TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Armin van Buuren – Imagine CD (2008)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 156)
  • Autor
    makauskas
    Člen

Ono album ako taký by mohol prekvapiť, keby sa remixových reworkov zhostia menej známe mená. Ja som dosť zaťažený na sound Lemonov a Blizzard. Možno by tomu niečo dodal Schulz, Moor….neviem, to sú moje dohady
    Na albume sa mi vykryštalizovali už 2 veci , ktoré ma fakt berú (Unforgivable a Imagine) a naopak ešte viac sa mi zhnusila Hold on To Me. Myslím, že album plní účel pre ktorý bol stvorený a teda súhlasím s nikim. Armin a bohužiaľ aj väčšina extra známych producentov nemá záujem o fajnšmekrov a radšej zaujme širšie masy aj s rizikom, že sa to nebude až tak páčiť fajnšmekrom.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

aha, ale tady je trochu jiná situace, já sem od alba nečekal vůbec nic, poslechl sem si ho, protože armin je považovanej za boha trance music. a diskutuju o něm proto, abych svoje pocity ventiloval, jestli si ho někdo podle toho koupí, jeho hloupost

niki
    Člen

to hellman:

Treba na CZC kde se prodava PC HW jsem zjistil ze nejlepi zbozi je to u kteryho je nejvetsi diskuse. Najdou se tam nazory 50/50 ale ve vysledku to vypada spis negativne, jenze si to koupi tak obrovksy mnozstvi lidi ze se vzdy najdou ty kterym se to libi nebo nelibi, prave pokud je to zbozi tak vyjmecny. A prave to si myslim ze je nejvetsi uspech produktu, v tomdle pripade CDcka, nikdy se vsem neda zavdecit.

Ja se na to CD nedivam jako na ciste trancovou vec a je mi jedno jestli to je to pop nebo rock…proste me to cd bavi a libi se mi.

Ruuda
    Člen

ja bych to popsal jednim slovem…nuda, jediny co se mi libi a to jeste ne moc je Fine Without You

Palda61
    Člen

ceero: jj vyšlo Fred Baker-Never Forget Hollywood Fairytales, je kdyžtak už na techmusic 🙂

ceero
    Účastník

freezer : eh asi som trochu mimo, ale fred baker vydal album ? sm10 tak to mi vazne uslo

Anonymní uživatel
    Neaktivní

niki napsal(a):
    ——————————————————-
    > A uz jen to ze si ho vetsina z vas
    > poslechla neco znamena

Já jsem si ho například poslechl, abych se pouze utvrdil v tom, jaký shit to je.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak to sem nepochopil

niki
    Člen

Me se libi jak tady kazdej to album kritizuje a prohlasuje jakej je to shit, ale vetsinou ty veci co maj nejvetsi diskuse tak vzbuzujou i nejvetsi emoce. A uz jen to ze si ho vetsina z vas poslechla neco znamena,,Ja jsem s albme spokojen na 8/10 presne todle jsem ocekaval.

Natix
    Účastník

Andrews:
    Mně se líbí, i když v tomhle stylu se nevyznám, takže můj názor není moc směrodatný. Každopádně na webu XMAGu si můžeš stáhnout ukázku. sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Natix: Heh, a dobré?

Natix
    Účastník

No, tohle snad ani nebudu stahovat. sm17 Radši jsem si koupil nový XMAG s CD od Machine Funck. sm16

Tak jsem si to poslechla cca po šestý track a rychloposunem (každého tracku tak dvě minuty), už po patnácti minutách se solidně nudím a myslím že tohle půjde velmi rychle do koše sm17

vyrys
    Člen

1. Armin van Buuren – Imagine – tak to intro sem cekal lepsi, ja nevim, neco vetsiho. pusobi na me dost umele a tim jak se to utne, tak to tuplem vypada jak kdyby tam ani nemelo byt. Ale Imagine samotna je prijemna pohodovka a patri k tomu lepsimu na tomto albu
    2. Armin van Buuren with DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong – albova verze je hrozna, universal nation mix me nakonec aj docela chyta
    3. Armin van Buuren feat. Jaren – Unforgiveable – takova nenarocna ordinerni poslechovka, vokal mi moc nesed
    4. Armin van Buuren – Face To Face – vylozena nuda a ani ten klavirek to moc nezachranil
    5. Armin van Buuren feat. Audrey Gallagher – Hold On To Me – tenhle track v sobe nejakej potencial ma, neco me na tom chytlo, je to hodne pozitivni, ale ten vokal je prisernej! Chce to nejakej zodpovednej uplift dub remix a mohla by to byt jizda
    6. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In And Out Of Love – je to takovej trosku Southern Sun. nejvic sem na tomto tracku ocenil ten broken beat
    7. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Never – dalsi nudnej ordinerni track
    8. Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain – zacatek mi pripomina Members of Mayday – Super Sonic Empire (nebo jak se to jmenovalo), breakdown je ala 4Strings – Let it Rain a Rank 1 – Awakening, ale spatny to neni
    9. Armin van Buuren feat. Vera Ostrova – What If – takovej „hrci prci o pulnoci prislo na me strasidlo“ track, nuda!
    10.Armin van Buuren feat. Jennifer Rene – Fine Without You – dalsi z tech povedenych tracku. miluju tu brblavou basu ala Gabriel a Dresden v jakymkoliv st ylu a podobe. Navic Jennifer pro me nejlepsi hostujici vokalistka, pro ten jeji hlas mam slabost. Docela by me zajimalo co by s timto trackem udelal Blake Jarrel nebo Shah.
    11.Armin van Buuren – Intricacy – asi to nejlepsi na konec. proste Tyasovina na konec, ikdyz kdovijaka pecka to zas neni. nejvetsi plus je, ze tam konecne nikdo nezpiva!!!sm3

Suma sumarum prumer. uplne na odpis to album neni, ale moc se k nemu asi vracet nebudu. PvD taky neudelal zrovna nejlepsi album, ale jsou tam tracky, ktery me bud okamzite dostaly a nebo naopak ktery me vubec nesedly. Armin tohle nedokazal, vse je tak kolem prumeru, coz je horsi nez ty extremy u Dyka. a kdyz vokalovy album, tak jedine Tri-State!

Palda61
    Člen

no nevím jestli někdo mýchá sm2…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 156)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.