TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 402)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Voky, jj, na tu klubovku dotedka vzpominam, jeden z nejlepsich klubovych zazitku, sice tam bylo narvano, ale hudebne a atmosferou luxusni sm5

Johnvas
    Člen

Voky: Ano, taky UM ;o)

Voky
    Člen

Jen tak trochu mimo, kdo vlastně pořádal loni v Mecce We love Markus Schulz? To bylo taky UMko, ne? Se divim že s další klubovkou přišli až teď.

Partygirl
    Člen

ja sem teda za Armina v klubu rada nikdy snad az na Tijse v Duplexu tu nic podobnyho nebylo sm18 ja si teda radsi priplatim a pudu 1 na Armina nez 3x na mensi akce do ty sauny ve Vertigu sm15

ondrab
    Člen

aspon konecne UM doslo, ze by taky k halovkam mohli poradat klubovky…myslim, ze tahle akce ma obrovskej potencial do budoucna, ze by sem mohli zacit jezdit do klubu opravdu kvalitni jmena…jinak luxusni partyspace se da vytvorit z ruznejch mist…napriklad tady u nas v Brne byl pred rokem Marco V v nejakym posranym kulturnim dome a jak to tam ti kluci vyzdobyli a vychystali….bylo to lepsi jak lecjakej klub…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

um se imho „specializuje“ na velikány

2Sexy
    Člen

Binary, Flash: jóóó kam se ztratili ty vytecny klubovky s Kandim a S&T sm7

Housik
    Člen

Armin v Praze a 6ti hodinový setík paráda. Jen to místo činu je snad vtip – vždyť ten sál nemá ani odpovídající vzduchotechniku, [b]to zas bude vzduch jak v tropech[/b] sm19 sm17 sm18. Evidentně Sasazu nestíhají dokončit, tak je toto náhradní lokalita.
    Nápad mají hezký, udělají si firemní vánoční večírek a ještě jim ho lidi rádi celý zaplatí… sm11

Flash2001
    Účastník

Binary: jojo, Kandi byl luxus… Vubec bych se nezlobil, kdyby znovu dorazilsm5

Binary
    Člen

no nwm… Dyka jsem slyšel naposled loni a letos sem na něj radši nešel.. a Armina na Sensation a taky mě nijak nenadchnul… spíš bych uvítal předvánoční klubovku s nějakým míň profláknutým jménem jako byl loni Kandi… tihle „bohové“ nejsou nic moc pro mě.

Nulda
    Účastník

dovolil bych si lehce poopravit – „…srovnávat aktuální formu Dyka a kohokoliv nelze…“ sm0

Newman
    Člen

Kamca: +1 sm2

binary: co jsem slyšel, tak na Vandit night se nikdy nespí sm0 A srovnávat aktuální formu Dyka a AvB nelze, Armin jde bohužel do kytek (tohle že jsem napsal já? sm10 ) sm7

Anonymní uživatel
    Neaktivní

binary: v berlíně se NEUSÍNÁ

SHP
    Člen

Vy jste nikdy neusli na akci? Sedačky se hodí…

Binary
    Člen

Nwm jestli víc nudí Armin nebo Dyk… asi to vyjde nastejno… ikdyž radši se budu nudit v Praze než někde v Německu sm15 ale nemusela by to bejt špatná akce. Možná se stavim, když nebudu mít lepší program.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.