TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Armin van Buuren – Imagine CD (2008)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 156)
  • Autor
    Bobr
    Člen

No, tak nám to tady u protinožců konečně vyšlo… Hmm…tak teda nic moc… Na druhou stranu ne zase tak hrozný jak tu některý píšou. Ale možná si toho jen víc vážim protože jsem za to utratil ty peníze…sm6

dukelak
    Člen

možná spíš je to o tom,pustit si to album 3-4x…na první poslech napsat hodnocení je totální nesmysl….mě se album na první poslech vůbec nelíbilo (2/10) a po několika poslešich bych už snad objektivně zhodnotil na 6/10 a přiznám se, že melodii Hold on me jsem celej víkend nemoh dostat z hlavy sm2

corsten30
    Člen

Premna je tento album dost hrozny okrem imagine tam neni žiadny dobry song armin už zabudol produkovat .

já na rovinu říkám, že se mi dost nelíbí, mohla bych klidně říct, „co na tom albu vidíte?“
    ale tak snad sto lidí sto chutí a přece můžem rozdílný názory navzájem respektovat, no ne?sm3

andre
    Člen

makauskas: já tě chápu – viz třeba forum zde: http://forum.trance.cz/read.php?1,65690
    a navíc – vždy je většinou jednodušší hanit, než chválit (kor když se tak chová většina)…

no,ale kdoví jaký bych měl názor, kdybych si nejdřív poslech album bez pročtení tohoto fóra…

makauskas
    Člen

andre: vieš, ono je ťažké priznať si, že sa môže páčiť ortodoxným electro znalcom aj tento beatpop, ale poviem ti jedno UNFORGIVEABLE, tretí track z albumu sa mi páčil hneď, no po vypočutí na ArMIN ONLY som sa do neho úplne zbláznil…okey, nehádam sa, nie je to ordinérny trance ani iný, ale je to track , ktorý má chytľavý vokál, má svoju atmosféru….nehovoriac o intre + Imagine + gitara Ellera..ten track sa mi tiež páčil a po sobotnej noci ho púšťam zas a zas a ozaj okrem tvrdého jadra trance.cz, som nejaké výrazné kritiky na aôbum nepočul, skúste sa na to pozrieť očami obyčajného človeka, čo počúva ušami bez predsudkov….okey, nehádam sa, priznávam sa dobrovoľne, že PvD a Tijsa by som sa takto nezastával a že Armina mám hodne rád, ale proste tento album má svoje svetlejšie miesta (rozhodne nehovorím, že sa mi páči Hold on To Me, hej ako tento track si užije odo mňa ešte peknú vlnu nevôle)
    Dodám ,že aj Berlin vocal Mix k PvDho White Lies patrí k veciam, ktoré sa mi zapáčili. Som trancer a to zarytý, ale prečo nevypočuť aj čosi iné? Nehanbím sa priznať, že sa mi 6 z 11 trackov albumu IMAGINE veľmi páči…..a
    …čakám na odstrelsm13sm4

andre
    Člen

tak jsem čekal jaká to bude hrůza… a ono nic… když to porovnáte s Tiestem nebo PvD, tak to není tak strašné… nevím co všichni naděláte!!!?? jako nic světoborného to není, jen to vystihuje trend posledních měsíců (bohužel) kdy topstar jdou víc do popu… sm6 ale tragédie to rozhodně není, některé z vás fakt nechápu o co vám jde….

ceero
    Účastník

natix : aa tak armin sam napisal polovicu jeho alba, to je teda dobry sm15
    teda aspom ked sa to provona s tiestom alebo dykom sm0

iamek
    Člen

Star_Guitar : To uz je chyba tech otroku ze to delaji :)…

Natix
    Účastník

Star_Guitar:
    Ne že bych chtěl ten Arminův opus nějak obhajovat, ale něco mi říká, že ten příspěvek čerpal odsud:
    http://www.discogs.com/release/1309587
    V tom případě ale není od věci všimnout si, že nahoře je ještě globální credit:
    Written-By, Producer – Armin van Buuren , Benno de Goeij (tracks: 2 to 9)

na jistém webu se ve fóru k tomuto superskvělému albu objevil tento příspěvek, který s radostí předávám dál, abyste se taky zasmáli… všimněte si poznámky pod seznamem skladeb:

1 Imagine (9:27)
    Guitar – Eller van Buuren
    Written-By, Producer – Geert Huinink

2 Going Wrong (5:36)
    Vocals, Written-By – Chris Jones
    Written-By, Producer – Roger P. Shah

3 Unforgivable (8:03)
    Vocals, Written-By – Jaren

4 Face To Face (7:30)
    Vocals – Denise Rivera
    Written-By – Adrian Broekhuyse , Raz Nitzan

5 Hold On To Me (7:16)
    Vocals, Written-By – Audrey Gallagher

6 In An Out Of Love (6:01)
    Vocals, Written-By – Sharon Den Adel

7 Never Say Never (6:59)
    Vocals, Written-By – Jacqueline Govaert

8 Rain (7:10)
    Vocals, Written-By – Cathy Burton
    Written-By – Adrian Broekhuyse , Raz Nitzan

9 What If (7:18)
    Vocals, Written-By – Vera Ostrova

10 Fine Without You (6:26)
    Vocals, Written-By – Jennifer Rene

11 Intricacy (7:07)
    Written-By, Producer – Sean Tyas

I think it’s may be called VA – Imagine Mixed by Armin van Buuren

tomu říkám kvalitní autor sm15 otroci mu napíšou album a on si ho nadepíše svým jménem

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak Intricacy je co-produced by Tyas, včera to říkal Armin v Asotu, a Imagine je taky z někým ko-produkovaná…Huibers? někdo takovej…

SH3PP1
    Člen

tak nejlepší track pro mě Imagine, to je opravdu moc povedený kousek, takový ten klasický Armin sound, tipl bych, že spolupráce s Janem Vaynem – 9/10
    taky není špatné Intricacy, i když ten Tyas sound mě zase tolik nebere, ale na 7,5/10 to je sm3
    z vokálovek Going Wrong (sice tento styl moc nemusím, ale je to takové veselé, pozitivní a to se mi na tom líbí) a Unforgiveable (vokál a ta „prdící“ basovka se mi docela líbí, i když je to trochu Benassi sm0)

zbytek mě moc neoslovil

shrnuto podtrženo šedý průměr, kdyby radši na albu byly tyto 4 tracky + Rush Hour, If You Should Go a Great Escape mohlo to být mnohem zajímavější album

Anonymní uživatel
    Neaktivní

niki napsal(a):
    ——————————————————-
    > A prave to si myslim ze je nejvetsi
    > uspech produktu, v tomdle pripade CDcka, nikdy se
    > vsem neda zavdecit.

To ne, ale paradoxně přesně o to se tady Armin snažil.

Popularita se nerovná kvalita.

sharx
    Člen

makuskas: +1.. a spolieha sa že pre fajnšmekrov niečo vykúzlia remixéry

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 156)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.