TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ARMIN ONLY MIRAGE, Bratislava, jun 2011

• Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 4robo4 a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 256. až 269. (celkem z 269)
  • Autor
    Newman
    Člen

2Sexy: V Blavě jsem za 1,5 hodiny, v Praze za 3,5. To je asi největší plus sm4 V poslední době se v Blavě odehrává mnohem víc trancových akcí než v Praze, pro mě osobně nabízí Blava víc zábavy (i když teď na CTF6 to tak úplně platit nebude sm0 )

zruda
    Člen

2Sexy: Já ji mám třeba blíž 😉 Jinak je mi to jedno.

2Sexy
    Člen

Michal, klid ne? Tos trochu prehnal.
    Me proste zajimalo, jaky ma vyhody Bratislava oproti Praze, kdyz ji tu tak chvalite.

Flash2001
    Účastník

Kvůli Shahovi bych o tom mohl i vážně přemýšlet, ale bude dost záležet na ceně.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

uklidni se posraná praho, navíc v praze krom tm nic neni

Anonymní uživatel
    Host

Je to dobre ze to bude v Bratislave, bude novej stadion, nemusi byt vsechno v te posrane praze a zazobani prazaci at si dojedou, co to pro ne je, jede primy EC…

2Sexy
    Člen

Jaky ma vyhody Bratislava oproti Praze? Ja vidim samy negativa…

Anonymní uživatel
    Host

já bych jel, ale teda pokud tu cenu myslej vážně, i když tam bude Roger, tak to pápá:-DDDD

nexxie
    Člen

já radši počkám na album, sice to bude z celýho večera asi jen hodina, ale nějak se mi nechce podporovat „ruinování trancescény“.. uvidíme, času dost 🙂

Newman
    Člen

Bratislava > Praha, takže velká spokojenost a s největší pravděpodobností pojedu sm2

Anonymní uživatel
    Host

Milan: ne nebude u nas, psal jsem UM, pry tuto akci neplanuji. Bude v Bratislave v cervnu 2011, porada to ale zase agentura Bizzare 🙂 I tak ale super 🙂

milan
    Člen

Nemělo být Armin only u nás? Uvidíme no

Joe
    Účastník

No jestli to nebude za vyrazne levnejsi nez v Holandsku (Regular tickets: €48,50 (ex. fee). Deluxe Tickets: € 88,50), tak si to muzou nechat… Radsi si pustim DVDcko Imagine 🙂

4robo4
    Člen

zas to nieje oficialne ale potvrdene agenturou PURE EVENT, miesto konania zatial nedostavany hokejovy stadion Ondreja Nepelu v Bratislave v ktorom sa budu konat o rok MS v hokeji
    dalsi ucinkujuci by mali byt vraj aj Nadia Ali alebo Roger Shah ale to su nepotvrdene informacie takze to 100% nieje….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 256. až 269. (celkem z 269)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.