Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 402)
[quote Anonymní uživatel]potřebuji na sobotu lístek
zn. životně důležité.....[/quote]
Jistě se nějaký podobný fanda Armina najde a nějakou náhodičkou mu zbyde lístek který Ti prodá tak za 2000. Možná když budeš více naléhat, tak sleví na 3000 sm13
No, má to být pojatý jako akce k podpoření ASOT 2008 kompilace, teda jako to jsem slyšel 🙂 Ale to je uplně jedno, má na to 6 hodin, to zahraje to nejlepší, co bude moct 🙂 Těším se hlavně na Who Will Find Me In The End 😀
armin46:sm15 samozřejmě chápu naléhavost situace, dej mi adresu a já ti převelice rád pošlu svůj..přece nemůžů nechat takhle umřít jiného člověka když ho můžu zachránit.sm15
Jinak co se tyce tech prostoru, tak je to primo v kine nahore nad salama. Delaj se tam po filmovejch premierach rauty, ja jsem tam parkrat byl a je to fakt velike. Nevim jak tam bude znit akustika, ale jsou to prijemny prostory.
Jn, Mecca je k hovnu….ale tak snad to bude jen jednou a pak se to přesune už do toho nového SaSaZu, nebo jak se to jmenuje….a i tak mi to přijde hodně drahé…jsem čekal, že Armin bude cenově hodně převyšovat ostatní akce..ale asi nic no….