TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ARMIN ONLY MIRAGE, Bratislava, jun 2011

• Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 4robo4 a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 269)
  • Autor
    Newman
    Člen

TIGI: ofiko bluray má vyjít v únoru, tohle je pořád „jen“ HDTV rip. O dalších nic nevím, nevyhledávám to…

TIGI
    Člen

Konečně něco na bluray !!
    Zatím mám jen objednaného Tiesta z copenhagenu.
    Víte o nějakých dalších zajímavých záznamech na bluray ?

sneck05
    Člen

[quote Newman][quote K1aptcha]vtipný/úsměvný ale je, jak tam "vyjíždí" zespoda jak letadélko sm15[/quote]

Víc než letadýlko mi tou svou pózou připomněl sochu Ježíše z Ria sm15

[quote sneck05]odkaz na stahovani??[/quote]

Odkaz nemám, stahoval jsem to na jednom privátním torrent trackeru, kam se dostaneš jen na pozvánku. Ale když zkusíš vygooglit přesný název rlsu, tak něco najdeš i jinde, za chvíli to bude všude.[/quote]

tak si jeste pockam.

Michal
    Účastník

Tento rls se da stahnout na rutrackeru

Newman
    Člen

Jako proti živému vystoupení nemám vůbec nic, ale pohled na Van Velzena s jeho výškou asi metr dvacet, jak hraje na klavír v jen o něco větší velikosti, mě vážně rozesmál :))

james
    Člen

[quote Newman]btw to vystoupení je vážně epic fail sm15[/quote]

Taky jsem si říkal, že bych některý live performance oželel… Ale co, když cirkus, tak se vším všudy sm3

Newman
    Člen

iamek: škoda, že přenos skončil trackem 64. [Epic Fail] Armin van Buuren feat. VanVelzen – Broken Tonight (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Performed live by VanVelzen]

btw to vystoupení je vážně epic fail sm15

iamek
    Člen

The Classics Mega Mix vypada luxusne ! A to je tak asi vse 🙂 … Ale i tak to chci slyset jen diky tomu.

Newman
    Člen

[quote K1aptcha]vtipný/úsměvný ale je, jak tam "vyjíždí" zespoda jak letadélko sm15[/quote]

Víc než letadýlko mi tou svou pózou připomněl sochu Ježíše z Ria sm15

[quote sneck05]odkaz na stahovani??[/quote]

Odkaz nemám, stahoval jsem to na jednom privátním torrent trackeru, kam se dostaneš jen na pozvánku. Ale když zkusíš vygooglit přesný název rlsu, tak něco najdeš i jinde, za chvíli to bude všude.

sneck05
    Člen

[quote Newman][quote sneck05][quote Newman]York: právě sosám Armin van Buuren-Only-Mirage-HDTV-720p-x264-2010-MV, má to 6.62 GB, za chvíli uvidím, v jaké kvalitě sm4[/quote]

pak napis jaka je to kvalita,pripadne,pokud to bude dobre,tak i link by se hodil..[/quote]

Kvalita bezkonkurenční, rozlišení 1280x720, bitrate 3890Kbit, délka 3h29m08s. Podle nfo souboru občas vypadne na vteřinu obraz, prý kvůli zhoršeným povětrnostním podmínkám v NL v době konání akce = no prostě to občas kostičkuje jako u UPC sm0[/quote]

odkaz na stahovani??

Newman
    Člen

[quote sneck05][quote Newman]York: právě sosám Armin van Buuren-Only-Mirage-HDTV-720p-x264-2010-MV, má to 6.62 GB, za chvíli uvidím, v jaké kvalitě sm4[/quote]

pak napis jaka je to kvalita,pripadne,pokud to bude dobre,tak i link by se hodil..[/quote]

Kvalita bezkonkurenční, rozlišení 1280×720, bitrate 3890Kbit, délka 3h29m08s. Podle nfo souboru občas vypadne na vteřinu obraz, prý kvůli zhoršeným povětrnostním podmínkám v NL v době konání akce = no prostě to občas kostičkuje jako u UPC sm0

Michal
    Účastník

Ja si myslim ze AO u nas neni proto, ze by se to dost krylo se SW…. Na slovensku SW nemaji takze to meli jednoduchy….Jedine mohli booknout drivejsi termin…Nevadi, Blava bude super, FAN ZONE hlavne 🙂

sneck05
    Člen

skoda,ze nevysla O2 arena u nas by to byla nadhera,ale i na Slovensku to bude velkeee

sneck05
    Člen

Armin Only – Mirage, Utrecht (Official Opening) od officialarminonly:

Michal
    Účastník

Armin dela prece nejlepsi letadla, ne?sm15 Markus se na TM ale taky snazil vzlitnout k Future Cities…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 269)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.