TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Armin van Buuren, 24. 10. 2009, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 132 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zruda a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 164)
  • Autor
    sompet
    Člen

sm5 Oni taky zkazí každou srandu co Franto? sm4

Anonymní uživatel
    Host

vklidu franta jen zkoušel vaší bdělostsm16

Sandeagle
    Člen

to zas bude letos anonymních novinářů chtějících interview sm15

Newman
    Člen

lol

Sq4Raa
    Člen

Do týdne? To se to pořádá někde v obejváku?

nexxie
    Člen

sm15 taky nechapu co to tady franta a sompet placaj..

kazdopadne az budou (myslim koncem mesice) v prodeji, tak imho do tydne budou fuc

prochi
    Člen

jak vyprodano…vzdyt jeste neni ani venku info,tak ani predprodeje ne?co to je zas za blbost?

sompet
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Nikde už je vyprodáno[/quote]

jn, bohuželsm9…neprodáte někdo lístek?? Dám klidně 2 litry

Anonymní uživatel
    Host

Nikde už je vyprodáno

Anonymní uživatel
    Host

Moj hudobny rok bude nadherny! Najprv PvD v Bratislave, potom Tiesto v Kosiciach a teraz Armin v Prahe! Nadhera!
    Jedna otazka…kde sa daju kupit listky? Dakujem

Pawouk
    Člen

cebud: no minulej rok tam měl napsaný sasazu, ale to do tý doby nestihli dostavit, tak to přehodili do slováče…sm15

Já na Prague Summer Sessions byl a zvuk se mi zdál dobrý, na tu halu až moc dobrý, takže ze zvuku obavy nemám. Nevím, ale celkově mi ta hala nepřipadne špatná. Teď už může jen překvapit.

cebud
    Člen

Armin ma Incheba Arenu napsanu na svych strankach [url=http://www.arminvanbuuren.com/tourdates/218/]Armin Tourdates[/url]

DjDkD@ve
    Člen

Tak na konci rijna uz nehrozi, ze by tam byla nejaka prehnana sauna (pokud tam tedy nenajede 6000 lidi) sm15

Prehnana teplota je tam (jako v kazde hale) hlavne pres leto, kdyz do te haly sije dlouhodobe slunce…… To ovsem koncem rijna nehrozi, tak nevim co tu plasite……. A hlavne jeste neoznamili, kde to vlatne bude, takze je to zatim jen spekulace (i kdyz celkem pravdepodobna)…….

Me osobne by Incheba nevadila, pokud dodrzi nejakou primerenou kapacitu a udelaji dobry zvuk…….

Jinak byl jsem v malé sportovní hale loni (28.5.) na Scootrech, a to tam byl docela slusny hic, protoze tou dobou padali teplotni rekordy (cely tyden pres 30°), pamatuji si to jako by to bylo vcera, protoze jsem se den predtim stehoval a malem jsme u toho vypustili dusi sm15

nexxie
    Člen

Michal : jj, druha party s arminem a ani tahle nebude idealni 🙁 Ve slovaci nebyl ale problem s reprakama, ty byly v nejlepsim poradku – bordel delalo kdyz armin hral z dvdcek, totalne jina hlasitost a rozlozeni zvuku nez pres cd, co sem ho tak videl tak i dvakrat spatne nedopnul nejakej switch pro projekci na ledtabule za nim z dvd a to pak ty repraky delaly psi kusy..
    Kdyztak napiste, kdo z vas ste byli v Inchebe na Summer Sessions jaky tam UM mela sound system a jakej ten zvuk byl

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 164)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.