Úvod › Fóra › Trance Diskuse › ARMIN ONLY MIRAGE, Bratislava, jun 2011
- Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
4robo4 a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. 6. 2011 v 20:42 #198104
MichalÚčastníkKdyby jen s FAN a VIP ,ale presne takhle vydrbali i s Premium VIP v cene [b]200 Eur[/b] !!! sm18 Tyvoe dat za lupen skoro 5000 a mit to co dal nekdo za 30 Eur….Zkazili tim celou prof. praci Alda Events, jelikoz ve FAN zone meli byt fans, a ne narvany k prasknuti sm8
14. 6. 2011 v 18:58 #198096
prochiČlentak s tou FAN zonou to vím, ale ty vole listky na miste jen za 35 eur, levneji nez v predprodeji, nebo VIP bar prazdny protoze nikdo nekontroloval jestli jste VIP, tak to je neco 😀
Dostali tak malo na praci a jeste to posrali 😀
13. 6. 2011 v 18:17 #198031Anonymní uživatel
Host[quote Anonymní uživatel][quote armind][quote Anonymní uživatel]Zdravím po čase.
Navzdory tomu, že slovenskí násťroční pseudotranceri na FB ma za názor zožrali, set bol zväčša monotónny a nudný, nebyť poslednej hodiny tak neviem čo by som hovoril. Okolo pol jednej dobre hodil do éteru Exploration of Space, Fire Wire, vyzeralo to super, celkom potiahol, potom tri hodiny úspávania v pomalom bpm (vokálovky, techhouse). Vokálovky by som ešte chápal, sú jeho a je to jeho koncert, ale zmysel toho techousu mne aj mnohým ďalším skúsenejším trancerom unikal. Záverečná hodinka našťastie zdvihla latku, Exhale, Binary Finary, .... live Burned with Desire, aspoň trocha náplasť.
Akcia celkovo 6/10, predsa len je to trochu aj moja chyba, že som čakal viacej trancu ako 45 minut čisteho času :)[/quote]presneeeee, ta jeho prva hodina bola fakt ze 10/10, ale potom prisiel utlm a tie jeho spievanky ma velmi nebrali... a ten techhouse sa mi tam aaabsolutne nehodil.. skoda skoda.. vtedy som aspon oddychoval na tribune, ale potom nad ranom okolo pol 5tej to zasa prislo sm4
je len skoda, ze tam nehodil Sunburn - jednoznacne najlepsi song, aky kedy spravil...[/quote]ja neviem co ste cakali, ale ja co som cakal to aj bolo, kedze sa to vola Mirage je jasne ze bude hrat dost z toho albumu a ten obsahuje to co obsahuje. Armin ma skoro v kazdom popise uvedene Style: Trance and progressive, with a slight "touch of house." cizeee, myslim ze vacsina vedela o co pojde ;)[/quote]
Áno, až na to, že to čo hral bol skôr slight touch of trance sm4
13. 6. 2011 v 17:04 #198024
Jimmy-GellarÚčastníkTady jsou komplet moje videa :
13. 6. 2011 v 10:28 #198013Anonymní uživatel
Hostty mas aspon paličku ja mam modrinu a tie konfety čo na nas padali …ja ti len možem ticho zavidiet 🙂
12. 6. 2011 v 18:58 #197999
sneck05ČlenVideoreport z Armin Only – Mirage od Ronnyho!
http://www.techno.cz/clanek/37863/videoreport-z-armin-only-mirage-od-ronnyho
12. 6. 2011 v 18:38 #197997Anonymní uživatel
Hostno mozna je na Slovensku mensi hala,ale ono nekdy neni podstatne jak je ta hala velka. Protoze Armin,akce jako takova, byla absolutne luxusni zalezitost a to, ze byla mensi hala vubec nevadilo. isto na pareni bylo. Lide super…Ne takova bezohlednost jako v CR. Obcerstveni v pohode, fronty minimalni! Super 10/10! Priste zase!
12. 6. 2011 v 13:38 #197992
hphondraČlenZa sebe musím říct, že jsem si to moc užil! +- jsem věděl jak show bude vypadat (jelikož záběry na youtube z ostatních zemí z Mirage byly velmi podobný) a jsem opravdu spokojený! I když podpis Armina na lístek by se mi líbil více než suvenýr podoby paličky na buben.. 🙂 🙂 🙂
12. 6. 2011 v 12:19 #197989Anonymní uživatel
Host[quote armind][quote Anonymní uživatel]Zdravím po čase.
Navzdory tomu, že slovenskí násťroční pseudotranceri na FB ma za názor zožrali, set bol zväčša monotónny a nudný, nebyť poslednej hodiny tak neviem čo by som hovoril. Okolo pol jednej dobre hodil do éteru Exploration of Space, Fire Wire, vyzeralo to super, celkom potiahol, potom tri hodiny úspávania v pomalom bpm (vokálovky, techhouse). Vokálovky by som ešte chápal, sú jeho a je to jeho koncert, ale zmysel toho techousu mne aj mnohým ďalším skúsenejším trancerom unikal. Záverečná hodinka našťastie zdvihla latku, Exhale, Binary Finary, .... live Burned with Desire, aspoň trocha náplasť.
Akcia celkovo 6/10, predsa len je to trochu aj moja chyba, že som čakal viacej trancu ako 45 minut čisteho času :)[/quote]presneeeee, ta jeho prva hodina bola fakt ze 10/10, ale potom prisiel utlm a tie jeho spievanky ma velmi nebrali... a ten techhouse sa mi tam aaabsolutne nehodil.. skoda skoda.. vtedy som aspon oddychoval na tribune, ale potom nad ranom okolo pol 5tej to zasa prislo sm4
je len skoda, ze tam nehodil Sunburn - jednoznacne najlepsi song, aky kedy spravil...[/quote]ja neviem co ste cakali, ale ja co som cakal to aj bolo, kedze sa to vola Mirage je jasne ze bude hrat dost z toho albumu a ten obsahuje to co obsahuje. Armin ma skoro v kazdom popise uvedene Style: Trance and progressive, with a slight „touch of house.“ cizeee, myslim ze vacsina vedela o co pojde 😉
12. 6. 2011 v 10:08 #197982
sevenÚčastník12. 6. 2011 v 9:50 #197981
sevenÚčastníkarmin armin arminsm9
12. 6. 2011 v 9:36 #197979
armindČlen[quote Anonymní uživatel]Zdravím po čase.
Akcia celkovo 6/10, predsa len je to trochu aj moja chyba, že som čakal viacej trancu ako 45 minut čisteho času :)[/quote]presneeeee, ta jeho prva hodina bola fakt ze 10/10, ale potom prisiel utlm a tie jeho spievanky ma velmi nebrali… a ten techhouse sa mi tam aaabsolutne nehodil.. skoda skoda.. vtedy som aspon oddychoval na tribune, ale potom nad ranom okolo pol 5tej to zasa prislo sm4
je len skoda, ze tam nehodil Sunburn – jednoznacne najlepsi song, aky kedy spravil…11. 6. 2011 v 22:24 #197975
PayaČlenno teda Exhale bylo fakt luxusní sm4
11. 6. 2011 v 21:46 #197973Anonymní uživatel
Hosttak to me taky velmi nasralo, a organizace taky stala za prd napriklad to s kourenim – ze se v arene nekouri ale desitky lidi hulilo uz nahore u tech baru a jejich „protipozarni hlidka“ delala ze je nevidi
11. 6. 2011 v 21:45 #197972Anonymní uživatel
HostKdyž pominu organizaci a nekonečné dvě a půl hodiny před začátkem show, tak byl Armin naprosto famózní. Nicméně se chci zeptat, jestli bude nebo je možné někde sehnat jeho včerejší set.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.