TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 402)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Ja mam cislo 172 a kupoval jsem to tusim hned v první den…

mno nebejt to ve slovanském domě.. tak si vipku klidně koupím.. ale mám z toho celkem obavu… ješte uvidím.. UM v mých očích jsou už delší čas pozitivní a nerad bych měnil názor kdyby to stopli nebo se muselo hrát nějak potichu..

mno uvidím.. ne že by armin byl nejaký moje best ale už i tiesto potvrdil že v klubu hraje uplně jinak.. takže mi to i celkem láká..

djtomino
    Člen

No a jaký máte v tuhle chvíli nejvyšší pořadový číslo? Já mám 104, před týdnem bylo okolo osmi set a co teď?

Anonymní uživatel
    Host

milan: Tohle mě neskutečně sere u SAZKY. U Sensation White uměle drželi nízkej stav vstupenek aby lidé ze straqchu že se vyprodají nakupovali rychleji a pak přihazovali po tisícech. Jeden den posledních 200 lístků, kouknu další den a je jich tam 2700, za pár dnů opět stav kdesi u 400 a mávnutím kouzelného proutku jich tam je najednou cca 3100. Takový praktiky mi připadají více než ubohý, vůči zákazníkovi.

Anonymní uživatel
    Host

aquavall: Tak to si z Tebe prodávající udělal legraci, nebo má trochu jinou představu o pojmu dost lístků, protože bratr kupoval tuším v pondělí a měl číslo lístku 1340. Tedy posledních cca 160 lístků do prodeje.

Anonymní uživatel
    Host

nebo si je někdo nevyzvedl po rezervaci… Už to stopli.

milan
    Člen

že by nová taktika ticketpra?Pokud se lístky na akci neprodávají tak jak bylo očekáváno, tak hned napsat stav vyprodáno, po čase nahodit pár lístků a myslet si, že v jeden moment si lístky dalších 300lidí koupí?sm18

Anonymní uživatel
    Host

teď jsem refreshnul ticketpro a ejhle lístky za 750,- k dispozici!!!! Asi to bude pár kousků, tak kdo ještě nemá makejte sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

a co to takhle napsat do bazaru?

Anonymní uživatel
    Host

čau lidi, tak moje dva lupeny prodávám, na party se nedostanu, mám noční šichtu..lístky jsou obyč, nejsou to VIP, cena je 1500,- už nějací zájemci byli, ale vyklubali se z nich zatím nedůvěřivci..a to mě VYTÁČÍ!!! lístky potřebuji prodat a ne někoho ošidit a okrást! nechápu jak může někoho napadnout, že když napíšu, že prodám dva lístky, tak že je nepošlu!!!

Takže: mám na prodej 2 lístky, cena 1500 za oba, jsou z internetu Ticketpro, tudíž v .pdf formátu…můžu na dobírku zaslat lístky černobíle vytištěné a jakmile mi přijde platba, zasílám emailem i originál lístků

ANEBO: pokud je někdo férový a troufne si zaplatit převodem předem, tak můžu poslat emailem rovnou originál lístků.

samozřejmě lístky můžu předat i osobně, ale pouze Brno. takže volba je na kupujícím.

tak se prosím někdo ozvěte a prosím pouze vážné zájemce, nehodlám dalšími mejly rozebírat, že dotyčný nebude mít záruku, zda lístky pošlu a podobně.. Potřebuji ty lístky udat, 1500 korun vyhozených za party, na kterou nemůžu, je fakt moc..
    Pokud nebude zájem tady, tak dávám lístky koncem týdne na Aukro, tam si mne lze ověřit v komentářích samozřejmě dle přezdívky, že všechny transakce proběhly vždy v pořádku.

Mějte se.

Partygirl
    Člen

jak si kazdej nasel nahradni program sm15

milan
    Člen

Tak je to jasný, kde budu 20.12….VANDIT NIGHT……sm15

DanYjel: Armin Only příští rok Ti to kdyžtak vynahradí.. sm4

Anonymní uživatel
    Host

No tak se lidi asi dneska a včera odpoledne zbláznili a dokoupili všechny lístky. Asi proto, že ti co je ještě neměli, čekali na výplatu 😀 Ale mě to nevadí, protože já je už dávno mám sm0

DanYjel
    Člen

OUCH.
    dneska mi přišly konečně peníze, tak pádim pro lístky a sm19…

takže se už těšim na pana woodse.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.