TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Armin van Buuren – Imagine CD (2008)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 156)
  • Autor
    makauskas
    Člen

hellman: jj, je to taký kult pre mňasm15 ja si nepomôžem, ale tak mám aj väčších obľúbencov..a zas ako hovorím hold on to me je crap roka:)))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

makauskas: ty armina miluješ hodně viď? sm2

makauskas
    Člen

Moja full recenzia je TU!

Treba to hodnotiť s nadhľadom, aj keď každý z nás má v niečom pravdusm4

ceero
    Účastník

Imagine od tohto som cakal len nejake intro, prekvapivo (teda aspon pre mna) sa z toho vyklula celkom pocuvatelna instrumentalka 7/10
    Going Wrong ako trance 0/10, ako pop to vsak hodnotim velmi kladne, ten vokal je hodne chytlavy, keby sa taketo veci hravali v radiach tak by to bolo gut sm2
    Unforgiveable vynikajuca vokalovka, niet co dodat, 8+/10
    Face To Facepodla nazvu som od toho cakal nejaku gay vokalovku (sam neviem preco) nastastie z toho vzislie obstojni instrumentalny piano track, ked sa vsak na to pozeram z akejkolvek strany, tak to nie je nic zvlastne …. 6+/10
    Hold On Me tak neviem ci sa v tomto pripade jedna o blby zart, parodiu na momentalnu trance scenu, pokus o hit leta 2008 alebo ubohy pokus armina vytrieskat z hudobnej brandze co najviac, v kazdom pripade je to neskutocna tragedia sm17 0/10
    In & Out Of Love podobna tragedia ako predchadzajuci track, 0/10
    Never Say Never bol by to sedy priemer nebyt toho udesneho synthu ktory prijde po breakdowne, 4/10
    Rain co dop*dele ten sampl zo sonic empire ??? sm10 vykradajte si co chcete ale westbama sa nedotykajte sm13 sm13 btw. ako mozem objektivne hodnotit track ked v nom stale pocujem len sonic empire ? asi nijako …. preto za to vysamplovanie 2/10
    What If celkom prijemny track, nic viac nic menej, 7-/10
    Fine Without You to intro je absolutne udesne sm17 a ta cheesy basa v rozjazde duplom sm17 hodne slaby kusok ale da sa to prezit … 3/10
    Intricacykonecne nieco bez vokalov, na druhu stranu je to uz totalne obohraty sound a nicim to nevynika …. svetlymi pasazami su pianove vsuvky vdaka ktorym mozno track odlisit od zvysnej tuctovej upliftovej produkcie …. 5/10

pre mna osobne je album velkym sklamanim. aj ked mi uz vopred bolo jasne ze tam bude kopec popoviek, ocakaval som aspon par naprosto uzasnych instrumentaliek, co sa zial bohu nekona …. totizto tie instrumentalky neprichadzaju s nicim novym, armin stavil na osvedceny sound a tak maximalne k tomu pridal piano co na niekoho mozno zaposobilo, ale na mna ani nahodou. jedinym trackom ktory ma na prvy posluch zaujal a ku ktoremu sa po case urcite vratim je Unforgivable (+ Going Wrong, ale to je pop cize to neratam) o to vecie je moje sklamanie koli tomu ze predchadzajuce tri arminove albumy boli uplne vynikajuce sm6
    celkove hodnotenie (zvlast koli vysokym ocakavaniam) 4/10
    holt, armin je uz raz superstar, uz od neho niet co ocakavat …..

SH3PP1
    Člen

no tak není to tak hrozné jak jsem čekal, po prvním seznámení a pár poslechách můžu říct, že se mi líbí Unforgiveable, In and Out Of Love, Intricacy a konečně jsem přišel taky na chuť Going Wrong…

zbytek zatím nemám tolik naposlouchaný, ale vyloženě se mi nelíbí jak už tady někteří zmiňovali Co když (sm0) a Hold On To Me

eXrate
    Člen

Tak sosnuti – poslechnuto a musim říct že timle mě Armin hodně zklamal. Po tomhle dost pochybuju že na něj pojedu. V celym albu se mi líbí 2 tracky a to Intricacy a Face 2 Face… Fine Without You taky není špatný ale už to prostě neni ten Armin z roku 2001-2005. Přijde mi to s nim jako s Tiestem a myslim že tenhle rok už no.1 v DJmagu nebude.sm18

Newman
    Člen

Ma7ous: laciné disco? Posloucháme to samé? sm15

Ma7ous
    Člen

Album jsem slysel 2x cele a az na posledni track Intricacy nic spis spi nic moc vokalu, ktere nemusim a prijde mne to jako lacine disco a ne poradny trance ktery by se od armina dal cekal bohuzel.

Kamca_
    Člen

Tak musim říct, že se mi to album docela líbí. Čekala jsem, že to bude mnohem horší … I když je fakt, že tam je až moc vokálovek a to mi trochu vadí.
    Nejlepší tracky jsou pro mě Imagine a Intricacy. Oba do toho alba moc nezapadaj, ale jsou super sm5sm5
    Celkový hodnocení: 7/10

A nezatracovala bych to předem, než bych to slyšela … rada pro některý.

makauskas
    Člen

Newman +1

Intricacy ozaj parádna inštrumentálka, aj Face 2 Face má v sebe náznak minulosti. Páči sa mi veľmi aj Imagine a Rain. Dobré vokálovky sú Fine Without You a Un forgivable. Výrazný crap je iba Hold on to Me, pač to je fakt zvuková kalamita nehodná ani podradného producenta a potom ešte What If.

Highlights 4 Me:
    Rain
    Intricacy
    Unforgivable
    Fine Without You
    Face 2 Face

Craps 4 Me
    Hold on to Me
    What If

Newman
    Člen

Tak už mám za sebou první poslech a musím říct, že zklamání se nekoná sm16 Highlighty alba jsou všechny instrumentálky a pak Hold On to Me a Rain + už profláklý Going Wrong. Fakt je škoda, že je na albu tolik vokálovek, třeba What If je fakt crap, jen to kazí celkem pozitivní dojem…

edit: Intricacy je takový nářez, že se vůbec na to album nehodí, suverénně nejlepší track sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

1. Armin van Buuren – Imagine 9:27 – začíná dramatickým intrem, ale pak se kolem 3. minuty rozjede, což jsem ani nečekal, nakonec je z toho docela příjemný trancík 7+/10

2. Armin van Buuren with DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong 5:36 – pop-trance, kterej buď nekomu sedne a nebo prostě ne, mě celkem sednul…8+/10

3. Armin van Buuren feat. Jaren – Unforgiveable 8:04 – celkem nuda, nezachraňujou to ani vokály a ani melodie není kdovíjaká 6/10

4. Armin van Buuren – Face To Face 7:29 – dost dobrej melodickej trance, piánko já rád 🙂 8+/10

5. Armin van Buuren feat. Audrey Gallagher – Hold On To Me 7:16 – tahle věc se mi vůbec nelíbila v tom samplu, ale teď mě to docela chytlo, taková příjemná optimistická věc 8/10

6. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In And Out Of Love 6:01 – zní to trochu jak Southern Sun od Oakenfolda, co říkáte? no není to špatné 7/10

7. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Never 6:59 – ale tohle je celkem bída, čekal jsem že to zachrání aspon melodie, ale ta to naopak ještě víc potopila 4/10

8. Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain 7:11 – že by rank 1 revival? 🙂 hehe no prostě ty synťáky jakoby armin ukradl od rankáčů, docela dobré 7+/10

9. Armin van Buuren feat. Vera Ostrova – What If 7:17 – jak by řekl kolega makauskas, tetris vs gameboy sound s nudnýma vokálama 4/10

10.Armin van Buuren feat. Jennifer Rene – Fine Without You 6:26 – zase trochu toho pop-tranceu, nevýraznej track 6/10

11.Armin van Buuren – Intricacy 7:07 – uplift, docela podobnej jako Rush Hour, takže super, nej track z alba 9/10

nejlepší jsou opradu ty instrumentálky, těch vokálovek je tam až moc a jejich kvalita není valná, zaujala mě jen ta 05 a docela ještě Rain…no a samozřejmě hitovka Going Wrong, jinak nic extra a celkově to vidím na
    7/10

M.i.k.e
    Člen

no,po prvnim rychloposlechu mi to jako az takovy zklamani nepride…par veci me tam nenadchlo,naopak par veci je tam dobrejch…uvidime zitra po poradnym poslechu…zatim bych to videl nekde mezi 5-6/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no tak to je dobrá zpráva, určitě si to poslechnu a uvidim jestli jsem se přeci jen neunáhlil v tom předčasném zavržení tohodle alba, ale úplně špatné to určitě nebude, však Face 2 Face a i ta Intricacy zněla víc než dobře v těch samplech 🙂

iamek
    Člen

Palda61 : Chran me buh pred infarktem 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 156)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.