čau lidi, tak moje dva lupeny prodávám, na party se nedostanu, mám noční šichtu..lístky jsou obyč, nejsou to VIP, cena je 1500,- už nějací zájemci byli, ale vyklubali se z nich zatím nedůvěřivci..a to mě VYTÁČÍ!!! lístky potřebuji prodat a ne někoho ošidit a okrást! nechápu jak může někoho napadnout, že když napíšu, že prodám dva lístky, tak že je nepošlu!!!
Takže: mám na prodej 2 lístky, cena 1500 za oba, jsou z internetu Ticketpro, tudíž v .pdf formátu…můžu na dobírku zaslat lístky černobíle vytištěné a jakmile mi přijde platba, zasílám emailem i originál lístků
ANEBO: pokud je někdo férový a troufne si zaplatit převodem předem, tak můžu poslat emailem rovnou originál lístků.
samozřejmě lístky můžu předat i osobně, ale pouze Brno. takže volba je na kupujícím.
tak se prosím někdo ozvěte a prosím pouze vážné zájemce, nehodlám dalšími mejly rozebírat, že dotyčný nebude mít záruku, zda lístky pošlu a podobně.. Potřebuji ty lístky udat, 1500 korun vyhozených za party, na kterou nemůžu, je fakt moc..
Pokud nebude zájem tady, tak dávám lístky koncem týdne na Aukro, tam si mne lze ověřit v komentářích samozřejmě dle přezdívky, že všechny transakce proběhly vždy v pořádku.
Mějte se.