Úvod › Fóra › Trance Diskuse › ARMIN ONLY MIRAGE, Bratislava, jun 2011
- Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
4robo4 a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
29. 6. 2011 v 12:04 #198528
Anonymní uživatel
HostVďaka 🙂
29. 6. 2011 v 0:14 #198521Joe
Účastník[quote Anonymní uživatel]Zdravím Vás ludia chcel by som sa vás opýtať či nemáte nahodou nejaký playlist z Armina v Ba. Dík :)[/quote]
Myslim ze to bude hodne podobne tomu [url=http://www.taringa.net/comunidades/trance/1250297/Armin-Only–Ultrecht-2010_-Full-Tracklist–Unveiled.html]z Utrechtu[/url]…
27. 6. 2011 v 16:38 #198495Flash2001
Účastník[quote Anonymní uživatel]krytizuji[/quote] Ehm, krytizovat podle vzoru krýt? Nebo od čeho je tohle slovo odvozeno?sm15
24. 6. 2011 v 16:45 #198420Anonymní uživatel
HostZdravím Vás ludia chcel by som sa vás opýtať či nemáte nahodou nejaký playlist z Armina v Ba. Dík 🙂
23. 6. 2011 v 21:09 #198384D4ve
Členivvv: tak to je na tom CR organizacne jeste v pohode, o proti tomu, co tady ctu sm15
btw, s tema zachodama, to bych i souhlasil, zenske jsou vetsi prasata jak chlapi sm0
22. 6. 2011 v 18:06 #198348seven
Účastník😀
21. 6. 2011 v 18:41 #198326Anonymní uživatel
HostYeah voe ! Peace !
21. 6. 2011 v 18:37 #198325Anonymní uživatel
Hostnasrat vam vsem,ti co furt jen krytizuji jak cenu tak i daaaaalku.proste bud chces tak jedes jak ee tak si chuchni.zazitek na takovych akci je neskutecny a dvdcko muze se jit zahrabat.natoz ze se seznamis s novyma lidma v jinych koutu.a poslechnes si live! ti co chcou sedet doma tak at si sedi a ti co chcou tak se uvidime 🙂
20. 6. 2011 v 22:36 #198307Anonymní uživatel
HostAhoj,taky se přidám k hodnocení akce.
Armina prostě miluju a to co zahrál, na to nemám nejmenší výhrady. Ale to že se zpoza stěn objevil až v půl jedné ráno a do té doby koukat na černý roh?? To nás všechny fakt štvalo.
Nicméně, nevím, jestli je to tím, že jsem moc zhýčkaná, ale celková organizace mi přišla naprosto tragická. Pár bodů:
Vstup: Akce měla začínat v 9 a v 9 teprve začli pouštět do haly?? A to jsme na těch schodech strávili ještě nejmíň půl hodiny, okamžitě se zacpaly a přes ty turnikety to šlo hrozně pomalu.
FAN Zona – opravdu na nic zaplatit dražší lístek, když od určité hodiny nikdo pásky nekontroloval a pouštěli tam každého….
Kouření – sama kouřím, a musím říct, že je to pro mě výhoda, že to nikdo nehlídal ani na ploše, ale chápu nekuřáky, že je to dost opruz, ale bohužel je to tak skoro na všech akcích.
Stánky – alkohol jsem na akci nepila, ale někdo z party mi říkal, že během rána došla vodka i pivo
Placení – 2 eura za vodu nebylo tak hrozné, asi jako všude, ale, i když je to asi jen o zvyku, absolutně jsem nevěděla, jak nakládat s eurama, centy jsem žádný neměla a celý euro za jednu vodu jako dýžko nechávat nebudu, takže ode mě nedostali nikde nic navíc.
Šatny – tam jsem si nic nedávala, ale jen co jsem je jedním okem zahlídla, tak bych se tam možná i bála něco dát
A konečně WC – nejhorší ze všeho. Na dámských záchodech, které jsem našla jen jedny, bylo 5 kabinek a neuvěřitelné fronty. V průběhu večera jedna kabinka skončila bez dveří a z další bylo rozšlapané po celém WC až k umyvadlům h***o! (Jak ženské můžou být taková prasata???)Takže z 5 kabinek použitelné 3. Takže když jsem je takhle navštívila asi dvakrát a situace pořád stejná, (uklízečky asi měly dovolenou??), začla jsem chodit na pánské (tímto se omlouvám přítomným pánům), které jsem našla hned dvoje. Tam po půlce večera přetejkala ucpaná jedna mísa a jedna mušle, ale aspoň jeden záchod v dobrym stavu se tam dal najít a bez front. Takže asi tak. A taky jsem nepochopila, že na dámských wc tekla teplá voda a na pánských studená. Kamarádce chvíli nebylo zrovna valně a na dámách si ani nemohla opláchnout studenou vodou obličej… nechápu.
a slyšela jsem i dost negativních ohlasů na lístky vip i vip premium…
Toť můj názor. Nechci aby to znělo nějak povýšeně, ale pro mě zlatá O2 Arena…
18. 6. 2011 v 15:03 #198234hphondra
ČlenAna Criado, Nadia Ali, Christian Burns, Susana, Cathy Burton, Chris Jones, Bagga Bownz a Bratislavský orchestr.. tohle vsechno bylo Live.. 🙂
17. 6. 2011 v 19:26 #198207Anonymní uživatel
Hostmuze mi nekdo napsat jaky tam byli zpevaci???
melo jich byt 7 sm13
dik17. 6. 2011 v 18:24 #198203Anonymní uživatel
Host9 videii vo FULLHD : http://www.youtube.com/playlist?p=PL1828517E4683D7D1
15. 6. 2011 v 0:33 #198128prochi
ČlenMichal, ja s normal listkem otevření FAN zony uvital…..z jednoho prosteho duvodu, a to, ze Fan zona byla poloprazdna, zatimco klasicka zona byla silene precpana…..
Koncept FAN zony mohl být, ale jen za predpokladu ze nebude tak velka a nebo kdyby se do ni prodalo tak 2x tolik listku…..Myslim, ze Bizarre hrube neodhadli kapacitu, a nedivil bych se, kdyby na ne nezatlačila samotna ALDA, ze prece primo pred Arminem nebude poloprazdno, mezera a pak tlacenice……
Verim, ze kdyby udelali FAN zonu polovicni, mozna jeste o neco mensi, tak nemuseli poustet do ni lidi s NORMAL listky. Lide s FAN listky by se porad netlacili, ale zaroven by tam nebyly spousty prazdnych mist….
Asi bych byl trochu nastvany kdybych zaplatil za FAN zonu a pak jen videl jak se naplnuje lidma s NORMAL listky……Ale zas na druhou stranu by mi to neskazilo dojem z celé party……
Doufám, že se ALDA events vylecili ze spoluprace s Bizarre a priste udelaji neco s United Music v CR….
14. 6. 2011 v 22:04 #198112Joe
ÚčastníkTaky jsem nejdřív čuměl, ale měli to vymyšlené dobře. Byla to párty a na tu se nikdy nechodí hned od začátku. Armin se v klidu rozehřál a ta pravá show začala, až když se hala zaplnila – a jestli tedy mohu soudit podle vlastních fotek, tak byla narvaná dost.
14. 6. 2011 v 20:49 #198105sneck05
Člentak s tim se da souhlasit ogranizace byla spatna,uz to,ze nevyjela zadna tiskovka pred akci je divne,ze dojde chlast a vsechno alko ve vipku je tradice,2500 snad nikdo ani neprokali,vzdycky se casem nekdo dostane tam kam nema a to plati o fan zone,jinak armin masakr uz at jej konecne nekdo pritahne na festival pod sirym nebem to bude jeste pekelnejsi,zarazil me zacatek,kdyz hral asi 21.hodky za nejakou stenou,navic se me zdalo,ze nebylo zase tak plno,divne,ze Armin nezaplni takovou halu
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.