TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ARMIN ONLY MIRAGE, Bratislava, jun 2011

• Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 4robo4 a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 269)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

chapu dobre ze s VIP muzu do stredu ale ne do FUN zony?

hphondra
    Člen

ono když to vezmu, tak rozhodnout se kvuli jednomu tracku jestli pojedes nebo ne? TO mi prijde divný..
    Uz jen proto, ze jich v Utrechtu zahral neco pres 110! Jasne né, každýmu sedne nějaký track.. ale urcite house party to není..
    A to ze nevydrzis poslouchat ASOT??? Nezapomen, ze Armin hraje novinky, co výjdou nebo vyšly. Tak ze az tak na něm to nezaleží co ten týden vyprodukuje..
    SOuhlasím, občas je ASOT hodne velka nuda, ale vždy se tam najdou hodně kvalitní songy.. a to bez debat!
    Ale kazdýho názor.. ja mam jiny pohled nez ty, tak ze te naprosto chapu.. 🙂

seven
    Účastník

Tvl já asi pojedu

Michal
    Účastník

Oh shit 9h AVB set ? 🙂 mmmm. FAN ZONE to jistí….

Anonymní uživatel
    Host

Sorry, 9 hodin bude davat..

4robo4
    Člen

[quote Freezer]jestli Armin hodlá zahrát podobně jako na Mirage v Utrechtu, tak to se těště na pěknej housovej event sm2 málem jsem spadl ze židle když jsem to viděl, samej house a pop-house/trance, spousta mashupů, trancových věcí možná tak 5-6 a to ještě spíše až ke konci, Armine fuj!

Soudím teda podle toho živého přenosu v 720p, je možný, že pak když to utnuli se to zlepšilo...full tracklist jsem neviděl[/quote]

suhlasim… SHM – Miami 2 Ibiza ?????????????????????? nie dakujem na takejto party….
    aj koli tomu som sa rozhodol neist : )
    uz len z principu pocuvat jendho DJa 8 hodin… pritom uz ani ASOT nevydrzim pocuvat cele 2 hodiny 😀 a ani album ma neocaril velmi… phantasma 100 krat lepsia : ) a aj na wilsonov album sa tesim

York
    Člen

Tak ta hlavní show byla taková pop/housova apod. ale to byla jenom ta hlavní show jinak jak jsem se díval na celý tracklist tak to vypadalo hodně dobře 🙂
    Do Blavy to mám blíže a levněji vlakem než do toho polska 🙂

Newman
    Člen

[quote Freezer]jestli Armin hodlá zahrát podobně jako na Mirage v Utrechtu, tak to se těště na pěknej housovej event sm2 málem jsem spadl ze židle když jsem to viděl[/quote]

Tak nevím, jestli jsme oba sledovali to samé sm2

james
    Člen

[quote Anonymní uživatel]S tou Poznanou by som bol opatrny, kto je nazoru ze na ASOT 450 v BA bolo plno, tak nebol vo Wroclav... Niekto mi raz hovoril, ze čina v europe..[/quote]

Jasně, Polsko fůůůj, všichni do Blavýýý sm0 sm15 sm15

Anonymní uživatel
    Host

S tou Poznanou by som bol opatrny, kto je nazoru ze na ASOT 450 v BA bolo plno, tak nebol vo Wroclav… Niekto mi raz hovoril, ze čina v europe..

hphondra
    Člen

[quote Freezer]jestli Armin hodlá zahrát podobně jako na Mirage v Utrechtu, tak to se těště na pěknej housovej event sm2 málem jsem spadl ze židle když jsem to viděl, samej house a pop-house/trance, spousta mashupů, trancových věcí možná tak 5-6 a to ještě spíše až ke konci, Armine fuj!

Soudím teda podle toho živého přenosu v 720p, je možný, že pak když to utnuli se to zlepšilo...full tracklist jsem neviděl[/quote]

podívej se o stránku zpátky! Dával jsem tam celý tracklist.. Nemyslím si, že to byl house set.. Bohužel bylo vysíláno jen par hodin tak ze z toho taky nelze soudit..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jestli Armin hodlá zahrát podobně jako na Mirage v Utrechtu, tak to se těště na pěknej housovej event sm2 málem jsem spadl ze židle když jsem to viděl, samej house a pop-house/trance, spousta mashupů, trancových věcí možná tak 5-6 a to ještě spíše až ke konci, Armine fuj!

Soudím teda podle toho živého přenosu v 720p, je možný, že pak když to utnuli se to zlepšilo…full tracklist jsem neviděl

hphondra
    Člen

Přesně tak, Bratislava bude solidní nářez – Fan Zone je jasná věc.. :-))))
    záznam z radia 538 je dobrý – jen v každém druhém tracku jsou reklamní spoty (ale jen kratké 3-5 vterin) tak ze se to da.. A zvuk je paradní..
    Ona celá show musela být neuvěřitelná – už jen podle toho videa.. (a plna dalších na juťub)
    A ted nam nově přibyla i Poznan v Polsku 19.2.2011!! tam to bude taky masakr!!!!

York
    Člen

Ehm ja jsem včera stahnul jenom zvuk z te hlavní show ale ještě neměl čas na tu juknout ale děkuji za informaci že to vyšlo v HDTV kvalitě si to někde stáhnu na torrentu 🙂 ale jak jsem vyděl videjka z youtube tak to vypadalo hodně masakrovní 🙂 o důvod více se těšit v Bratislavě na Armin Only 😛

Anonymní uživatel
    Host
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 269)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.