TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 402)
  • Autor
    Housik
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Ale v podstatě si myslím, že dobrá party se dá udělat skoro všude.[/quote]

Třeba na Mácháči, co? 😀

Anonymní uživatel
    Host

Koukám, že kdyby to ve Slováči nevyšlo, tak má UM další dobrý typy sm15
    Když už retro, tak pořádný – navrhoval bych Vladislavský sál na Hradě sm0
    Ale v podstatě si myslím, že dobrá party se dá udělat skoro všude.

Flash2001
    Účastník

Co takhle to udelat v Obecnim dome?sm15

Newman
    Člen

Připravte se na dress code – pánové smoking a dámy plesové šaty, jinak vám nebude umožněn vstup sm13

kreeki
    Člen

příště budou party v lucerně sm15

Partygirl
    Člen

luxusni sal vhohdnej tak na maturak rekla bych sm0 akci v takovymle prostoru sem jeste nezazila to sem zvedava jak to tam dopadne..

kreeki
    Člen

mám stejný názor jako dva příspěvky nade mnou, češi jsou konzervy.. myslim že Kučera se opět vytáhne, uvidíme jestli i další pure budou tam či to přesunou jinam (pravda, pravidelná klubovka od UM v retru by nebyla k zahození)… jen sakra musim někde schrastit ticket kurva

a kuřáci? ikdyž zakážou tak co? znáte to…

jen si myslim že na party ten sál nebyl dělanej (už tam vidim přidělaný ty L’acoustic a lasery), hlavně vzduchotechnika apod…

Anonymní uživatel
    Host

Já si myslim, že se s tím prostorem dají udělat slušný věci a rozhodně bych se nebál, že by se hned na první PURE nechali UM zahanbit – to by pro ně byla ta nejhorší reklama a vzhledem k tomu, že chtějí příští rok pořádat dalších devět, tak se budou chtít určitě vytáhnout.
    A že se to zdá někomu snobský ? Aby ne, když se party koná v nejdražší ulici v ČR.

ondrab
    Člen

[quote 2Sexy]Takovej krasnej sal na plesy sm10. Jsem zvedavej, jak ty prostory dopadnou po takovy akci, kde bude parit 1500lidi, z toho urcite pulka bude kourit jak o zivot, hazet vajgly to po zemi + rozlejvat pivo atd...[/quote]

tak snad koureni v hlavnim prostoru zakazou..snad…

btw, ja osobne si myslim, ze budete jeste vsici koukat co tam z toho vykouzlej

2Sexy
    Člen

Takovej krasnej sal na plesy sm10. Jsem zvedavej, jak ty prostory dopadnou po takovy akci, kde bude parit 1500lidi, z toho urcite pulka bude kourit jak o zivot, hazet vajgly to po zemi + rozlejvat pivo atd…

kreeki
    Člen

[quote Anonymní uživatel]kreeki: Nebudu muset mít ssebou přezuvky, nebo tak něco? sm0[/quote]

ne-e, ale jak řekl Hausik: Ssssuit up! sm4

Anonymní uživatel
    Host

kreeki: Nebudu muset mít ssebou přezuvky, nebo tak něco? sm0

swo
    Člen

btw. co třeba udělat nějakej trance.cz sraz? hmm?

swo
    Člen

kreeki: to je nějaký prťavý….

kreeki
    Člen

[quote krishke]Zajímavý, že to na tom facebooku nemůžu najít, hoď mi prosím link :)[/quote]

http://www.facebook.com/event.php?eid=88970330470&ref=mf sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.