TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Only – Intense World Tour – 31.10.2014 Ostrava

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 78)
  • Autor
    Chelseaplayer
    Účastník

Hele proti kysliku je to sice pravda,ze vyber jidla je strasny..(parek,klobas),ale aspon chodime na hokej v hojnem poctu,coz se o vas rict neda sm0 Ne sranda,taky doufam v nejake stanky,na tuhle akci asi vipku nesezenu jako na hokejsm19

mno doufejte že vám přidaj stánky jídlem … co jsem tam parkrát dojel na hokej tak proti kyslíku je tato hala co se jídla týká uplně na … ale zase není tak drahý oproti O2 sm3

Anonymní uživatel
    Host

no to je fakt, tohle je dobrý na TM v O2, člověk paří dole a pak si může sednout nebo pařit nahoře s výhledem

mich0lin
    Člen

Tohle nesmyslne rozdeleni tribuny plocha,dela jen tato agentura,kde u nas tohle proboha je,proc nemuzu parit chvili na place,apk si akci uzit z patra,chvili posedet,kdyz jsem unavenej..kdo byl v Kosicich,tam, to bylo taky…

Anonymní uživatel
    Host

podle mě to taky nepůjde, to by každej koupil levnější třeba za 750 a vyprdnul se na sedadlo a šel pařit, proto jsem vzal na plochu za 950 radši, a sektrů je asi 5 a podle toho i různý ceny takže to maj holt takhle no, no uvidíme jaká bude organizace, těšim se

Anonymní uživatel
    Host

Předpokládám, že přístup na plochu mít nejspíše nebudeš, protože to by si pak každý koupil ty nejlevnější lístky a ak by se tam lidi „ušlapali“…Fronty a hnusné jídlo je to nejmenší…Nejvíce se bojím, že bude na ploše přecpáno a že zvuk a vůbec celá organizace bude hodně špatná…

Anonymní uživatel
    Host

chci koupit listek na tribunu ale nevim jestli budu mit pristup i na plochu poradi nekdo?

Anonymní uživatel
    Host

No já věřim, že zvuk ovlivňuje armin jako systém ale halu samosřejmně neovlivní, program bude dobrej věřim a fronty, hnusný jídlo a nefunkční hajzly kdyby byli tak to vydržim:-) hlavně program, zvuk a vzduch, já na Armin Only prostě musim:-)

Anonymní uživatel
    Host

Ono ČEZ Aréna je fakt na houby, jinak si ani nevybavuju, jestli už se tam někdy konala nějaká trance akce…Předpokládám, že ne..Kdyby z toho udělali opean air akci, tak dolní oblast Vítkovic by byla jasná volba 🙂 Mám opravdu strach, že organizace mi jedinečný večer fakt zkazí…Fakt, ale nechápu ty tribuny..je mi jasné, že tam potřebují dostat co nejvíce lidí, ale na takové akci sedět ???

BezMozek
    Člen

Tak zážitek to bude určitě, organizačně to bude nejspíš jako z jiné planety… To už je evidentní teď – popis u jednotlivých sektorů žádný, tak jestli se bude moct dolu na plochu, případně z plochy nahoru se posadit, nevíme.
    Lístky za 750,- byly prej asi minutu – prostě nalákali lidi na parádní cenu, ale zboží měli na skladě pouze pár kusů..
    Prostě takovej [b]Kaufland-Trance-Agency[/b].
    Lístek jsem taky koupil za 950,- přestože jsem si už tolikrát slíbil, že od Prahy na východ už na žádnou párty nevyrazím. Zase vyrazím a zase budu nasranej, jak s tím organizátor opět vyjebal.
    Ale na druhou stranu – teď už vlastně můžu bejt jen mile překvapenej:-) Tak budu doufat…

Anonymní uživatel
    Host

tak mám lístky ale psali, že budou za 750, to jo jsou ale tribunu rozdělili na sektory a za 750 je někam dozadu do rohu a pochybuju, že by nás pustili na plochu když je tam jiná cena a to 950, přeci nebudu sedětsm11, no je to docela dost ale veřim, že to bude zážitek

Anonymní uživatel
    Host

No zajímala by mě kapacita míst na stání, když se dají koupit lístky i na tribunu…Fakt záživné na takové akci sedět sm6

Chelseaplayer
    Účastník

Hala prošla 04 rekonstrukcí, příští rok se tu opět koná MS v hokeji, No stresssm3

Anonymní uživatel
    Host

po osmi letech? pak tu byl ještě na první SW a ve Slovanským domě jsme na něm byli a pak ještě v Sasazu snad byl 2010.

V Ostravě proto, protože nebude ani v Polsku a ani na Slovensku aby to měli blízko a Arena je z 96týho tak to snad nebude tak špatný

http://www.rave.cz/clanek/17788/show-nejzadanejsiho-dje-planety-armin-only-intense-miri-do-ceska/

tiesto5582
    Člen

Wau tak luxus naposledy sem ho tady slysel na Transmission 2006 od te doby tady ani nepach a 750 pekna cena

Po 8 letech se vraci to pujde,ale jenom nechapu proc cez arena zazemi nic moc

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 78)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.