TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin van Buuren, 24. 10. 2009, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 132 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zruda a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 164)
  • Autor
    hectic
    Člen

tak uz mam 2 doma, na Rankáče se tesim 🙂

btw pani u pokladny v prodejne annonce: „Co to je Armin Van Buuren?“

Anonymní uživatel
    Host

to 2Sexy : Když jsem si kupoval lístky na Pure s PvD, normálně ve Slováči, taky neměl kód. A zjistil jsem to až u vstupu na akci. Chtěli to vzít čtečkou, ale nybylo co. Nejdřív si mysleli, že je falešný, pak někoho zavolali, ten na to mrknul a normálně mě pustili. Prý to bylo na padělek nějak moc kvalitní sm15 .

andre
    Člen

tak Poliak bude (asi poslední gig před pauzou)

2Sexy
    Člen

Petr, diky za odpoved, tzn. ze v pravym hornim rohu mas nejaky cislo a nad nim carovej kod? Ja tam mam to cislo, ale kod nikde…. Prazdnej bilej flek. A pokud si to pamatuju dobre, tak na Machaci to misto prave skenovali…

Anonymní uživatel
    Host

2Sexy: Ted jsem kupoval E-ticket a carkovej kod tam mam nahore i na lupenu primo.

2Sexy
    Člen

Jen takova otazka lehce mimo … Nekupoval nekdo E-Ticket? Prijde mi, ze mi nahore chybi carovej kod… tak jenom, jestli to neni nejakej bug u me. Protoze co si pamatuju, tak u E-Ticketu na Machac nahore kod byl a tady neni.
    Díky.

Dexx
    Člen

luxus by to bylo takhle:

2h Jarrell
    5h Armin
    2h Rank 1

a není co řešit 🙂

nexxie
    Člen

jj 5hodinovej set to bude, ale zbyly tam teda pro 3 artisty jen 4 hodiny, coz je sakra malo, ale Michal Poliak psal, ze ma nejaky zdravotni potize a ze musel rusit vystoupeni do konce roku.. takze uvidime jestli na Puru bude

sompet
    Člen

No jo, psali, že to bude 5 hodin, ale tedka po tom není ani zmínka a podle toho, že tam jsou ještě rankáči, Jarrell a Poliak, tak mi to na těch 5 hodin nějak nevychází…

nexxie
    Člen

kua kdybych nezapomnel heslo tak uz bych si rezervoval lupen.. ale snad zejtra rano jeste nebudou mit 1000 lupenu prodanejch 🙂

2Sexy
    Člen

Neni co resit, dorazim a velmi se tesim…

Anonymní uživatel
    Host

sompet: Na poslouchej.net psali, že 5 hodin.

Já bych uvítal Manuela le Saux, ten tu byl jednou. Ale na Rank 1 se těšim.

Anonymní uživatel
    Host

armin bude hrat 5 hodin!!!

sompet
    Člen

A nikde asi není psané, jak dlouho bude hrát Armén že?

[quote Sunrise][quote Coldharbour Recordings]Co na to říct? Na jednu stranu jsem rád, že u nás opět vystoupí Armin, ale ten doprovod mohl být někdo jiný. To je na světě málo djs?[/quote]

Souhlas, taky nepobírám...kdy sem dotáhnou Arneje ???? sm19[/quote]

Jj, Arnej by byl skvělý, nebo třeba Elevation nebo Tritonal. Je hodně djs co tu ještě nebyli a ve světě platí za extratřídu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 164)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.