TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 402)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

Tak naše banda je už také olupeněnasm4

TWElight
    Člen

[quote urorkinator]3/4 litru na blonďáčka plus přehnané ceny za pití... ani mě nehne...[/quote]
    No pokud bys to ocenil , můžeme se na tebe složit ty chudáku …

Partygirl
    Člen

stejne to je nejlepsi vanocni darek sm16

3/4 litru na blonďáčka plus přehnané ceny za pití… ani mě nehne…

Anonymní uživatel
    Host

Kdo si chce užít party, tak nevím, co chce dělat ve V. I. P. A z tý věci je jasný, že si jídlo musíš platit sám! Nechoď do V. I. P. , když se ptáš na takovéhle otázky.

Gizmo
    Člen

Partygirl : dá se napsat jediné jediné Amoondre+1

DjPeroxid
    Člen

Tak lístky mam tak snad to nebude nudasm3

Anonymní uživatel
    Host

Zajimalo by me jak to myslej stema VIP listkama podle toho popisu to vypada ze je zdarma jen satna nebo tim myslej i ten vyber pokrmu? 🙂

Amoondre
    Člen

[quote Partygirl]no jeeeezisi to je zase tragedie nejak sem nepochopila k cemu tohle forum slouzi teda kdyz tu clovek nesmi rict svuj nazor a nesmi se tu diskutovat....??

tak ja ty zensky rekla,ze bych chtela listek na Armina.. cumela jak puk.. tak ji rikam Armin van Buuren.. rekla,ze to nema v PC.. ze to prej nemuze najit.. tak sem ji rekla 20.12. ve Slovanskym dome.. tvrdila,ze to tam nema... tak sem rekla nazev akce Pure tak rekla,ze to tam taky neni .... pak rekla jestli je to ve Futuru a uz sem vazne nevdela co jinyho ji rict kdyz to nedokazala najit ani podle jmena,ani podle mista konani,ani podle datumu ???

jinak ted sem si dala tu praci a zadala sem na webu Ticketpra Chci hledat: Armin nebo Slovansky dum a behem vteriny se mi to objevilo takze kde je problem?[/quote]Problem je v tom, jak si celou situaci popsala poprve …

Partygirl
    Člen

no jeeeezisi to je zase tragedie nejak sem nepochopila k cemu tohle forum slouzi teda kdyz tu clovek nesmi rict svuj nazor a nesmi se tu diskutovat….??

tak ja ty zensky rekla,ze bych chtela listek na Armina.. cumela jak puk.. tak ji rikam Armin van Buuren.. rekla,ze to nema v PC.. ze to prej nemuze najit.. tak sem ji rekla 20.12. ve Slovanskym dome.. tvrdila,ze to tam nema… tak sem rekla nazev akce Pure tak rekla,ze to tam taky neni …. pak rekla jestli je to ve Futuru a uz sem vazne nevdela co jinyho ji rict kdyz to nedokazala najit ani podle jmena,ani podle mista konani,ani podle datumu ???

jinak ted sem si dala tu praci a zadala sem na webu Ticketpra Chci hledat: Armin nebo Slovansky dum a behem vteriny se mi to objevilo takze kde je problem?

M.i.k.e
    Člen

tak já du teda taky no…TM5 vynechávám,tak aspoň toho Armina…

Anonymní uživatel
    Host

Pro ondrab: Hustý-já mám číslo vstupenky 344 a 345sm15 lístky jsem kupoval v Ústí nad Labem asi tak v 15:30.

Anonymní uživatel
    Host

Přesně dneska jsem byl v Kenvelu na v Teplicích (severní čechy ) a taky to nemohal najít…..tak to budem uset koupit kámoš v praze…hrůza

ondrab
    Člen

btw, listku je porad plna zadnice..dneska jsem kupoval a mam cislo 343..takze zajemci muzou bejt v klidu

milan
    Člen

Já když si jednou v ticketportalu kupoval lístek na beautiful things, tak ta inteligentka to nemohla vůbec vyhledat (pomocí názvu akce, jména klubu, státu), tak jsem to musel najít a vytisknout si sám. Mě pořád přesvědčovala, že se to ještě asi neprodává, nebo je to vyprodaný a to bylo jenom týden po spuštění předprodeje a Pico tehdá ujišťoval že lístky jsou..Někdy mi taky připadá, že ty lidi ani neví jak to prodávat a kde tu akci najít…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.