TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 402)
  • Autor
    krishke
    Člen

Zajímavý, že to na tom facebooku nemůžu najít, hoď mi prosím link 🙂

Housik
    Člen

Jj, to bude dobrá plesová záležitost. Sooooo suit up!
    Ještě chybí tombola a vánoční dárek pro Armina od lidí z Trance.cz 🙂

kreeki
    Člen

hmm tohle má Pure na facebooku, vypadá to hezky snobsky, tak akorát na nějakej ples spíš sm15

[img]http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v371/251/69/604281336/n604281336_1536160_1866.jpg[/img]
    [img]http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v371/251/69/604281336/n604281336_1536159_1074.jpg[/img]

Už tam vidim tu stage sm10 To bude síla sm5

sompet
    Člen

Olalá…tak už se zaprášilo i po VIPkách….

ondrab
    Člen

[quote majklhauske]ondra B cože !!!! ty si trochu mimon ne 🙂 řict o morillovy že o nej nebude zájem víš kdo to je? 🙂 když ten housíkoval tak ty si ani netrenclíkoval a pokud se nepletu tak jestli tu byl jednou tak je to možná moc..[/quote]

ja jsem to myslel jinak…moc dobre vim kdo je Eric Morillo…ale neverim tomu, ze o nej u nas bude takovej zajem jako o mainstreamovyho Buurena…tak jsem to myslel…

Anonymní uživatel
    Host

[quote Anonymní uživatel][b][color=#0033CC]Jste normální? Mám 1314/1315 a co co jde? Chcete jít na akci? Tak si kupte lístek ne? Nechápu ty kecy tady o nějakých nekalých obchodních praktikách - není to tak náhodou úplně jedno? Lístky jsem si vpoho koupil v sobotu a jsem vysmátý protože mám - Ti co nemají, tak nechápu co tady řeší - je jasné, že pokud je kapacita 1500/300VIP tak se to asi vcelku rychle prodá no ne? Řešíte pitomosti! Na akce typu SW apod. si logicky koupím lístky hned v den prodeje - mám jistotu že je budu mít a navíc za nejnižší cenu a pak si počkám pár pátků do akce. Vy někteří čumíte do zdi, koukáte na net, čekáte, čekáte a pak prudíte, že nemáte...a peníze? 750,- snad najde v peněžence každý, nebo si do výplaty půjčí. Pobavili jste mě...tak se mějte! A 20.12. v Praze lidi! PEACE [/color][/b][/quote]

Já mám lístky od zahájení prodeje a ty radši když něco nepochopíš mlč a nedělej ze sebe debila.. Bude to tak lepší…

M.i.k.e
    Člen

Hellman +1

podle mě by taky Morillo nalákal úplně jinší lidi a dost možná bysme se divili kolik by jich bylo…

myslím že 1500 lístků na morilla je málo 🙂 a pokud ne tak nevím kde všichni v cz byli a to není jen o real 2 real to už je pokud zažloutlé.. ale i práve ty sensationy v holandu na kterých hrál.. ..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

zase si myslim, že takový jméno naláká úplně jiný lidi, který třeba na armina vůbec nechtěj z různejch důvodů

nexxie: Morillo už na pár Sensation White hrál a nehraje zle. Proč sem furt vozit osvědčená jména a nezkusit něco novýho? sm4
    Je ale fakt, že moc známej není, je otázka, jestli vyprodá klubovku..
    Narozdíl od Tocadisca Erick nemá žádný svý profláklý „Morumbi“.

majklhauske: +1

už jako 10-letej jsem ulítával na „I like to move it“.. sm15 Souhlas, nehraje špatně.

gsfromm
    Člen

Morillo? v životě jsem o něm neslyšel…

nexxie
    Člen

majklhauske : spis myslim ze ty si trochu mimo pac si nepochopil co tim ondrab chtel rict. Ze ty Morilla znas neznamena ze ho zna dalsich 10000 lidi v cr a z toho 1500 lidi da {napr} 500kc na to aby ho videli live.. Byl bych rad kdybych se plet ale myslim ze v dnesnim svete Sensation White a radii jako Evropa2 a podobne je mnohem vetsim tahounem a lakadloem vetsi tahoun a lakadlo treba ten Tocadisco.

ondra B cože !!!! ty si trochu mimon ne 🙂 řict o morillovy že o nej nebude zájem víš kdo to je? 🙂 když ten housíkoval tak ty si ani netrenclíkoval a pokud se nepletu tak jestli tu byl jednou tak je to možná moc..

ondrab
    Člen

sompet:nemyslim si, ze by tahali klubovku, kde se vyproda 1500 listku behem dvou tydnu zrovna do Meccy…myslim si, ze pokud se ten slovanak osvedci a jak majitel toho prostoru, potazmo pronajimatel a UM budou spokojeni, tak to tam zustane…je sice fakt, ze pokud na dlasich dilech budou opravdu Tocadisco a Morillo, ze o ty klubovky nebude takovej zajem jako ted o Armina, ale jit do meccy by byl pomerne nestastnej krok…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.