Úvod › Fóra › Skladby, Alba, Kompilace › Armin van Buuren – Imagine CD (2008)
- Toto téma obsahuje celkem 155 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
makauskas a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15. 4. 2008 v 22:45 #77478
Palda61
ČlenDneska to vyšlo 🙂
6. 4. 2008 v 14:39 #75995SH3PP1
Člens tím Hold On To Me souhlasím, ona Audrey má možná hezký hlas, ale mě se prostě hrozně protiví a přijde mi strašně laciný až otravný, navíc ten podklad taky hrůza…naopak nejvíc z těch vokálovek se mi líbí In And Out Of Love, sice popina, ale v tomto případě dost povedená a vokál moc pěkný…jinak z instrumentálek stejně jako ostatním Intricacy
pokud bych měl už teď hodnotit album, tak jsem docela zklamán, navíc mě Armin naštval tím, že radši nevydá 2CD i s tracky jako mockrát zmiňovaný Great Escape, If You Should Go nebo Rush Hour (vím, že poslední dva vyšli samostaně, ale na albu by se určitě taky neztratili, třeba ještě malinko reworked sm5 )
6. 4. 2008 v 12:42 #75980makauskas
ČlenBohužial musím s ceerom súhlasiť (zatial iba) ohladom Hold on to me:
– nechutný global deejays sound, to je na zaplakaniesm19
– uvrešťaná vokalistka s hlasom ,ktorý sa zarýva až do zadkusm12(a keď to už napíšem ja, fanúšik starého Armina, tak na tom čosi bude)
to bude tune of the year, lebo takéto debiliny to štandardne zvyknú vyhrať
6. 4. 2008 v 12:18 #75979ceero
Účastníkz hold on me je mi az zle sm17
kam az armin dokaze klesnut …. zoberie vokalistku z taknazyvanej tune of the year Big Sky a pouzije jej vokaly do podpriemerneho poptranceu aby ziskal zaruceny hit …. nechutne6. 4. 2008 v 0:11 #75962Natix
ÚčastníkPřidám trochu mého pohledu na věc: sm16
01 Imagine
Povedené a zajímavé intro, i když ke zbytku alba se moc nehodí.02 Fine Without You (feat. Jennifer René)
Beat-pop, který neurazí, ale ani nenadchne.03 Intricacy
Asi nejlepší track alba, Arminův starý dobrý trancový zvuk, ale objektivně vzato, pořád nic extra výjimečného.04 Unforgivable (feat. Jaren)
Jaren se sice docela vytáhla u Light The Skies nebo Saved Again, ale tady mi její vokál nesedí. Navíc uvrzaný spodek tracku stojí za kyselou… okurku. sm605 Face To Face
Sice instrumentálka, ale průměrná.06 Hold On To Me (feat. Audrey Gallagher)
Vokál – shit. Zbytek tracku – shit. Co to znamená? Hitovku letošního léta přeci! sm1307 In And Out Of Love (feat. Sharon del Adel)
Sice popík, ale oproti předešlým „opusům“ povedený, vokalistka má moc pěkný hlas. Dost ho ale kazí zase ta vrzavá basovka.08 Never Say Never (feat. Jacqueline Govaert)
Vokální výkon hodný tak Hvězdné pěchoty, melodie „kvalitou“ nezaostává. sm1709 Rain (feat. Cathy Burton)
Píseň pyšnící se dlouhým a složitým textem. Melodie napodobuje staré Rank 1, ale ne moc úspěšně.10 What If (feat. Vera Ostrova)
Zatím těžko hodnotit, ale podle ukázky nic extra.3. 4. 2008 v 22:15 #75771Nulda
Účastníkségra Honzy Tupýho přece
3. 4. 2008 v 19:14 #75727SH3PP1
Členhele a ta Věra Ostrová je kdo? sm0
3. 4. 2008 v 15:48 #75689Anonymní uživatel
Neaktivníceero: díky za link
poslechnul jsem ty ukázky a album to asi nebude špatné, není tam vyloženě nějakej shit podle těch ukázek, ale trochu výrazněji se mi zamlouvala dvojice bezvokálovek Face To Face a Intricacy, zbytek mně nechával absolutně chladným…ale uvidíme co plné verze…i když nic moc už se na tom asi nezmění ta dvojice bezvokálovek zůstane nej
3. 4. 2008 v 15:23 #75682makauskas
ČlenDedukcia z ukážok (logicky ešte bez známkovania):
01 Imagine
Intro asi nemá veľmi význam hodnotiť. Poznáme ho už aj z upútaviek na Armin Only 200802 Fine Without You (feat. Jennifer René)
Jennifer je momentálne vychytená vokalistka a asi aj preto Armin stavil na spoluprácu s ňou. Track Fine Without You je príjemnou letnou pohodovkou, mne osobne sa páči.03 Intricacy
Jedna z mála bezvokáloviek na albume. Kvalitný track razenia „Rush Hour“. Známkovať budem vyššími známkami04 Unforgivable (feat. Jaren)
Ďalšia stávka na vychytenú vokalistku posledných mesiacov. Veľmi zaujímavá vec, už sa veľmi teším na plnú verziu. Ani zďaleka to nie je taká popina akú by som bol možno očakával. Potenciálny track!05 Face To Face
Druhá bezvokálovka (mimo intra). Náznak Communication. Typický Arminov sound. V známkovaní taktiež budem hodnotiť ako nadpriemer06 Hold On To Me (feat. Audrey Gallagher)
Sklamanie pre mňa. Typicky uvrešťaná Audrey a Armin á la Benassi. Dúfam ,že sa Amíkom nezapáči veľmi, lebo takéto tracky bývajú Tune of The Year..ja ich však neznášamsm407 In And Out Of Love (feat. Sharon del Adel)
Vokalistka s nevtieravým hlasom (narozdiel od tej predošlej). Track ako taký nie je zlý, aj keď je to popina. Uvidím po plnej verzii.08 Never Say Never (feat. Jacqueline Govaert)
Takto z ukážky tento track nemožno veľmi hodnotiť. Nemusí byť zlý, s názorom ešte počkámsm409 Rain (feat. Cathy Burton)
Melancholická klavírovka s nástupom ako Rank 1 v roku 2002. Počkám na plnú verziu, trocha možno chýba väčší dôraz a tým pádom aj výraz!10 What If (feat. Vera Ostrova)
Sound zdochlinára, takto z ukážky mi tam ten vokál dosť pasuje, remixy by mohli byť silné…Tak toľko môj pohľad na Imagine. K nejakému výraznejšiemu hodnoteniu sa ešte neodvažujem, nakoľko sa jedná iba o sample. Nechcem ani vychvaľovať, ani kritizovať, no už takto si dovolím povedať, že je to príjemný album na pohodový posluch na gauči s 3-4 potenciálnymi trackmi a takisto s potenciálom na remixy a použitie na iných miestach ako gauč.
3. 4. 2008 v 14:45 #756733. 4. 2008 v 1:40 #75651prochi
Členfreezer:musíš jít na http://www.armadamusic.nl a nechat si posílat newsletter……nenecham si posilat do emailu dalsi blbosti tak si radsi pockam na full
3. 4. 2008 v 0:06 #75638Anonymní uživatel
Neaktivníceero: a kde se to dá poslechnout?
2. 4. 2008 v 23:49 #75636ceero
Účastníktak uz su vonku ukazky ….
Imagine, Intricacy, Unforgivable, Face To Face a What If nezneju zle, zvysok zial bohu, podla ocakavani, poptrance ….28. 3. 2008 v 18:54 #74937makauskas
Člen2 Nuld@:
myslím, že je to vec vkusu..po bitke je každý generál..tak sa to u nás hovorí…sm4….a k tomu porovnaniu Vonyc a ASoT…hmmm?? ASoT, Tone Diary, GDJB and more and more….all better than vonyc …ale ako píšem je to vec vkusu..pre niekoho je Dyk „polobůh“, mne sa zas jeho tvorba nikdy nepáčila, Armina si slepo zastávať nejdem, ale pre mňa je on skôr ten „polobůh“….resumé: aj ja keby som urobil „beatpopový“ album povedal by som, že nie som ortodoxný trancer….sm4
28. 3. 2008 v 18:18 #74932Anonymní uživatel
NeaktivníNuld@: no to je věc názoru, já ho mám například úplně opačnej sm16
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.