TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 402)
  • Autor
    sompet
    Člen

A co myslíte, jak to bude s těmi dalšími devíti akcemi?? Myslíte, že se budou snažit i dále vymýšlet nějaké zajímavé místa ke konání těchto akciček?? Nebo jaké zajímavé místo vás k pořádání napadají?? Já bych to takhle hodně uvítal. Nerad bych, aby se to tahalo přes kluby, jako je Mecca a spol…

Anonymní uživatel
    Host

Who has unnecessary ticket(s) on sale??

Anonymní uživatel
    Neaktivní

andre: stala a už dřív

andre
    Člen

tak jak to tady tak čtu, tak začínám být i rád, že tam nejedu… aby se z armina nestala akce typu Tiěsto posledních let… sm6

Anonymní uživatel
    Host

Tak si od teď budu říkat šašek…stačí mi, že poznám Tebe *Euphon1c* a příjdu Ti zacinkat svejma rolničkama – mám bílej obleček :o)) mě nepřehlédneš! Jinak k těm úhradám – když chodím pařit, počítám s tím a já si své finance dokážu rozpočítat tak aby mi vyšlo případně i na lupeny – sorry, ale nepiju, nekouřím, neutrácím za hov*diny, tak mi i něco kupodivu zbyde…nehledě na to, že lístky nebyly v prodeji jen třeba 3 dny, proto ty žalospěvy některých tady jsou k zamyšlení…PEACE a cinky link :o))

Euphon1c
    Člen

[quote Anonymní uživatel][b][color=#0033CC]Jste normální? Mám 1314/1315 a co co jde? Chcete jít na akci? Tak si kupte lístek ne? Nechápu ty kecy tady o nějakých nekalých obchodních praktikách - není to tak náhodou úplně jedno? Lístky jsem si vpoho koupil v sobotu a jsem vysmátý protože mám - Ti co nemají, tak nechápu co tady řeší - je jasné, že pokud je kapacita 1500/300VIP tak se to asi vcelku rychle prodá no ne? Řešíte pitomosti! Na akce typu SW apod. si logicky koupím lístky hned v den prodeje - mám jistotu že je budu mít a navíc za nejnižší cenu a pak si počkám pár pátků do akce. Vy někteří čumíte do zdi, koukáte na net, čekáte, čekáte a pak prudíte, že nemáte...a peníze? 750,- snad najde v peněžence každý, nebo si do výplaty půjčí. Pobavili jste mě...tak se mějte! A 20.12. v Praze lidi! PEACE [/color][/b][/quote]

dobrej prispevek takhle po ránu 🙂 hehe , jako vtip dobry , jako realita trochu mimo.. jinak od tedka si na trance.cz vyfasoval roli šaška, sezen si prevlek at te na arminovi vsichni poznaj.. jinak pro vsechny co znorvna nemeli v kapse 750 kc a nebo 1500 na SW – kupte si listek, kaslete na nájmy, na slozenky , nekupujte si potraviny, kaslete na vsechny nutne mesicni platby, kupte si listek a nereste pitomosti :))) loooll sonido boduje :))

sompet
    Člen

-Sonido-: Tak ty jsi to tu tedka rozsekl…jseš HUSTEY

Anonymní uživatel
    Host

[b][color=#0033CC]Jste normální? Mám 1314/1315 a co co jde? Chcete jít na akci? Tak si kupte lístek ne? Nechápu ty kecy tady o nějakých nekalých obchodních praktikách – není to tak náhodou úplně jedno? Lístky jsem si vpoho koupil v sobotu a jsem vysmátý protože mám – Ti co nemají, tak nechápu co tady řeší – je jasné, že pokud je kapacita 1500/300VIP tak se to asi vcelku rychle prodá no ne? Řešíte pitomosti! Na akce typu SW apod. si logicky koupím lístky hned v den prodeje – mám jistotu že je budu mít a navíc za nejnižší cenu a pak si počkám pár pátků do akce. Vy někteří čumíte do zdi, koukáte na net, čekáte, čekáte a pak prudíte, že nemáte…a peníze? 750,- snad najde v peněžence každý, nebo si do výplaty půjčí. Pobavili jste mě…tak se mějte! A 20.12. v Praze lidi! PEACE [/color][/b]

Anonymní uživatel
    Host

prochi: Jo u Ticketpra by tohle být nemělo. Trochu jsem to napsal mimo mísu v reakci na jiný příspěvek. 🙂

ondrab
    Člen

prochi:ted sem to chtel napsat, ze na dalsi pure bude asi Morillo…
    jestli to pujde takhle kvalitativne dal, tak se z toho asi ze*eru…to abych se stehoval do cajzlovasm16

prochi
    Člen

Hele u Sazky to takhle funguje,ale u ticketpra?pochybuju….kámoška včera chtěla koupit listky a nebyly…..prodavacka ji rekla že ale možná nějaky budou,páč v systému je dost rezervací…..takže podle mě prostě některý rezervace propadly a tak jsou ted volny listky,ale pochybuju že jich bude hodně…zítra se vám můžu poptat jaký číslo vstupenky má…….

Jinak krom Tocadisca v praze by se měl taky objevit eric morillo…..hádám že taky na Pure 🙂

Anonymní uživatel
    Host

nexxie: To je ale on-line prodej lístků na univerzální sazkovej papír v roli. Nic se nestiskne předem, nic není třeba dávat do prodeje, vše jede elektronicky on-line přes terminál. Dobrý je systém čím dříve koupíš, tím levněji to máš. Sám to využívám a většinou nenechávám to na poslední chvíli.
    Ale držet uměle nízký stav vstupenek, aby byli lidi v presu, že dojdou to už mi připadne dos zmrdská obchodní taktika. Třeba na SW byli v té době lístky za 1400, já kupoval dva tedy 2800. Znám lidi, pro které třeba není 2800 tak moc málo a museli s tím počkat buď do výplaty, nebo než se vyjaní nějaké další nákldy v domácnosti. Nevím jak Ty, ale já rozhodně nežeru taktiku, kdy se obchodník snaží vojebat zákazníka. 🙂

Partygirl
    Člen

obavy nemam zadny bude to pecka sm5

sadida
    Člen

tak se lidi uvidime na arminovi…ja si koupila listek hned v den prodeje a jsem ráda…těšim se na to ikdyž mam taky trošku obavy jak to bude vypadat..ale je to prostě armin sm16

nexxie
    Člen

ja mam 341-2..kupovany hned prvni den vecer.

los_losos : ja zase tu jejich taktiku docela zeru.. myslim ze je lepsi jak pro ne tak pro lidi..

Jednak je podle me zbytecny davat do obehu hned 16000 listku kdyz nevi jestli se budou dobre prodavat a pak cim driv je koupis tim levnejsi je mas..
    Kdyz to na posledni chvili padne tak je pak muzes v pohode prodat..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.