TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ARMIN ONLY MIRAGE, Bratislava, jun 2011

• Toto téma obsahuje celkem 260 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 4robo4 a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 269)
  • Autor
    York
    Člen

Vstup je od 16

hphondra : Asi sme jediný jak se tak koukam 🙂 a asi sme jediny kteří se přízpůsobujeme dle aktualních stylu které hraje na ASOT 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[url=http://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?ID=15378]Ticketportal[/url]

Vstup dle TP od 16ti sm4

Anonymní uživatel
    Host

Hele jak to tam bude s min. věkem ? Na Armina by jsem jel ale pár měsícu do té 18 mě ještě zbývá …

hphondra
    Člen

[quote james]Fun zone x Fan zone sm0sm0[/quote]

Hezky si s tím hraješ.. sm15 sm15 sm15

james
    Člen

Fun zone x Fan zone sm0sm0

hphondra
    Člen

York: to jsme dva, co ho posloucháme už nějakou řádku let.. (pravidelně!!!) Tak že si asi rozumíme.. Prostě hudební doba a styl se mění.. A s ním všechny různé show..
    Každý má rád to své a má jiný styl a jiný názor-to je v pořádku. Ale upřímně, já jsem za ASOT nesmírně rád!!!
    Lístky si kup! myslím, že neprohloupíš.. :-)) see ya there!!! 🙂

D4ve
    Člen

Vrecus: snad jo sm11

Vrečus
    Člen

Asot je nuda poslední dobou… ale 500 bude mega akce…

York
    Člen

hphondra : Poslouchám to už nějakou řádku let takže vím o čem mluvím 🙂 ale zase se líbí každému něco jiného žhe!!!! No doufam že to do konce roku stihnu koupit ty listky Fun Zone:) Rád bych tam byl na té akci sm4

Anonymní uživatel
    Host
    hphondra
    Člen

York: Tak to musím jenom souhlasit!!! Když budu mluvit za sebe, dlouho jsem se u ASOTu nenudil!! Ale jak říkám, tohle je věc každého (názor¨)

Fun Zone bude nejvíc!!! 🙂 už teď se nemůžu dočkat.. 🙂

Anonymní uživatel
    Host

[quote Anonymní uživatel]chapu dobre ze s VIP muzu do stredu ale ne do FUN zony?[/quote]

SPRAVNE… Fun zona bude cca 10-11m od podia, resp barier. Takze mozes viac ako do polky…

Anonymní uživatel
    Host

Suhlasim, hlavne to kto tuto diskusiu s nadsenim zalozil a potom tu dava taketo pecky.. hm schiiiza?

York
    Člen

hphondra: Souhlasím stebou že ASOT je fakt někdy nudny:) ale zase můžu říct že vyšlo tolik kvalitních dílu které snad před vyšujou nad ty nudné 🙂

Michal
    Účastník

L-D. presne tak. nej kategorie je Fan Zone. VIP je pro pip

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 269)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.