TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 402)
  • Autor

ahojky lidicky,
    ani nevite jak vam Arminka zavidim…jeste kevsemu klubovkasm11…jak rada bych z vama hned priletela ale to by vyslo hooooodne draho!!sm19. tak posilam pozdrav aspon z druhe srany zemekoulesm0

Amoondre
    Člen

[quote SHP]amondre: A tancování tě nikdy neunaví? Za celou noc, podle mě hodně lidí ano. Možná bereš tolik drog, že ne, co já vim.
    Každopádně kdokoliv může jít na akci, kde ho třeba 2 DJs m r d a j a 4 baví. Pak si můžou zdřímnout, jako já na letošní Sensation v Belgii.[/quote]Samozrejme, ze jsem unavenej, ale to se da vyresit i jinak nez spanim – treba si na hodku sednout. A taky trosku premyslet a nejit na akci tak, ze vstavam v 6rano do prace a pak jdu na akci – to si radsi vezmu dovcu, nebo to poresim nejak jinak.

Anonymní uživatel
    Host

Lístek už je domasm0 . Cena je myslím přijatelná. Uvidíme se a zapaříme 20. sm11

SHP
    Člen

amondre: A tancování tě nikdy neunaví? Za celou noc, podle mě hodně lidí ano. Možná bereš tolik drog, že ne, co já vim.
    Každopádně kdokoliv může jít na akci, kde ho třeba 2 DJs m r d a j a 4 baví. Pak si můžou zdřímnout, jako já na letošní Sensation v Belgii.

Amoondre
    Člen

[quote SHP]Vy jste nikdy neusli na akci? Sedačky se hodí...[/quote]Ne. Na akci se chodit bavit, spat muzu doma v posteli. A kdyz vim, ze by me to nebavilo, tak tam proste nejdu, jak jednoduche, ze?

Partygirl
    Člen

no jestli nezbyde tak neco rozkopu sm15

nexxie
    Člen

Partygirl : snad tam na tebe jeste nejakej zbude 🙂

Partygirl
    Člen

tak asi abych si pro nej dneska zasla sm4

Amigo
    Člen

už ho mám doma sm3 snad těch 750 bude stát za to…

2Sexy
    Člen

Radsi jsem si pro nej v klidu dosel dneska :). UM válí, nejdriv T5 a za mesic Armin v klubu. Parada 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote sompet]Ne jako stejně si myslím, že to bude uplně na hovno akce, blbé prostředí, armin bude hrát na hovno, budou tam samí šamponi a kundičky, co tomu vůbec nerozumí, prostě hlavně že to bude nějaký známý amrmin...jako nevim, ale prostě to bude taková nudná párty v centru prahy před vánoci....jo a jen pro ty, které to zajímá.....LÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍSTKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY PYČOOOOOOOOOOOO!!!sm0[/quote]

souhlas +1

Housik
    Člen

Tip: Na TicketPro jde udělat rezervace platná jeden den, vyzvednou se lístek dá pak [url=http://www.ticketpro.cz/?@cs/sales]všude možně[/url], např. v prodejnách Kenvelo atd., dál viz. odkaz.

Palda61
    Člen

Taky musím jít hned na pumpu a koupit lístek.. hlavně, abych měl lístek sm5sm5

lol

FUGAZ
    Člen

[quote Amigo]to jsou nervy 😀 jsem si to teď radši zarezervoval a ještě pro to dneska skočím sm0[/quote]

no vidíš jak to jde, když se chce :o)

Amigo
    Člen

to jsou nervy 😀 jsem si to teď radši zarezervoval a ještě pro to dneska skočím sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.