TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 402)
  • Autor
    ondrab
    Člen

gizmo:+1…sm15

alexx
    Člen

[quote Gizmo]máte mít nastudované propagační materiály a před měsícem vyšel článek v lidovkách na straně 8 vlevo dole[/quote]

sm15sm15sm15sm15

Gizmo
    Člen

No co na loňskou SW jsem kupoval lupeni u nás na náměstí a proběhla diskuze

Ona :Jste už několikátej dneska(a to je první den) a co to vlastně je ?? Koncert??

Já: Ne taneční akce – tedááá akce s taneční muzikou …

Ona: To jako nějaká latina nebo klasické tance ??

Já: Ne elektronická taneční muzika.

Ona: A to je co ?

Já: Berte to pro jednoduchost jako velkou diskotéku …

Ona: a proč tady píšou že vstup bude umožněn jen v bílém oblečení ???

Já: Tím je ta akce zvláštní – moc pěkně to vypadá a vynikne světelná show.

Ona: aha tak to asi nebude nic pro mě …

Předpokládám, že Partygirl by mohla mohla na mém místě poznamenat něco ve smyslu: Nic pro vás a jak je možný, že o tom nic nevíte – máte mít nastudované propagační materiály a před měsícem vyšel článek v lidovkách na straně 8 vlevo dole – nehledě na to, že je toho plnej Internet.sm15

alexx
    Člen

[quote Partygirl]a proc by nemohla? nerikej mi,ze kdyz tam nemela ani 1 cloveka,ze se ve volnym case nemuze podivat jaky maj novy vstupenky.. a jiste sem nebyla prvni kdo tam pro ten listek sel[/quote]

když jsem si šel kupovat lístek ve Free Record Shopu na Trance Energy, tak se mě taky slečna ptala, kde ta akce jako je a kdy je
    => každý neposlouchá trance milá Partygirl a neznám člověka, který by jsi měl pamatovat název každý akce a ještě k tomu kde se odehrává … spíš se chtěl ta slečna „inteligentka“ zeptat, jak se ten klub jmenuje, když tam hraje Armin … asi jí to hodně zajímalo, když slyší každý den na Evropě2 znělku na Armina

ondrab
    Člen

partygirl:zamysli se prosim nekdy nad tim, co vypustis u ust nebo napises svyma prstikama na klavesnici..dekuji predem

Partygirl
    Člen

a proc by nemohla? nerikej mi,ze kdyz tam nemela ani 1 cloveka,ze se ve volnym case nemuze podivat jaky maj novy vstupenky.. a jiste sem nebyla prvni kdo tam pro ten listek sel

mike_h
    Člen

Partygirl: nejak jsem nepochopil ten vtip? nekdo, kdo tam ma stovky akci musi vedet, kde zrovna je nejakej Armin..?

Anonymní uživatel
    Host

Jsem zvědavej co UM v těch prostorách vymyslí.

Partygirl
    Člen

jinak ta inteligentka v Ticketpru se me ptala jestli prej ta akce je ve Futuru sm15 si asi trosku spletla styl hudby sm15

Last
    Účastník

Mohli by pořádat víc akcí sm3

Partygirl
    Člen

tak uz mam lupen v kapse sm3

Partygirl
    Člen

souhlasim vyznamenali se DEKUJEME sm4

Anonymní uživatel
    Host

Mam listek, mam liskte AAAA 😀
    Musim rict, ze UM se tenhle podzim pochlapila, TM5 a k tomu Pure, to vubec neni spatny 🙂

FUGAZ
    Člen

katterina123: jé Kaťuš sm3 no myslím, že o parties tam máš taky nějak vystaráno na nějkou tu dobu sm0

Partygirl
    Člen

tak o polednaku teda asi vyrazim smer Ticketpro nebo to vsechno vykoupite sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.