TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ARMIN ONLY MIRAGE, Bratislava, jun 2011

• Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 4robo4 a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 269)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Ahojte, tracklist/playlist včera odohratých skladieb Armina neviete kde by som mohol nájst?
    ps. show bol v úplnej pohode zo strany Armina, ale organizácia mala svoje nedostatky.

seven
    Účastník

Jsem naprosto odrovnán po neskutečném arminově setu, holt jaký si to kdo udělá takový to má, díky armine 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Mne sa pacilo. Necakal som, ze ma to bude az tak bavit.. nesiel som kvoli arminovi ako takemu, ale kvoli tomu konceptu a takisto som bol zvedavy, ako to bude fungovat v novej hale. Mal to dobre premakane, live vokalistky (az na toho chlapa, muzske vokaly moc nemusim ), orchester, kapelu, pekne intra a animacie. Hudba bola ok, armin nicim neprekvapil, presne taky set som od neho ocakaval 🙂 cize skor prijemne prekvapeny. Zvuk bol velmi dobry, aspon z mojho pohladu. Co sa tyka organizacie, tak bolo par problemov, co sa dali zvladnut lepsie. Inak som spokojny, nezabudnem na smrtelnu stvorkombinaciu The Mule, AK-47, Funkagenda What The Fuck a Turbulence.. Cize celkovo – spokojnost

rado
    Člen

Ceny mi nevadili , to bolo viacmenej tak pre informáciu, inak davál si niekto bravčové s ryžou v bufete?sm15

Ronny K.
    Člen

[quote rado]Inak akciu hodnotím ako fail , organizácia 0 bodov ( tie napisy "hotdog, jedlo" napisane na papieri s perom ma pobavili), Arminov set nič moc v jednu chvílu tam mam floorkiller a na to si šupne 5 sladkých vokáloviek za sebou, zvuk nič moc niekedy som si melódiu musel domýšlať (tá vokálová pattersovina napr.), no a fetiek tam bolo neúrekom + IDIOTI ČO TANCUJÚ NA SCHODOCH, ceny 2xkrát vyššie(absolut 2,50€, heineken 0,4l 2€, bonaqua 2€)[/quote]

No ja nevim cemu se divis. ted mam namysli ceny piv. Tady v UK v Londynskem obyc pubu stoji pivo 0,4l od £3,8-4,8, coz je vice jak €5 a to nehovorim treba o Ministry Of Sound clubu, kde 0,3l mocky piva stoji £5. Myslim si ze cena €2 na akci za pivo je hooodne slusna.

Anonymní uživatel
    Host

člověk ani lístek do fan zone nemusel mít a ocitnul se 2. řady pred Armine!! 🙂

Anonymní uživatel
    Host

NAPROSTO LUXUSNI AKCE !!!!!!!! az vstrebam dojmy, rozepisu se sm4 DIKY ARMINE !!!!!! sm5

rado
    Člen

A ten ohňostroj z Ellerovej gitarysm15

Anonymní uživatel
    Host

Zdravím po čase.
    Navzdory tomu, že slovenskí násťroční pseudotranceri na FB ma za názor zožrali, set bol zväčša monotónny a nudný, nebyť poslednej hodiny tak neviem čo by som hovoril. Okolo pol jednej dobre hodil do éteru Exploration of Space, Fire Wire, vyzeralo to super, celkom potiahol, potom tri hodiny úspávania v pomalom bpm (vokálovky, techhouse). Vokálovky by som ešte chápal, sú jeho a je to jeho koncert, ale zmysel toho techousu mne aj mnohým ďalším skúsenejším trancerom unikal. Záverečná hodinka našťastie zdvihla latku, Exhale, Binary Finary, …. live Burned with Desire, aspoň trocha náplasť.
    Akcia celkovo 6/10, predsa len je to trochu aj moja chyba, že som čakal viacej trancu ako 45 minut čisteho času 🙂

rado
    Člen

Inak akciu hodnotím ako fail , organizácia 0 bodov ( tie napisy „hotdog, jedlo“ napisane na papieri s perom ma pobavili), Arminov set nič moc v jednu chvílu tam mam floorkiller a na to si šupne 5 sladkých vokáloviek za sebou, zvuk nič moc niekedy som si melódiu musel domýšlať (tá vokálová pattersovina napr.), no a fetiek tam bolo neúrekom + IDIOTI ČO TANCUJÚ NA SCHODOCH, ceny 2xkrát vyššie(absolut 2,50€, heineken 0,4l 2€, bonaqua 2€)

Anonymní uživatel
    Host

tak jak Armin hrál?:-)

rado
    Člen

vtedy som sa zobral a odišiel som na stanicu čakať vlak.

Anonymní uživatel
    Host

Jojo, tak prave probehlo vyborny Going Wrong :o)

DjDkD@ve
    Člen

Nevysila to nejake radio?

james
    Člen

Hodilo by se živý vysílání…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 269)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.