TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Armin van Buuren – Imagine CD (2008)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 156)
  • Autor
    Nulda
    Účastník

a mimo jiné VONYC Sessions vs. ASOT nesrovnatelné, ASOT už se nedá dobrej rok absolutně poslouchat, narozdíl od VC, který zrajou jak víno

tak a pose*te se sm0

Nulda
    Účastník

Vážení chce se mi blejt sm15 ty Arminovo plky o trancu, Sammym atd. to vidim poprvý a je to brutus sm15 ježišikriste sm13

btw. když už tu někdo zmínil „…Dykovi to taky prošlo…“ tak jen malá poznámka: Dyk o sobě netvrdí že skládá jen trance, dokonce mluvil o tom že se necítí být trance djem. nechce se nikam škatulkovat a nejvíc mu vyhovuje když o něm píší jako o hudebníkovi. to jen aby bylo jasno sm3 a o In Between sám napsal že to je směsí více stylů, rocku, popu nevyjímaje.

ceero
    Účastník

Tracklist

1. Armin Van Buuren – Imagine
    2. Armin Van Buuren & Dj Shah ft. Chris Jones – Going Wrong
    3. Armin Van Buuren feat. Jaren – Unforgiveable
    4. Armin Van Buuren – Face to Face
    5. Armin Van Buuren ft. Audrey Gallagher – Hold On To Me
    6. Armin Van Buuren ft. Sharon – In and Out of Love
    7. Armin Van Buuren ft. Jaqueli – Never Say Never
    8. Armin Van Buuren ft. Cathy Bo – Rain
    9. Armin Van Buuren ft. Vera Os – What If
    10. Armin Van Buuren ft. Jennifer Rene – Fine Without You
    11. Armin Van Buuren – Intricacy

takze ziadny great escape sm19sm19sm19sm19
    preco doprdele zvyknu producenti svoje najlepsie tracky nevydavat ? sm7
    btw. uz podla toho tracklistu je zrejme ze bude obsahovat kopec vokaloviek, cize to bude skor ten poptrance sm6

SH3PP1
    Člen

a já přihodím polínko do ohně sm0

už to tak vypadá, že album bude asi opravdu ve stylu Going Wrong což považuju za kýč, takže to nakonec pro mě asi bude dost zklamání, protože po Rush Hour a If You Should Go jsem doufal, že se Armin vytáhne a předvede nám solidní trancík a ne tuctový pop sm7 ale zatím bych ještě nedělal nějaký závěry, třeba to nebude tak zlý, ale je pravda, že těch vokálovek je tam moc a parádní Great Escape tam nedá

Anonymní uživatel
    Neaktivní

makauskas napsal(a):
    ——————————————————-
    > povedzme si ako je,
    > aj keby Armin vydal album storočia Andrews by si
    > rypolsm4,

Rád pochválim všechno, co se mi líbí.

Imagine jsem samozřejmě neslyšel (až na Going Wrong) a neřekl jsem tady o něm jediný soud. Sice na základě určitých zkušeností s Arminovou tvorbou a při pohledu na tracklist bych mohl usuzovat leccos, ale rád se nechám překvapit. Bohužel ale asi tak na 99% překvapený nebudu.

makauskas
    Člen

Natix: rozhodne sa v tomto s nikým nehádam, časy Blue Fear, Clear Blue Moon, Communication sú preč, celkovo nebyť pár dobrých interpétov, tak to s trancom začne vyzerať veľmi zle, lebo poslednou dobou sa iba vykráda alebo sa robí beatpop…len chcem na tomto zlom nájsť aj niečo dobrésm4
    Armin nie je môj top producent…tam mám mená ako Gareth a pod., ale ide o tú nostalgiu za jeho tvorbou…

Natix
    Účastník

Andrews:
    O dobrém popu mám úplně jinou představu, ale radši už ten off-topic nebudeme dál rozvíjet.sm4

makauskas:
    Klidně se s tebou vsadím, že z trancového hlediska to album bude propadák. Řekněme, že tam bude i poslouchatelný popík, ale podle mě už Armin produkovat kvalitní trance prostě neumí nebo nechce. sm7

makauskas
    Člen

2 hellman: to je mi jasné, to som uviedol skôr ako príklad, ja mám najradšej proggyhouse a proggytrance, skôr tu narážam na to, že kým nebudem tie veci počuť, nejdem ich ani kritizovať, to, že je niekde napísané feat. neznamená hneď, že to bude popsm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no ale ne každej upřenostňuje pop před elektremsm4

makauskas
    Člen

Narážam tu na to, že Armada zverejní album s osmymi vokalistkami (neviem kolko ich je presne), nikto ešte nepočul ani jednu z tých vecí a všetci už „lámou hůl“ aký to bude strašný pop, akoby na svete neexistoval žiaden dobrý trance aj s vokálmi alebo vokálovými samplami…..povedzme si ako je, aj keby Armin vydal album storočia Andrews by si rypolsm4, takže ako som písal vyššie o 2 mesiace poviem čosi, čo teraz ešte nemôžem…..myslím si ,že tento album ničomu neuškodí, rôznorodosť je na mieste, Freezer má pravdu v tom, že horšie by bolo keby vydá nejaké uvrzané elektro a ja dodávam ,že zlé by bolo aj keby je to album plný ordinérneho upliftu…to radšej znesiem beatpop s vokálmi…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

My Love je perfektní pop. Toť vše, co k tomu chci říct.

Carry on.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no když už jsem u toho OT a konkrétně u toho trapáka Timberlakea, tak furt nějak nechápu proč je tak úspěšnej, zpívat numí, to jeho kňourání je hrozný, dejme tomu že je dobrej pohybově a jeho koncerty jsou pro někoho show…písničky totální odpad (možná až na what comes around) teda aspoň pro mně, poslouchat album Timberlaka, to bych i s radostí radši pustil Scootery nebo cokoliv, klidně Vondráčkovou nebo Zetorovou 🙂

Natix
    Účastník

Andrews:
    Já od něj v poslední době slyšel jenom singl SexyBack, ale přišlo mi to jako sračka nejsračkovatější. Sice je fakt, že s Arminem to jde od alba Shivers docela z kopce, ale aspoň narozdíl od Timberlaka nepotřebuje k sobě 10 dalších producentů.

makauskas
    Člen

Andrews: Hlavne po stránke trancu určitesm4
    Inak nepochopil si na čo som naráželsm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Poslední Timberlakovo album je lepší než cokoli, co Armin v posledních 3 letech udělal.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 156)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.