Toto téma obsahuje celkem 132 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zruda a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 164)
Kdo by měl zájem, mám navíc 2 lupeny.Kámoši mě to odřekli,takže mě 2 lístky zbyly.Cena za oba je 1200 Kč. Když tak se ozvěte na mobil 774 587 909. Lístky možné předat na místě,nebo kdyby byl někdo z východních ˇČech okolí Litomyšle, můžeme se domluvit i zde.
M1 : ve slovaci bylo k tem 1500 lidi jeste 300 vip.. Jinak topoval bych to na tak cca 3500 lidi
lupeny se zase tak moc rychle a ve velkym mnozstvi neprodavaly
10 tisic lidi by tam nenahnacali ani sneznym pluhem sm15
Podle me nebude ani vyprodano, protoze prekupnici v domneni velkeho zisku z posledniho roku nakoupili hromadne lupeni a ted se toho zoufale snazi zbavit dokonce pod cenou te prvni varky lupenu sm15
ale prosim te 10 tis :D:D:D:D
na pure rikali ze to ma byt PURE XL pritoze v inchebe je dvojnasobni kapacita nez ve slovaci
na slovaci bylo 1500 lidi x 2 = 3000 lidi 😉
VIP nevim – ani me to nezajima 🙂
no 10 tis asi tezko, to bejva ve velky, v ty maly hale sem byla kdysi davno na Scooterovi a myslim,ze tam bylo tak 3-4 tis lidi a bylo vcelku narvano.. spis sem zvedava jak tam takova akce bude vypadat,na celkovej dojem,ale verim,ze to dopadne dobre sm4
Za a za si to myslim a za 2 jsem to slysel od neoficialniho zdroje.Je to sumak,uvidis na akci.Jinak ty nevis co je ucelem kazda akce v Cr?Nacpat co nejvice lidi.Jinak ja to nemyslim zle,je to jen muj nazor.Kazdopadne si to tam uzijte.
Tak podle me je ta hala optimalni pro 3 – 4000 lidi – zalezi na tom jak velke bude podium……. Jinak na tech scooterech bylo pred rokem hodne velke podiu a navsteva odhadem tak kolem 3000 + – a dalo se to. Ale bylo to v lete, tak byla hala roztopena sluncem, coz nebylo moc prijemne, ale to by pri soucasnych teplotach hrozit nemelo……