Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 402)
Koukám, že kdyby to ve Slováči nevyšlo, tak má UM další dobrý typy sm15
Když už retro, tak pořádný – navrhoval bych Vladislavský sál na Hradě sm0
Ale v podstatě si myslím, že dobrá party se dá udělat skoro všude.
mám stejný názor jako dva příspěvky nade mnou, češi jsou konzervy.. myslim že Kučera se opět vytáhne, uvidíme jestli i další pure budou tam či to přesunou jinam (pravda, pravidelná klubovka od UM v retru by nebyla k zahození)… jen sakra musim někde schrastit ticket kurva
a kuřáci? ikdyž zakážou tak co? znáte to…
jen si myslim že na party ten sál nebyl dělanej (už tam vidim přidělaný ty L’acoustic a lasery), hlavně vzduchotechnika apod…
Já si myslim, že se s tím prostorem dají udělat slušný věci a rozhodně bych se nebál, že by se hned na první PURE nechali UM zahanbit – to by pro ně byla ta nejhorší reklama a vzhledem k tomu, že chtějí příští rok pořádat dalších devět, tak se budou chtít určitě vytáhnout.
A že se to zdá někomu snobský ? Aby ne, když se party koná v nejdražší ulici v ČR.
[quote 2Sexy]Takovej krasnej sal na plesy sm10. Jsem zvedavej, jak ty prostory dopadnou po takovy akci, kde bude parit 1500lidi, z toho urcite pulka bude kourit jak o zivot, hazet vajgly to po zemi + rozlejvat pivo atd...[/quote]
tak snad koureni v hlavnim prostoru zakazou..snad…
btw, ja osobne si myslim, ze budete jeste vsici koukat co tam z toho vykouzlej
Takovej krasnej sal na plesy sm10. Jsem zvedavej, jak ty prostory dopadnou po takovy akci, kde bude parit 1500lidi, z toho urcite pulka bude kourit jak o zivot, hazet vajgly to po zemi + rozlejvat pivo atd…