TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Only – Intense World Tour – 31.10.2014 Ostrava

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 78)
  • Autor
    Ivoshek
    Člen

Taky si myslím, že je to bohužel dokonalá píčovina… kdyby se v noci zázračně dohodli díky třetí straně, učitě by tdojedný dvou hodin okamžitě vše zveřejnili. A né že v půl jedný následujícího dne bude na všech oficiálních stránkách zveřejněno stále, že je show zrušená, zvlášť kdy by jak tu jakýsi expert tvrdí, stály před halou jeho kamiony. Naděje to byla sice hezká, je ale bohužel čas se vrátit do reality, kruté slovenské reality. Škoda že United Music nemají ambice na to dovést Armina, to by bylo totálně o něčem jiném

Anonymní uživatel
    Host

To je fakt kravina. Myslite si, ze by vsude od Arminova managementu bylo napsano, ze je to zrusene a v cesku meli zaparkovanych 5 kamionu? To uz by davno napsali, ze ta akce bude, proc by tady jinak 2 dny staly…NAVIC! veskerou techniku stavi ceske firmy!

Anonymní uživatel
    Host

před halou nic nestojí, teď jsem tam byl

Chelseaplayer
    Účastník

Prý stojí před halou 5 kamionu Armin only, azajedu to omrknout na kole sm4

Anonymní uživatel
    Host

tak to jsem zvědavej jak to dopadne, naděje umírá poslední ale lepší s ničim nepočítat:-)

Anonymní uživatel
    Host

Nějaké nové info,co a jak tedy bude?Díky

Anonymní uživatel
    Host

Blbost. Smlouva byla podepsana rekl bych tak pred trictvrte rokem a akce tohoto formatu uz se davno mela zacit stavet a zkouset.

Anonymní uživatel
    Host

Kravina jako mraky.

Chelseaplayer
    Účastník

Vložila se do toho třetí strana, smlouva byla podepsána ..

Anonymní uživatel
    Host

to jako fakt vážně?

Chelseaplayer
    Účastník

Dámy a pánové, Ja ani nevím jestli to můžu říct, ale Armin tu bude normálně v pátek, nakonec se dohodli. Nebudu říkat nic bližšího, počkejte si na zítřek sm3

james
    Člen

A nemáte někdo zkušenosti, jak je to s vracením peněz za vstupenky v podobných případech? Díky za odpověď.

Anonymní uživatel
    Host

Jsem pekne nas…j tak jsem se tesil.Po Transmission pekna rana.Mam zaplacenej balicek vip gold v clarion congres hotelu tak doufam ze dostanu zpet penize.Opravdu zlata UM.

Chelseaplayer
    Účastník

Po Transmissionu návrat do reality. Díky bohu za UM..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 78)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.