TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin Praha, 20.12.2008

• Toto téma obsahuje celkem 389 odpovědí. Do diskuze (83 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Housik a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 402)
  • Autor
    FUGAZ
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Zdravím.Nevíte náhodou jestli na tuhle akcičku je vstup od 18?Párty od UM,tak asi jo,že?Mám lístky pro kámošky,kterým je 17.Myslíte,že je to problém?Ještě jsem se teda nesetkal,aby na akci od UM někdo kontroloval občanky,pokud teda ten dotyčný nevypadá na 10sm3[/quote]

přece jen pamět mám mizernou a mohu se plést, ale mám takovej pocit, že když jsme šli do Mecca na akci „We Love Markus Schulz“ tak tam po nás chtěli občanky…. ale jak to bude tady, tak to opravdu netuším…

ics
    Člen

Tocadisco yeaaaaaaaaaaaaah ! o/

Anonymní uživatel
    Host

Dnes koupeny lístky a poslední má číslo 1302 takže zbývá ještě 198 ale říkali že jsou i VIP ještě ale kolik mi nebyli schopni říct sm4

kreeki
    Člen

no tak to vypadá dost pravděpodobně, navíc po summer sessions si tokáče dám dvojnásobně rád sm5

Dolikus1
    Člen

13.02.2009 tbc Prague (Czech Republic) Michael Burian and Tocadisco in Prague

zdroj: http://www.MichaelBurian.com a forum http://www.poslouchej.net/forum/viewtopic.php?t=316

možná jedna z edicí PUREsm3

Anonymní uživatel
    Host

pro mne by byla bomba
    Tiga
    David Guetta
    Dedmau5
    Markus Schulz
    Axwell
    Feddel le Grand
    Eric Prydz
    Eddi Halliwel
    Justice

Vorteks
    Účastník

Lístky koupené dnes, čísla do 1165 – jde to rychle ….sm5

eXrate
    Člen

Divný, mě odpovědeli hned druhej den..)

Anonymní uživatel
    Host

Jj maila jsem už na UM psal,ale asi na mě nemají čas sm15 je to už skoro týden a bez odpověďi

eXrate
    Člen

Tak já jsem si zase na druhou stranu nevšim že by někde bylo napsaný „Vstup od 18-ti let“ narozdíl od TM nebo SW takže myslim že zas takovej problém by to bejt neměl a dotyčnej by se tim mohl teoreticky u vstupu ohradit. Na tohle ale nejsem odborník, takže jestli si chceš bejt jistej, napiš si maila UM:-)

Dolikus1
    Člen

tak na halovku,kam jde 8-10tisíc lidí je to samozřejmě menší riziko…ale myslim,že tady by to mohlo být důkladnější.

Anonymní uživatel
    Host

Zdravím.Nevíte náhodou jestli na tuhle akcičku je vstup od 18?Párty od UM,tak asi jo,že?Mám lístky pro kámošky,kterým je 17.Myslíte,že je to problém?Ještě jsem se teda nesetkal,aby na akci od UM někdo kontroloval občanky,pokud teda ten dotyčný nevypadá na 10sm3

2Sexy
    Člen

Teda nevim jak vy, ale pokud tech dalsich 9 klubovek bude stejne atraktivnich jako je ta první, tak budu muset vykrást banku sm0.
    9 x 800 jenom za tickety na klubovky – NIC MOC. sm6
    Snad to nebude stat tolik …

Palda61
    Člen

Eddie, Eddie, Eddie, Eddie, Eddie, Eddie….

Nebo Kearney … a budu spokojen sm5.. vlastně, když přivezou kohokoliv z Irska, tak budu rád :).

le Snídani nebo Kandiho bych si klidně dal, proč ne sm3.

eXrate
    Člen

[quote Anonymní uživatel]líbilo by se mi to v takovýmhle pořadí:
    8) Tijs
    [/quote]

Myslim že tijs nebude, aspoň ne na PURE. Toho má pod rukou agentura PinkDot.sm4 Každopádně za Menna nebo Kandiho bych byl moc vděčnej a Shaha bych tu taky uvítal.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 402)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.