnes už skoro každý)...[/quote]

Heh?! sm17

bekman
    Člen

Pláteníček: Máš disk s FAT tabulkou. Disky s naformátované na FAT nepodporují soubory větší, než 4GB. Buď to rozbal na jiný disk, kde máš NTFS, nebo si disk budeš muset zkonvertovat NTFS pomocí nějakého PartionMagicu. Ovšem pokud nemáš disk rodzělený na dvě jednotky a budeš chtít konvertovat systémový disk (C), nevím jestli to půjde. Nikdy jsem to nedělal. Může hrozit, že konverze neproběhne OK a sesype se ti celý komp a možná přijdeš i o data. Takže bacha…Osobně doporučuju disk rozdělit na dvě jednotky. PartionMagic podobné programy už to umožňujou bez nutnosti disk formátovat a ztratit tak všechna data, což je supr.

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim, mám staženy DVD Armin_van_Buuren-Only_2008_Imagine_(Live_at_Jaarbeurs_Utrecht)-x264-2008-iNTERNAL-MV …. má to kolem 4,43GB a uvnitř složky je 88 souboru v RARu, Extras (ze zákulisí koncertu, zvukovy zkoušky, a natáčení klipu Going Wrong) a Sample. Jenže když chcu extrahovat ty RAR soubory tak se mi to v 99% sekne a nahlásí mi to chybu, že extrahovaný soubor má větší velikost, jak 4 GB… zkoušel jsem to aji rozdelit na dve casti, ale taky nic…. PROSÍM KDYŽTAK PORAĎTE kdo budete moct – e-mail : O.Platek@seznam.cz …. moc děkuju, jinak AO 2006 je brutální, hlavně Rush Hour !! sm13

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 37)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.