Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Armin van Buuren, 24. 10. 2009, Praha
- Toto téma obsahuje celkem 132 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
zruda a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16. 9. 2009 v 20:39 #140669
andre
Člen[img]http://www.unitedmusic.cz/files/pure-armin-web.jpg[/img]
info: http://www.unitedmusic.cz/cs/#/cs/novinky/pure-armin-van-buuren-2009/armin-van-buuren-v-rijnu-v-praze/
kdoví jesi tam poliak vůbec bude – viz jeho zdravotní problémy: http://www.rave.cz/tiskovka.php?id=903116. 9. 2009 v 20:20 #140661Sunrise
Člen[quote Coldharbour Recordings]Co na to říct? Na jednu stranu jsem rád, že u nás opět vystoupí Armin, ale ten doprovod mohl být někdo jiný. To je na světě málo djs?[/quote]
Souhlas, taky nepobírám…kdy sem dotáhnou Arneje ???? sm19
16. 9. 2009 v 19:49 #140652Co na to říct? Na jednu stranu jsem rád, že u nás opět vystoupí Armin, ale ten doprovod mohl být někdo jiný. To je na světě málo djs?
16. 9. 2009 v 19:47 #140651dardic
ČlenVšechno moc řešíte! sm15
16. 9. 2009 v 18:49 #140645Anonymní uživatel
Hostlupeny v prodeji už + info – http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/249555-pure-xl-edition-armin-van-buuren.html
15. 9. 2009 v 20:37 #140580beyond infinity
ČlenSq4Raa: Cítím to podobně, to už je ale trochu jiná problematika sm4 Ten výraz jsem použil spíše v obecném symslu pro zdůraznění odlišnosti od těch vokálovek.
15. 9. 2009 v 11:27 #140526Sq4Raa
Členbeyond infinity:
Otázka je, co je opravdový trance a kolik tracků ho ročně vychází. Pokud bys to myslel doslovně, tak se na tomto fóru nachází jen hrstka lidí, kteří poslouchají trance. S čímž bych souhlasil…
15. 9. 2009 v 1:17 #140502beyond infinity
ČlenMůj názor: Opravdový trance se bez vokálů obejde, protože je prostě nepotřebuje. Trance nepůsobí na člověka skrze vokály, tam jde o něco jiného…
Pak tu máme samozřejmě různé mezistupně mezi trancem a popem, přičemž ta hranice je mnohdy těžko rozlišitelná, někdo tomu říká poptrance.. jako proč ne, nějak se tomu říkat musí15. 9. 2009 v 0:57 #140499K1aptcha
Člentak prakticky cokoliv z celého trancu, co obsahuje popové prvky, třeba jednoduché vokály o lásce, by se dalo označit jako pop trance, v tom bych neviděl problém sm3 a možná by si pár facek měl dát ten, kdo tyhle věci ještě vůbec považuje za trance jako takový sm2
15. 9. 2009 v 0:39 #140497DjDkD@ve
ČlenJa teda nevim co je to za novotvar „poptrance“
Pod oznacenim „pop“ si dovedu predstavit hodne veci, ale rozhodne ne Trance……….
Dokud nebude Trance hlavnim proudem na MTV a jim podobnym, dokud se nebude hrat od rana do vecera na E2 apod., tak by si mel kazdy kdo ho uzije dat dobrovolne par facek, za to jaky nesmysli placa……..
14. 9. 2009 v 23:25 #140489nexxie
Členjohny4 : jasne, vim kam miris, ale sam si sypes popel na hlavu
– pro me to co hral Jarrell napr Mousse Clarke Vs. The Police – She Wants Him (Blake Jarell Remix), Depeche Mode – Enjoy The Silence (ID Remix), Daft Punk – Around The World (ID Remix)
sou popelectro nudny ukolebavkyjasne, jeho set mel i lepsi, melodictejsi a energyctejsi mista, ale nikdy se nemuzes nekomu zavdecit celym setem a to co si tu vyjmenoval ty – ve vetsine s tebou souhlasim
(i kdyz treba angels v bobina dub mixu mi moc popve nepripada), ale pak je tu zbylejch +- 40 tracku, pri kterejch sem mel treba i husinu a prosoupal patery strevice 🙂Ja sem proste vic fanda energyckyho a upliftovyho trancu a ty zase progresivu sm3
14. 9. 2009 v 21:16 #140466johny4
Členjá neřikám že se mi poptrance nelíbí 😀 já jen řikám, že mám radši proggy sound… :))) armin je legenda a tehdy jsem ho viděl hrát poprvý, čekal jsem co zahraje.. a nezklamal mě, ani nenadchnul, zahrál to co jsem čekal 🙂
14. 9. 2009 v 21:12 #140465Dolikus1
Členjohny4: v tom případě mi hlava nebere, proč si se první Pure účastnil…(předpokládám, že si aspon trochu věděl, co hraje Armin) sm10
14. 9. 2009 v 21:09 #140464johny4
Člen[quote nexxie].. a pokud johny4 byl na pure, tak nevim co mu na Arminovu setu prislo popy[/quote]
tady je tracklist http://forum.trance.cz/read.php?7,103268
Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Never
Ferry Corsten – Made of Love
Wippenberg – Chakalaka
Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain
Mr. Pit vs Above & Beyond – Shana Can’t Sleep (Black Army Mash-up)
Alex M.O.R.P.H. – Walk The Edge
Lisa Miskovsky – Still Alive (Paul van Dyk Remix)
Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run (4AM Mix)
Giuseppe Ottaviani feat. Stephan Pickup – No More Alone
Armin van Buuren feat. Sharon den Adel vs Jochen Miller – In & Out Of Connection
Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong
Paul van Dyk feat. Vega 4 – Time Of Our Lives
Ferry Corsten vs. The Prodigy – Smack My Radio Crash (Armin van Buuren Mas-hup)
Morandi – Angels (Bobina Megadrive Dub)
DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You (Aly & Fila Remix)
Martin Roth – Off The World (Gareth Emery Remix)
53. Peter Martijn Wijnia pres. Majesta vs DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Not The End vs Who Will Find Me (Armin van Buuren Mash-up)
Nirvana – Smells Like Teen Spirit (Joris van der Straten Bootleg)
Armin van Buuren feat. Audrey Gallagher – Hold On To Me
The Killers – Human (Armin van Buuren Remix)
jasný vy to jako pop neberete, ale pro mě to pop je, pač tohle zná dneska každej…. a co poslouchá hodně lidí je komerční a cj komerční je pop 😀 😀neberte mě vážně, jen mě se ty tracky který jsem tady uved taky líběj, ale mám radši když dj hraje tracky který přesto že je člověk moc nezná vytvořej skvělou atmosféru.. .. ta atmosféra od blake jarrella byla hodně temně proggytrance laděná… dyž to řeknu hodně s nadsázkou, tak to znělo jako „Trancemau5“ 😀
je to všecko subjektivní… tak mě tady nekamenujte děkuju 😀14. 9. 2009 v 20:58 #140458nexxie
Členno jasny ze je to o subjektivnim dojmu, ale me treba napr Jarrell uspaval.. a pokud johny4 byl na pure, tak nevim co mu na Arminovu setu prislo popy
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.