Reklama
Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Armin van Buuren, 24. 10. 2009, Praha
Pokoko: vim, vim…ale jsem ráda za to, co tady je…však taky neříkám, že to jsou nějak extra dobrý akce, ale když už to organizátoři připravili, tak proč tam nezajít, že??? sm0
Sunrise po nějaké době zjistíš že těch dobrých akcí až tolik nenísm15 Kde jsou ty časy kdy jsem byl na každé kalběsm16
Když už jsme u toho, tak prý UM plánuje už ted na rok 2010 celkem pět akcí, z toho určo nějaký Pure…ale to je vše zatím jen ve hvězdách…
to Onrab: UM má na Facebooku, že jinak další díly Pure až rok 2010.
[quote mareno]To bude nejspíš v tý menší holešovický hale, jak byl Cox, co? Nenapadá mě jiný místo v Praze.[/quote]
jj, taky me to napadlo jako jediny misto…nehlede na to, ze to je Pure XL, tak to bude asi v necem vecim nez je klub….
BTW, znamena to, ze uz bude do konce roku jedina PURE? a ne 3 jak bylo puvodne v planu?
Uvidíme, uvidíme, jeslti vyrazim…záleží na ceně a kam to nakonec šoupnou…sakra těch akcí je vážně nějak mooooc….sm6
myslis Inchebu.. tam si to ale nikdo z nas nepreje,tak snad vymyslej jiny lepsi akustictejsi misto 🙂
To bude nejspíš v tý menší holešovický hale, jak byl Cox, co? Nenapadá mě jiný místo v Praze.
Je to tak – tenhle podzim bude neuveritelně nabitý!!!! Na Armina se těším jako malej! V prosinci to byla od něj jízda – na kterou vzpominam jeste ted!
o teto akci vim uz par dni a sem nadsena akorat nejak nevim co driv -.Tiesto,Kandi,Armin,TR 6… sm2
info o arminovi je na united music facebooku – http://www.facebook.com/pages/Praha-Czech-Republic/UNITED-MUSIC/76378813182
[quote 2Sexy]Ten podzim bude nabitej... Akci, ktery bych rad tenhle rok navstivil, uz je nejak moc 😀
Tiesto - 18.09 - Prague. Daniel Kandi - 16.10 - HK. Armin - 24.10 - Prague. TR 6 - 14.11 - Prague. Apo + E-Motion - 20.11 - Brno. Emotion - 4.12 - Brno.
Heh, to se nedoplatim.[/quote]
tak to je nas vic, co se nedoplatime 😀
Ten podzim bude nabitej… Akci, ktery bych rad tenhle rok navstivil, uz je nejak moc 😀
Tiesto – 18.09 – Prague. Daniel Kandi – 16.10 – HK. Armin – 24.10 – Prague. TR 6 – 14.11 – Prague. Apo + E-Motion – 20.11 – Brno. Emotion – 4.12 – Brno.
Heh, to se nedoplatim.
Včera mi došla tato SMS:
ARMIN VAN BUUREN confirmed to Prague. The world Nr. 1 DJ will return 24. 10. 2009! More info coming soon!
Jen je mi teda záhadou, kam jsem se registroval, že mi taková zpráva došla…